گلستان| آبرسانی با تانکر به ۱۳ روستا در شهرستان کلاله
فرماندار شهرستان کلاله گفت: شهرستان کلاله دارای ۱۲۰ نقطه جمعیتی و روستاست که ۱۳ روستا با تانکر آبرسانی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرستان کلاله, محمد حمیدی عصر امروز در نشست با خبرنگاران خبرگزاریها در کلاله اظهار داشت: تامین آب شرب شهر کلاله از طریق چشمه آق سو و سه چاه عمیق انجام میشود و خوشبختانه تاکنون قطعی آب در کلاله نداشتیم, اما اگر مدیریت صحیح و استفاده بهینه و صرفهجویی صورت نگیرد, در هفتههای آتی باید شاهد قطعی آب باشیم.
وی با اشاره به افزایش کشت شالی در استان گلستان و به طبع کاهش شدید آب, افزود: یکی از دلایل مهم افزایش کشت شالی در استان گلستان و منطقه, عدم هماهنگی و برخورد یکسان دستگاههای مختلف مانند انتظامی, قضایی, فرمانداری, آب و غیره است, همچنین برخورد یکسان و عدم وحدت رویه دستگاههای شهرهای همجوار است.
فرماندار شهرستان کلاله درباره اشتغال و سرمایهگذاری در حوزه شهرستان و اقدامات صورت گرفته تصریح کرد: تعهد اشتغال شهرستان کلاله در سال گذشته یکهزار نفر که با تحقق 120 درصدی, یکهزارو 200 نفر اشتغالزایی شدند و تعهد اشتغال سال جاری, یکهزار و 510 نفر است که تاکنون 186 نفر در سامانه اشتغال به ثبت رسیدند.
حمیدی تاکید کرد: در حوزه سرمایهگذاری در شهرستان ,هدف و رویکرد ما حل مشکلات سرمایهگذارانی است که در این شهرستان سرمایهگذاری کرده و مشکلاتی در مسیر تولید و اشتغالزایی به وجود آمده که در این راستا با برگزاری جلسات متعدد ,توانستیم موانع تولید 6 سرمایه گذار بزرگ در حوزه شهرستان را برطرف کنیم.
وی یادآور شد: از محل اعتبارات تبصره 18 ,در حوزه شهرستان کلاله 10 میلیارد و 200 میلیون تومان با اشتغالزایی 173 نفر به بانک معرفی شد که از این مبلغ 5 پرونده با اعتبار 780 میلیون تومان با اشتغالزایی 14 نفر پرداخت شد.
فرماندار شهرستان کلاله گفت: در حوزه تسهیلات توسعه روستایی نیز از 31 میلیارد و 500 میلیون تومان, مبلغ 5 میلیارد و 453 میلیون تومان با اشتغال 75 نفر مصوب شد.
وی اظهار کرد: شهرستان کلاله در حوزه تسهیلات روستایی و از محل تبصره 18 ,دومین شهرستان جذب این اعتبارات در استان گلستان است و با توجه به پی گیری های جدی, پیش بینی می کنیم در هفته های آینده به رتبه نخست در این حوزه ها در سطح گلستان ارتقاء یابیم.
حمیدی در حوزه گازرسانی برای روستاهای شهرستان کلاله تصریح کرد: 10 روستای بخش پیشکمر از توابع شهرستان کلاله, که در سیل 84 تخریب شده و در طرحهای مطالعات اولیه قرار بود جابجا شوند و به همین علت گازرسانی به این روستاها صورت نگرفته بود, با رایزنیهای انجام شده با شورای مدیریت بحران گلستان و اخذ تعهد در عدم ساختوساز تا بازنگری مطالعات, گازرسانی به این روستاها بعد از 10 سال انجام شد.
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی در کشور, استان و منطقه و برگزاری برنامه های فرهنگی, ورزشی جهت کاهش این آسیب ها ادامه داد: اعتیاد مهمترین آسیب اجتماعی کشور است و 70 درصد جرائم مانند طلاق, سرقت, ناشی از اعتیاد می باشد که مهمترین مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان در ابتدای سال جاری, همه روستاهای حوزه شهرستان کلاله, بدون استثناء, تا پایان سال جاری باید دارای مکان ورزشی شوند.
فرماندار شهرستان کلاله افزود: دارا بودن زمین ورزشی در این روستاها ,منوط به داشتن سوله مسقف نیست و هر زمین وسیعی که در روستا بتوان برای ورزش از آن استفاده کرد و دارای حصار باشد, امکانپذیر است.
وی گفت: تیمی متشکل از بنیاد مسکن, ورزش و جوانان, فرمانداری و بخشداری موظف شدند تا روستا به روستا برای این کار اقدام و پی گیری کنند و تاکنون بالای 50 درصد روستاها, به این مکان مجهز شدند.
حمیدی بیان داشت: با همکاری آموزش و پرورش, از فضای مدارس مخروبه و مدارسی که به علت نداشتن دانش آموز بلاتکلیف رها شدند, برای استفاده نوجوانان و جوانان به عنوان مکان ورزشی بهره خواهیم برد.
وی اظهار داشت: با همکاری یکی از مراکز ترک اعتیاد شهرستان کلاله, و برای کاهش آسیب های اجتماعی خانواده بهبودیافتگان, 20 دار قالی در روستای کوسه برای آموزش و اشتغال همسران ,افراد بهبود یافته که دوره درمان خود را در این مرکز سپری میکنند, برپا شده تا این خانمها آموزش لازم را دیده و وارد بازار کار شوند.
انتهای پیام/ش