گیلان| نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: روند اجرای طرح هوشمندسازی مدارس کشور نامطلوب است
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: فرآیند هوشمندسازی مدارس کشور توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار کند پیش میرود و روند اجرایی آن مطلوب نیست.
جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: هوشمندسازی مدارس بهعنوان مصوبه مجلس یکی از نیازهای اساسی سیستم آموزش و پرورش است بنابراین از مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انتظار داریم به روند اجرایی کردن آن سرعت ببخشد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: طرح هوشمندسازی مدارس چندی پیش در مجلس به تصویب رسید اما تاکنون روند اجرایی آن مطلوب نبوده به همین علت و در صورت ادامه این روند، سئوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار مجلس قرار میگیرد.
نماینده مردم رشت در مجلس خاطرنشان کرد: بنده نیز اخیراً با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ملاقاتی داشتم که در آن جلسه لیستی از مدارس حوزه انتخابیه خود را برای اجراییکردن طرح هوشمندسازی به وی تحویل داده و خواستار تسریع در روند و فرآیندهای مربوط به آن شدم.
کوچکینژاد هوشمندسازی را از نیازهای اساسی مدارس دانست و افزود: با توجه به اینکه این موضوع به تصویب مجلس رسیده و به صورت قانون ابلاغ شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز موظف به اجرای آن است در غیر اینصورت سئوال از وی در دستور کار مجلس قرار میگیرد.
وی به وضعیت سیستم آموزشی استان گیلان نیز اشاره کرد و گفت: مجموعه خانواده آموزش و پرورش گیلان متشکل از 3 هزار واحد آموزشی، حدود 300 هزار دانشآموز و 25 هزار فرهنگی هم اینک با مشکلات بسیار عدیدهای در بخشها و حوزههای مختلف مواجه است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر فرسودگی ساختمانهای آموزشی گیلان بیان داشت: وضعیت جوی و شرایط آب و هوایی خاص گیلان، منجر به بروز فرسودگی زودرس و تخریب بسیاری از ساختمانهای آموزشی و مدارس این استان میشود.
نماینده مردم رشت در مجلس ضرورت نوسازی و تجهیز مدارس گیلان را خواستار شد و تصریح کرد: روند ساخت و سازهای آموزشی گیلان در سالهای گذشته مطلوب بود اما اخیراً با توجه به مشکلات موجود اقتصادی و کمبود بودجه و اعتبارات لازم، فرآیند آن به کندی پیش میرود.
کوچکینژاد با تأکید بر اینکه مسکن مهر رشت حداقل به 10 واحد آموزشی نیاز دارد بیان داشت: در حال حاضر دو واحد آموزشی در مسکن مهر رشت فعال هستند که اگر هر دوی آنها به صورت سه شیفته هم اقدام به خدماتدهی کنند باز هم جوابگوی خیل عظیم نیازها نیستند.
وی تجهیز مدارس به ویژه هنرستانها را نیز مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز بسیار شدید هنرستانها و ارتقاء آنها از دو پایه آموزشی به سه پایه، وزارت آموزش و پرورش باید نسبت به فراهم آوردن امکانات و تجهیز کردن این مراکز جدیت بیشتری به خرج دهد.
انتهای پیام/م