۱۵۰۰ کالای فاقد استاندارد در استان کرمانشاه شناسایی شد

1500 کالای فاقد استاندارد در استان کرمانشاه شناسایی شد

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در ۵۰۰۰ بازرسی انجام شده از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۵۰۰ کالای فاقد استاندارد در استان کرمانشاه شناسایی شده است.

محمودرضا نیازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون به منظور حصول اطمینان از رعایت الزامات استاندارد و صیانت از حقوق مصرف‌کننده 5000  مورد بازرسی از واحدهای صنفی عرضه و فروش کالا در استان کرمانشاه انجام شده است.

وی عنوان کرد: طرح طاها در کل کشور و به صورت هماهنگ توسط ادارات کل سراسر کشور انجام شده و براساس این طرح بازرسان اداره کل استاندارد استان به نیابت از مردم در بازار مصرف حضور یافته کالاهای مختلف را به‌ صورت تصادفی و با هزینه سازمان ملی استاندارد، خریداری و آزمایش می‌کنند تا از کیفیت محصولات تولید داخل اطمینان حاصل کنند.

نیازی با اشاره به اینکه صیانت از سلامت و حفاظت از ایمنی مردم مهمترین محور طرح طاها است گفت: در این بازرسی‌ها که با هدف کنترل کیفیت کالاهای دارای نشان استاندارد و ناامن کردن بازار برای عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات فاقد کیفیت انجام می‌شود، بازرسان استاندارد به صورت مستمر واحدهای صنفی مراجعه کرده و کالاهای فاقد علامت استاندارد را شناسایی می‌کنند.

وی با بیان اینکه طی 5000 بازرسی انجام شده در امسال بیش از 1500 کالای فاقد علامت استاندارد که مشمول مقررات استاندارد اجباری بودند، شناسایی شده است، افزود: براساس تبصره 3 ماده 59 قانون نظام صنفی کشور، عرضه و نگهداری و فروش کالاهای مشمول استاندارد اجباری بدون علامت استاندارد ایران ممنوع بوده و با متخلفان از قوانین استاندارد برخورد قانونی خواهد شد.

نیازی گفت: در 6 ماه ابتدای امسال طی گشت مشترک با اتاق اصناف استان، فرآورده غیراستاندارد از جمله گلاب با نام تجاری (زهاب، آذرگل، آدینه، نوبهارود، نبی، عصاره طلایی، سلسبیل و پانیز)،  نمک (شفا)، قند و شکر (شبیب، تک گل، چهارباغ، منحصب، هانی)، رب گوجه فرنگی (ذاکر، احمر)، آرد برنج (ایندی و خوزستان) پنیر لیقوان (سهند)، پریز (آسیا)، دستمال کاغذی (غزل گل) و دیگ زود پز (لوکس و هادی) از سطح بازار استان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه مردم از خرید این فرآورده‌های فاقد نشان استاندارد اجتناب کنند بیان کرد: محصولات غیراستاندارد توسط کارشناسان این اداره کل مورد ارزیابی قرار نگرفته و کیفیت آنها مورد تأیید قرار نمی‌گیرد و همین موضوع می‌تواند سلامت و ایمنی مردم را در معرض خطر قرار ‌دهد.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه خواستار همکاری شهروندان با این اداره کل در راستای شناسایی کالاهای فاقد استاندارد و جعلی شد و اظهار کرد: هر شهروند می‌تواند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال کد 10 رقمی ذیل نشان استاندارد روی بسته بندی کالا به سامانه پیامکی 10001517 ، اعتبار آن‌ها تأیید نشد یا فاقد علامت استاندارد بودند، این اداره کل را از طریق تلفن گویای 24 ساعته 1517 در جریان قرار داده تا با متخلفین مربوطه برخورد قانونی شود.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon