محدودیت شدید بخش کشاورزی همدان در تأمین آب است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه محدودیت شدید بخش کشاورزی همدان در تأمین آب است گفت: بیش از ۸ هزار هکتار از اراضی استان همدان زیر کشت کلزا قرار می گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان, منصور رضوانی جلال صبح امروز در نشست هم اندیشی معاونان بهبود تولیدات گیاهی و مدیران زراعت 9 استان که با حضور مشاور وزیر و مجری طرح دانه های روغنی برگزار شد اظهار داشت: شرکت های روغنی دانه های روغنی را از کشاورزان تحویل نمی گرفتند و تدابیری اندیشیده شد و همه تولیدات خریداری شد و مشکلات رفع شد.
وی بیان کرد: رشد خیلی خوبی در سطح کشور انجام شد و هرسال تولیدات افزایش می یابد و امیدواریم به همت همه دست اندرکاران شاهد رشد خیلی بالاتری باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به رویدادهای همدان 2018 عنوان کرد: چند روز اخیر بیش از 32 وزیر و سفیر در همدان حضور داشتتد و در چهارم آبان ماه نیز رویداد بزرگ دیگری را در پیش داریم و در واقع همدان در سال 2018 فرااستانی و فرا کشوری است.
رضوانی جلال گفت: 1.2 مساحت کشور و 15 هزار کیلومتر مربع از اراضی را داریم و کشاورزی در همدان با وجود محدودیت ها 2500 حلقه چاه غیر مجاز بسته شد.
وی تصریح کرد: محدودیت شدید ما در بخش آب است, بعد از خراسان رضوی و فارس استان سوم در ایجاد آبیاری نوین هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشت کلزا آب کمتری می خواهد و خاک را تقویت می کند افزود: دو سال قبل بذور دیر به دست ما رسید و کند ورود یافتیم و سال قبل وضعیت بهتری داشتیم.
رضوانی جلال اظهار داشت: سال گذشته عملکرد خوبی در واحد سطح داشتیم که به میزان 2700 تن بوده است. برای تامین کود کود کلزا را در اولویت قرار دادیم و امیدواریم بذر ریزکاران نیز به زودی اختصاص یابد.
وی بیان کرد: در تنظیم بازار در مورد اجناس وارداتی باید در زمینه اجناس وارداتی مراقب بوده و تکیه به خارج را کاهش دهیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار داشت: در استان همدان در سالهای اخیر توسعه دانه های روغنی را داشتیم, که در این راستا 8130 تن دانه روغنی در استان خریداری شده که بیش از 50 درصد افزایش تولید را در استان داشتیم.
وی اظهار داشت: امسال طبق برنامه ریزی ها باید بیش از 8 هزار هکتار از اراضی همدان را زیر پوشش کلزا قرار دهیم تا 15 هزار تن بهره وری دانه روغنی داشته باشیم.
رضوانی جلال گفت: از مزیت های استان تولید دستگاه های ریزکارنده, وجود شرکت دانه های روغنی در نهاوند است و بدین ترتیب در تولید و فرآوری وضعیت خوبی داریم و تنها باید سطح زیر کشت را افزایش دهیم.
وی تاکید کرد: امسال کل وجه دانههای روغنی به کشاورزان پرداخت شد و همواره این پرداخت در اولویت دولت است تا به خوداتکایی دست یابیم.
انتهای پیام/ن