قزوین| توسعه اشتغال بانوان در جامعه نیازمند تجدید در حوزه قانون‌گذاری است


قزوین| توسعه اشتغال بانوان در جامعه نیازمند تجدید در حوزه قانون‌گذاری است

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: امروزه عمده نیرو در بازار کار از متخصصان بانو تشکیل شده است اما با این وجود، حوزه اشتغال بانوان به علت کمبود‌ها و تبعیضات موجود نیازمند تجدید در حوزه قانون‌گذاری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حمیده زرآبادی صبح امروز در نشست با بانوان کارمند اداره کل بهزیستی استان قزوین که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد، اظهار داشت: سازمان بهزیستی با اعتبارات کم در دسترس، حجم کار بسیاری بر روی دوشش دارد و با این وجود این ماهیت‌ها نارضایتی‌ها نسبت به دستگاه‌های دیگر بیشتر است که ایجاد امید در ابن سازمان‌ها نیازمند خلاقیت است تا رضایت کسب شود و این امر توسط ریاست سازمان بهزیستی صورت می‌پذیرد.

وی عنوان کرد: در سال‌هال گذشته تعداد بیشتر کرسی‌های دانشگاه‌ها توسط بانوان اشغال شده و 70 درصد صندلی دانشگاه‌ها متعلق به بانوان بوده که منجر به افزتیش تعداد فارغ التخصیلان بانو در کشور شده است و به همین دلیل در سال های اخیر رنگ و چهره بازار کار تغییر یافت چراکه درصد بیشتر جامعه متخصص از بانوان تشکیل و توانمندی‌های بانوان به کار گرفته شد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خوشبختانه مشکلات بر سر راه بانوان با تغییر نگرش جامعه، روند مثبت را طی کرده و تمایلات بانوان به داشتن شغل، شرکت در فعالیت اقتصادی، داشتن استقلال مالی، اثبات توانمندی و همچنین افزایش اعتماد به‌نفس از انگیزه‌های ‌است که باعث شده تا ورود بانوان به بازار کار افزایش یابد.

وی تاکید کرد: یکی از مشکلاتی که منجر می‌شود بانوان نتوانند از تمام ظرفیت خود در شغلشان استفاده کنند، برقراری تعادل میان وظایف زندگی و شغل آنهاست و در کشور‌های دیگر جهان نیز این موضوع مطرح است اما نگرش آنها نسبت به نقش بانوان به عنوان ستون منزل نبوده و تعادل مدیریتی میان زنان و مردان یکسان است.

زرآبادی گفت: طبق قانون 30 درصد افرادی که به مجلس وارد می‌شوند باید از زنان بوده اما متاسفانه کشور ما در اولویت بندی کشور‌ها به دلیل اینکه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بانوان در توسعه کشور مورد توجه نمی‌گیرد، رتبه‌ آخر را در زمینه حضور بانوان به عنوان نمایندگان مجلس کسب کرده است.

وی تصریح کرد: با توجه به آمار ارائه شده در بهزیستی، به علت ویژگی‌ها و ساختار‌های بانوان، کیفیت مطلوب خدمت‌رسانی، برقراری ارتباط، اثرپذیری و لطافت بیشتر، درصد عمده نیروهای انسانی سازمان از میان بانوان جذب شده که متاسفانه در جامعه ما بانویی که با تمام شرایط سخت مددجویان مراجعه‌کننده در سازمان بهزیستی روبروست با شخصی که در دستگاه‌های دیگر فعالیت دارد یکسان دیده شد و نشانگر ضعف در قانون است.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مدیریت بدون پول باید در جامعه نهادینه شود و دستگاه‌هایی که درامد بیشتر و امکانات بهینه دارند به سازمان‌های خدمت‌دهنده در مشاغل سخت کمک ارائه کرده تا شرایط سخت روحی و روانی قابل تحمل باشد و خدمات بهتری به جامعه هدف آنها ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: امید است تجدیداتی در حوزه قانون‌گذاری اتفاق بیفتد و شاهد حضور پرشور بانوان در عرصه کار و فعالیت بوده و ساختار مدیریتی دچار تغییر نگرش شود تا حقوق زنان، سختی‌کار آنها و همچنین منزلت بانوان مورد توجه عمده قرار گیرد.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon