دو گرفتاری فعالان زیورآلات سنتی/محبوب ایرانی در انگشت کشورهای همسایه
دبیر انجمن صنعت طلا و جواهر در بخش زیورآلات سنتی و سنگهای قیمتی به تشریح مشکلات و همچنین پتانسیلهای این صنف که گردش مالی آن در جهان بیش از هزار میلیارد دلار است، پرداختوگفت: ایران در زیورآلات سنتی،دیزاین جهانی دارد و انگشتر ایرانی بسیار محبوب است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین پنداروند - دبیر انجمن صنعت طلا و جواهر در بخش زیورآلات سنتی و سنگهای قیمتی در میزگرد صنایع دستی در خبرگزاری تسنیم، که با حضور محمد انشایی - سرپرست معاونت صنایع دست تهران، حسین بختیاری - رئیس هیاتمدیره مجمع هنرمندان صنایعدستی و علی یزدی - عضو انجمن صادرکنندگان صنایع دستی ایران برگزار شد در بخشی از صحبتهای خود به مشکلات صنف طلا و جواهر در بخش زیورآلات سنتی پرداخت و اظهار داشت: قانون ارزش افزوده به این صنف بسیار آسیب زده است و تسهیلاتی هم به هنرمندان این عرصه داده نمیشود.
بیشتر بخوانید:
وی ادامه داد: مشکل دیگر هم ورود کالاهای قاچاق است که خیلی به ما آسیب میزند و خدمت آقای انشایی - سرپرست معاونت صنایع دست تهران هم چند وقت پیش عرض کردیم که این آسیب بیشتر در عرصه نقره و مصنوعات نقره است زیرا مصنوعات طلا طبق قوانین کشوری واردات آن ممنوع است ولی نقره اینگونه نیست و بازار خوبی شده برای کشورهای دیگر بطوریکه به سهولت میبینم در سایتها فروش انگشتر ایتالیایی و تایلندی تبلیغ میکنند.
"ملیله" دیزاین جهانی ایران
دبیر انجمن صنعت طلا و جواهر در بخش زیورآلات سنتی و سنگهای قیمتی تصریح کرد: درحالیکه خوشبختانه صنعت طلا و جواهر در بخش زیورآلات سنتی و سنگهای قیمتی چند دیزاین جهانی داریم، و دیگر کشورها نمیتوانند با استفاده از ماشین آلات روی آن مانور دهند که میتوان به صنایع دستی "ملیله" اشاره کرد.
پنداروند عنوان کرد: "ملیله" یک دیزاینی است که خیلی جذاب است به خصوص در کشورهای منطقه. یا همین انگشترهایی که دست اکثر ما ایرانیها است، این انگشترها در همین کشورهای همسایه ایران بدون احتیاج آنچنانی به ارتباط های بانکی و متعاقب آن تحریمها؛ میتوانیم صادرات خوبی داشته باشیم؛ درحالیکه متاسفانه نمودار ما در زیورآلات سنتی و صادرات آن خوب نیست.
گردش مالی هزار میلیارد دلاری طلا و جواهر در جهان
وی خاطرنشان کرد: به هر حال بازار طلا و جواهر در جهان به لحاظ مالی یکی از جذاب ترین بازارها است. گردش مالی طلا و جواهر در جهان بیش از هزار میلیارد دلار است و ایران هم سهم خوبی دارد، مضاف بر اینکه مصرف کننده خوبی هم وجود دارد چرا که نگاه مشتری به طلا یک نگاه سرمایه ای است و این نیست که صرفا یک کالای مصرفی باشد.
ادامه دارد...
انتهای پیام/