جزئیات جدید درمان بچه‌های شین آباد/دانش‌آموزانی که ۱۸۵ بار جراحی شدند

جزئیات جدید درمان بچه‌های شین آباد/دانش‌آموزانی که 185 بار جراحی شدند

قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت به تشریح جراحی و درمان دانش آموزان شین آبادی پرداخت. همچنین در این نشست عنوان شد که دکتر هاشمی اعلام کردند که اگر کشور نتواند بودجه اعزام این دانش‌آموزان به خارج را تأمین کند خود به شخصه هزینه آنها را پرداخت می‌کند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، طیب قدیمی در نشست خبری پیرامون روند درمان کودکان شین‌آبادی اظهار داشت: برای دانش آموزان شین آبادی که دچار سوختگی شده بودند براساس آخرین پروتکل های علمی جراحی پلاستیک در مرکز فوق تخصصی ترمیمی و جراحی پلاستیک حضرت فاطمه (ع) صورت پذیرفته است.برای این دانش آموزان خدمات ویژه ای لحاظ شد بطوریکه حتی بخش VIP مرکز فوق تخصصی ترمیمی و جراحی پلاستیک حضرت فاطمه (ع) در اختیار آنها قرار گرفته است.

قدیمی با تاکید بر تامین منابع مالی برای درمان دانش آموزان شین آبادی عنوان کرد: در این زمینه حتی تیم روانپزشکی نیز در ارومیه برای این دانش آموزان لحاظ شده است.

قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت  با اشاره به ابعاد سوختگی در بدن عنوان کرد: اگر آب جوش به مدت سه ثانیه بر روی بدن ریخته شود و بدن فرد دچار 60 درصد سوختگی شود بدن فرد دچار سوختگی عمیق می‌شود.

 قدیمی با اشاره به اینکه در سال بالغ بر 26 هزار نفر دچار سوختگی منجر به بستری در کشور می شوند، گفت: روند بهبود در سوختگی ها زمانبر است و با یک یا چند جراحی نهایی نمی شود بنابراین همین مسئله برای درمان و بهبود دختران شین ابادی صدق می‌کند.

ایران نقصی در علم ترمیمی ندارد

همچنین در این نشست خبری سید ابوالحسن امامی - استاد جراحی پلاستیک نیز توضیح داد: در ایران کمبودی در زمینه دانش ترمیم و جراحی پلاستیک نداریم و دانش آموزان و خانواده های آنان آگاه باشند که نقصی در علم جراحی پلاستیک ایران وجود ندارد و اعزام این افراد به خارج از کشور نه تنها فایده ای ندارد بلکه علم ایران در حوزه ترمیم مورد نقد قرار می‌گیرد.

دانش آموزان شین‌آبادی بچه های خودمان بودند هم در ایران درمان می‌کردیم

در این نشست خبری نوراحمد لطیفی - مدیر عامل مرکز فوق تخصصی ترمیمی و جراحی پلاستیک حضرت فاطمه (ع)  در پاسخ به این پرسش که آیا این دانش آموزان بچه های خودتان نیز بود تاکید بر درمان و جراحی در ایران داشتید، عنوان کرد: مطمئن باشید اگر این دانش آموزان بچه‌های بنده بودند در همین ایران آنها را درمان می‌کردیم.

وی ادامه داد: البته منکر کمبود برخی تجهیزات در کشور نیستیم ولی چنین امکاناتی برای این دانش اموزان نیاز نداریم زیرا این دانش آموزان از مراحل چنین تجهیزاتی عبور کردند و نیاز به تجهیزات پزشکی بسیار پیشرفته ندارند و نیاز این بچه ها جراحی و درمان است که در کشور وجود دارد.

دانش‌آموزان شین آبادی 185 جراحی شدند

مدیر گروه مرکز جراحی پلاستیک حضرت فاطمه (ع) با اشاره به جزئیات درمان دانش‌آموزان شین‌آبادی گفت: دکتر هاشمی اعلام کردند که اگر کشور نتواند بودجه اعزام این دانش‌آموزان به خارج از کشور را تأمین کند خود به شخصه هزینه آنها را پرداخت می‌کند.

سیدابوالحسن امامی در نشست خبری پیرامون روند درمان کودکان شین‌آبادی اظهار داشت: درباره مسئله جراحی و درمان سوختگی در خارج از کشور باید عنوان کنم که حتی پیشرفته‌ترین کشور در حوزه سوختگی که در آمریکاست فقط دو بیمارستان آن را می‌توان عنوان کرد که یکی از این بیمارستان متعلق به ارتش ایالات متحده آمریکاست ولی باید توجه داشت که آنها در تجهیزات به روز هستند ولی در ایران متخصصان ترمیمی ما تجربه جراحی بالایی دارند.

وی درباره اینکه وزیر بهداشت نیز عنوان کردند که اگر زمانی واقعا تأیید شود که دانش‌آموزان شین‌آبادی نیاز باشد به خارج از کشور اعزام شوند این کار صورت می‌پذیرد، گفت: حتی دکتر هاشمی اعلام آمادگی کرد که اگر کشور براساس اولویت‌های درمانی و هزینه‌ها نتواند بودجه اعزام این دانش اموزان به خارج از کشور را تامین کند خود به شخصه هزینه این اعزام را پرداخت می‌کنند ولی مسئله این است که اصلا نیاز به اعزام این دانش آموزان به خارج از کشور نیست.

جراحی‌ها ادامه دارد 

همچنین در این نشست خبری دکتر نوراحمد لطیفی - مدیر عامل مرکز فوق تخصصی ترمیمی و جراحی پلاستیک حضرت فاطمه (ع) نیز با گریزی به جزئیات درمان دختران شین ابای عنوان کرد: تاکنون 185 جراحی برای این دانش اموزان صورت پذیرفته است و همچنین 120 فیزیوتراپی و 30 مورد کار درمانی صورت پذیرفته است و همچنان این جراحی‌ها  و درمان ادامه دارد بطوریکه همین الان هم در بیمارستان این دانش آموزان حضور دارند و در حال دریافت خدمات درمانی هستند.

در این این نشست خبری رضایی - رئیس اداره بودجه معاون درمان وزارت بهداشت نیز با اشاره به اینکه بودجه درمان و جراحی دانش آموزان شین‌آبادی تامین است، گفت: خوشبختانه در روند درمان این دانش آموزان دو مسئله بسیار مهم است اول اینکه اساتید بسیار حاذقی جراحی آنها را دنبال می‌کنند و دوم اینکه وزیر بهداشت دستور ویژه و پیگیری‌های مستمر برای درمان آنها دارند.

عارضه سوختگی یک مسئله ملی شده است

رئیس اداره بودجه معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین عارضه سوختگی یک مسئله ملی شده است و با توجه به آمار بالای سوختگی در کشور نیاز به ساخت بیمارستان جدید سوختگی داریم که خوشبختانه یک بیمارستان در حال ساخت است.

رضایی با تاکید بر اینکه باید وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و صنعت و همچنین شهرداری در زمینه سامان دادن و پیشگیری از سوختگی اقدامات جدی انجام دهند، خاطرنشان کرد: با این وجود دانش آموزان شین آبادی نیازی به اعزام به خارج ندارند و یکی از آرزوهای ما این است که آنقدر تعداد سوختگی در کشور کاهش پیدا کند تا حتی نیاز به این تعداد بیمارستان سوختگی در کشور نباشیم.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon