۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال روستایی و عشایری در اردبیل جذب میشود
استاندار اردبیل گفت: به منظور اهمیت ایجاد اشتغال پایدار در استان ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال روستایی و عشایری در مرحله نخست در اردبیل جذب میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلسه پنجره واحد اشتغال پایدار روستائی و عشایری استان امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و به ریاست استاندار اردبیل برگزار شد و در این جلسه مسئولان به اهمیت ایجاد اشتغال پایدار به ویژه در مناطق کمبرخوردار و روستایی پرداختند.
مسئولان استانی با ارائه نقطهنظراتی راهکارهایی را برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی ارائه کردند و ارائه تسهیلات را در این زمینه امری لازم و ضروری دانستند.
ایجاد اشتغال برای جوانان اردبیلی مورد توجه قرار گیرد
اکبر بهنامجو استاندار اردبیل در این مراسم اظهار داشت: با توجه به این مسئله که ایجاد اشتغال در استان به ویژه برای جوانان و نیروهای کاری بسیار حائز اهمیت است بنابراین نیاز است در این زمینه برنامههای مناسبی تدوین شود تا هر چه سریعتر ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در استان را محقق کنیم.
وی با اشاره به این که اشتغالزایی دستاوردهای بسیار مهمی ر جامعه به دنبال دارد گفت: اگر بخواهیم رشد و توسعه استان را در تمامی حوزهها تحقق بخشیم باید به ظرفیتهای استان به شکل ویژه و مناسب نگریسته و از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی نیز در این راستا بیبهره نمانیم.
استاندار اردبیل با اشاره به دیگر دستاوردهای اشتغال در استان نیز گفت: ایجاد اشتغال در کاهش آسیبهای اجتماعی نیز نقش مهمی دارد که به همین منظور نیاز است مشکل اشتغال جوانان کشور در کمترین زمان ممکن و با تخصیص اعتبارات لازم و کافی برطرف شود که به همین منظور و با توجه اهمیت ایجاد اشتغال پایدار در استان یک هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال روستایی و عشایری در مرحله نخست در اردبیل جذب میشود.
بهنامجو ضمن اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال روستاییو عشایری در استان نیز گفت: ما ظرفیتهای بسیاری در مناطق روستایی و عشایری داریم که در صورت توجه به آنان میتوان از مهاجرت معکوس جلوگیری به عمل آورد و زمینه توسعه مناطق کمبرخوردار و روستایی استان را که پر از فرصت است را فراهم آورد.
وی اظهار کرد: وظیفه مدیران و دستگاههای اجرایی به منظور تخصیص اعتبار برای ایجاد اشتغال بسیار مهم است و در این زمینه از هیچ کوتاهی چشمپوشی نخواهد شد و امیدواریم با از سر راه برداشتن موانع و مشکلات وعدههای داده شده به سرمایهگذاران هر چه سریعتر رفع شود.
محور اصلی توسعه استان اردبیل مسئله اشتغال است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: هماکنون محور اصلی توسعه استان اردبیل مسئله اشتغال است که باید در این زمینه با برنامهریزیهای منسجم و هدفمند پیش برویم تا آن طور که باید و شاید خروجی قابل قبول و مورد انتظار را به دست آوریم.
قاسم رحیمی با اشاره به این که طرحهای درخواست شده برای تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری در دست بررسی است گفت: اجرای طرحهای اشتغالزا را با جدیت دنبال میکنیم و در این زمینه تلاش و اهتمام ما بر این است که بتوانیم با برنامهریزیهای مناسب اشتغال پایدار را در استان عملی کنیم.
وی اظهار کرد: توسعه استان اردبیل منوط به تعامل و همکاری همهجانبه مسئولان و مدیران اجرایی است که امیدواریم نظارتها و پیگیریهای لازم در این زمینه انجام شود تا بتوانیم با ارائه تسهیلات اشتغال در موعد مقرر به تمامی اهداف خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم.
استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه اشتغال امر ضروری است
نماینده مردم شهرستاهای خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات استاندار اردبیل برای اهمیت به موضوع اشتغال بیان کرد: ایجاد 20 هزار فرصت شغلی ظرفیت بسیار مناسبی برای دستیابی به اهداف و خواستههای مورد انتظار در این زمینه است.
بشیر خالقی افزود: وضعیت اشتغال در جنوب استان نیز در صورت توجه به آن میتواند به مرحلهای از شکوفایی برسد که در سایر مناطق استان وجود دارد که این موضوع نیازمند تعامل همهجانبه مسئولان و دستگاههای مربوطه است که باید نهایت همکاری و مشارکت را با بخش خصوصی داشته باشند.
وی اظهار کرد: ایجاد پروژههای گردشگری، تفریحی، عمرانی و اقتصادی میتواند بخش اقتصادی منطقه را تحول عظیمی ببخشد که در این زمینه باید مسئولان شهرستانی با مشارکت مسئولان استانی گام برداشته و در راستای توسعه شهرستان خلخال و استان اقدام کنند.
نماینده مردم شهرستاهای خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ایجاد اشتغال لازمه اساسی برای توسعه هر منطقه است و اگر در هر منطقهای مورد توجه واقع شود آن منطقه میتواند به رشد و پیشرفت دست یابد و از لحاظ تضمین امنیت از هر جهت مصون بماند که این مسئله هماکنون بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/ح