فرهنگ‌نامه ۲۴ جلدی شهدای استان مرکزی به چاپ می‌رسد


فرهنگ‌نامه 24 جلدی شهدای استان مرکزی به چاپ می‌رسد

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی جدیدترین جزئیات و اقدامات برگزاری کنگره ملی ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی را تشریح کرد و گفت: فرهنگ‌نامه ۲۴ جلدی شهدای استان مرکزی به چاپ می‌رسد.

سردار محسن کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به این‌که استان مرکزی 70 هزار رزمنده، 15 هزار و 900 جانباز، 800 آزاده و 6 هزار و 200 شهید دارد اظهار داشت: کنگره 6 هزار و 200 شهید استان مرکزی امسال در این استان برگزار می‌شود.

وی افزود: کنگره یادواره شهدا در دو بخش فعالیت دارد و برای کیفیت بخشی به بحث کنگره و خارج شدن آن از یک مجلس خالی اقداماتی انجام شده، ستاد پشتیبانی رزم در مدت سه سال و نیم در قالب هشت کارگروه فعالیت دارد تشکیل شده است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: هر یک از این کارگروه‌ها مسئولیت یک بخش را به عهده دارند برای مثال کارگروه بانوان، به نقش بانوان چه آن‌هایی که رزمنده‌ بودند چه آن‌هایی که در پشت جبهه کمک و کار می‌کردند چه خانواده ایثارگر، جانباز و شهید که مصائب را تحمل کردند و یا آن‌هایی که از جانباز نگهداری کردند پرداخته است.

کریمی ادامه داد: همچنین در کارگروه ادارات و کارخانه‌ها بیش از 80 مجموعه داشتیم که خدمات فنی، پشتیبانی را برای جبهه انجام می‌دادند و کارگروه عملیات که در عملیات‌ها حضور فیزیکی رزمنده‌ها را داشته و کارگروه آمار به آمار 70 هزار رزمنده، جانباز و شهدا پرداخته است.

وی بیان کرد: فرهنگ‌نامه شهدا که 24 جلد است را به چاپ می‌رسانیم در حال حاضر 9 جلد آن آماده شده که شامل فرهنگ‌نامه، مشخصات کامل، وصیت‌نامه و هر آن چه که نیاز است که در مورد یک شهید بدانیم در قالب یک کتاب مرجع در اختیار قرار می‌گیرد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: کارگروه ثبت و ضبط یا همان تبلیغات که عمدتا به دنبال مصاحبه و جمع‌آوری خاطرات و بقیه موارد و ساخت مستندات است که در حال حاضر 40 مستند را در دست ساخت داریم که یک قسمت از آن را شبکه افق انجام می‌دهد، یک قسمتی را هم توسط هنرمندان خود استان و یک قسمت هم توسط صدا و سیمای استان انجام می‍‌‌شود و کارگروه تدوین هم در این کار مشغول و کارگروه‌های دیگر که هر کدام مشغول انجام کارهای خود است.

تشکیل شورای سیاست‌گذاری کنگره بزرگداشت شهدای استان مرکزی

کریمی خاطرنشان کرد: برای شروع شدن مراحل اجرایی کنگره یک ستاد که یک شورای سیاست‌گذاری که مسئول آن امام جمعه استان و نماینده ولی فقیه در استان است تشکیل شده  و یک ستاد با ریاست استاندار مرکزی، دبیری سپاه و دبیرخانه‌ای بنیاد حفظ آثار که 10 کمیته دارد که همه‌ این‌ها مشغول کار خود هستند.

وی بیان کرد: این کیمته‌ها هم دولتی‌اند هم غیردولتی، برای مثال کمیته رسانه و تبلیغات که مسئولیت آن با صدا و سیما است از هم اکنون اطلاع‌رسانی را علاوه بر کارهای دیگری که باید انجام دهد شروع کرده در کنار این کمیته‌ها 10 اجلاسیه داریم که هر کدام مربوط به یک قشر است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: برای مثال اجلاسیه بانوان، ایثارگران، کارگری، فرهنگیان، دانشجویی، روحانیون و طلاب و اجلایسه حضرت امام(ره) است، ویژگی کنگره این دوره که در استان مرکزی برگزار می‌شود پرداختن به نقش حضرت امام(ره) در این کنگره است که به شخصیت امام(ره) به جهت این‌که امام(ره) متعلق به استان مرکزی بوده وارد این عرصه شده‌ایم این در حالی است که سایر استان‌ها عمدتا به شهیدان خود پرداخته‌اند.

کریمی ادامه داد: یک اجلاسیه دیگر ما اجلاسیه ورزشکاران است که تقریبا کار آن شروع شده، اجلاسیه قرآنی که مطابقت دارد با مسابقات قرآنی که امسال در استان اتفاق می‌افتد و اجلاسیه‌ اصلی که بعد از این اجلاسیه‌ها برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در اجلاسیه اصلی دستاورد همه‌ این اجلاسیه‌ها ارائه می‌شود، برای اینکه همه‌ شهرهای استان در این اجلاسیه نقش داشته باشند و یک همکاری استانی اتفاق بیافتد هر اجلاسیه در یکی از شهرهای استان برگزار می‌شود، برای مثال اجلاسیه‌ی حضرت امام(ره) در خمین، اجلاسیه‌ی کارگری در ساوه، طلاب در محلات و اجلاسیه‌ قرآنی در استان برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی عنوان کرد: این اجلاسیه‌ها از مهرماه شروع و تا اسفندماه ادامه دارد، زمان قطعی اجلاسیه‌ اصلی به سبب اینکه همزمان در چهار استان دیگر برگزار می‌شود و به دلیل حضور شخصیت‌های کشوری هنوز قطعی نشده اما تاریخ دو اسفند در نظر گرفته شده  امیدواریم با انجام هماهنگی‌های لازم این تاریخ قطعی شود.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon