۳ دانشگاه به عنوان محور توسعه دانش سلول‌های بنیادین انتخاب شدند


3 دانشگاه به عنوان محور توسعه دانش سلول‌های بنیادین انتخاب شدند

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت فناوری ریاست جمهوری گفت: سه قطب علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این زمینه تعیین شده و محوریت توسعه این دانش را برعهده گرفتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، امروز با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت فناوری ریاست جمهوری، اقدامات و فعالیت‌های مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بررسی شد.

امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت فناوری ریاست جمهوری،در این نشست با اشاره به اقداماتی که در کشور برای توسعه دانش سلول‌های بنیادی صورت گرفته است، اظهار داشت: سه قطب علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این زمینه تعیین شده که دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، تبریز و تهران محوریت توسعه این دانش را برعهده گرفتند. 

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز به لحاظ تعداد شرکت‌های دانش بنیان، پیشرفت مناسبی داشته و وضعیت خوبی دارد.

حمیدیه با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی مرکز جامع سلول‌های بنیادی دستیابی به مرحله تولید محصول است، بیان کرد: راه برون‌رفت کشور از مسائل موجود، افزایش تولید است  و باید مسیر توسعه اقتصاد را در زمینه نانو و پیشرفت‌های سلولی تقویت کنیم.

وی خواستار برگزاری جلسات منظم نشست‌های شورای سلول‌های بنیادی در شیراز شد و گفت: جذب سرمایه‌گذاران بومی در استان‌ها و مشارکت نیک‌اندیشان باید همواره مورد توجه باشد.

علی بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با تاکید بر اهمیت توجه به آموزش در دانشگاه‌ها گفت: برای پیشرفت دانشگاه‌ها باید به بحث آموزش و انجام طرح‌های تحقیقاتی، اهمیت داده شود و برای تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سوم باید دنبال به کارگیری افراد خلاق باشیم.

وی به روزرسانی نظام آموزشی در کشور را راهکاری برای پیشرفت خواند و افزود: در این راستا لازم است سیستم‌های آموزش دانشگاه‌ها و پذیرش اساتید به درستی اجرا شود و سازوکارها درست و اصولی باشد.

سید بصیر هاشمی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز راه‌اندازی مرکز جامع پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی را یکی از سیاست‌های اصلی حوزه معاونت فناوری ریاست جمهوری و معاونت پژوهشی وزارت بهداشت معرفی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در چند سال اخیر، با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری، به عنوان یکی از قطب‌های کشور فعالیت در این زمینه را آغاز کرده است.

و از انعقاد توافقنامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ستاد سلول‌های بنیادی معاونت فناوری ریاست جمهوری مبنی بر حمایت از مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و افزود: روند کار و پیشرفت در این موضوع در بازدیدهای دوره‌ای و ارائه گزارش‌های منظم، در حال پایش است.

هاشمی با اشاره به وجود توان علمی و افراد علاقه‌مند و باتجربه در دانشگاه، حمایت بیشتر از دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه و ادامه طرح‌های تحقیقاتی را راهکاری برای توسعه خواند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon