چهارمحال و بختیاری| ۸ درصد اعتبارات استانی به اجرای طرح هادی روستایی اختصاص یابد
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در ماده ۲۶ قانون برنامه هم تکلیفی شده که ۸ درصد اعتبارات استانی به اجرای طرح هادی اختصاص یابد که در برخی مناطق حتی ۱۲ و ۱۴ درصد هم کمک شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدرضا شاملو در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با پیگیریهای خوب بنیاد مسکن انثقلاب اسلامی استان اتفاقات خوبی در روستاها شکل گرفته و در مجموع استان دارای انگیزه خوبی برای انجام کار است.
وی افزود: طی بازدیدی که از روستاها انجام شد عطش بسیار زیادی برای اجرای طرح هادی روستایی و بهسازی روستا وجود دارد و مردم نسبت به اجرای این طرحها علاقمند هستند اما با اینکه منابع دولت و کشور محدود است ما سعی کردیم سهمیه قیر رایگان و حتی ردیف ملی بگیریم.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: در ماده 26 قانون برنامه هم تکلیفی شده که 8 درصد اعتبارات استانی به اجرای طرح هادی اختصاص یابد که در برخی مناطق حتی 12 و 14 درصد هم کمک شده است.
شاملو خاطرنشان کرد: طی چند سال گذشته بنیاد مسکن ارتباط خوبی با دهیاریها داشته و کارهای مشارکتی خوبی نیز انجام شده به گونهای که در استان چهارمحال و بختیاری یک میلیون و 300 هزار متر مربع از معابر روستایی آسفالت شده در حالی که در کشور 60 میلیون متر مکعب بودوه است.
وی گفت: باید کارهایی که قرار است در روستا انجام شود با مشارکت فرماندار، بخشداری و مشارکت مردم انجام شود و همه در اجرای یک طرح سهیم باشند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه موقعیت استان از لحاظ گردشگری بسیار خوب است، تصریح کرد: بنیاد مسکن با توجه به برنامهای که در برنامه ششم توسعه دارد آمادگی دارد تا طرحهایی که در بافتهای با ارزش هستند را اجرا کن چرا که بنیاد مسکن ظرفیت خوبی در زمینه فنی، اجرایی و مهندسی دارد.
شاملو ادامه داد: با توجه به اینکه در قانون آمده تا 15 درصد حجم و فعالیت بنیاد کاهش و به شهرداری و دهیاری واگذار شود اما ما آمادگی داریم تا در راستای تخصصی شدن فعالیتهای اجرایی برخی دستگاهها مثل بهداشت و درمان، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد اسلامی که کار عمرانی انجام نمیدهند این فعالیتها را به بنیاد واگذار کنند تا بنیاد انجام دهد.
وی با اشاره به حجم تخلفات ساختمانی در استان افزود: تعداد ساخت و سازها زیاد است و برخوردی نشده در نتیجه افراد به ساخت و ساز ادامه میدهند و اصول فنی را رعایت نمیکنند بنابراین باید این ساخت و سازها از سوی متولیان باید ساماندهی و در بازنگری طرح تعیین تکلیف و اگر نیاز است قلع و قم شوند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به حرائم رودخانهها گفت: مردم در حریم رودخانه به ویژه زاینده رود در فشار هستند بنابراین در برنامه ششم توسعه دولت موظف شده تا در این روستاها تصفیه فاضلاب را راهاندازی کند و هزینه بسیار کمی دارد که میتواند از پکیج استفاده کند.
انتهای پیام/ ت