انتقاد روسیه از کشتار غیرنظامیان افغان در حمله هوایی آمریکا
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه اعلام کرد که حملات نیروهای آمریکایی و ناتو به غیرنظامیان تبدیل به بخشی از واقعیت روزانه در افغانستان شده است.
به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، کشتار سریالی غیرنظامیان افغانستان در شرق این کشور توسط نیروهای آمریکایی در یک ماه اخیر واکنشهایی را برانگیخته است.
وزارت خارجه روسیه نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد که حملات اشتباهی نیروهای آمریکایی و ناتو به غیرنظامیان به بخشی از واقعیت روزانه در افغانستان تبدیل شده است.
روسیه تصریح کرد، از اینکه حملات اشتباهی نیروهای آمریکایی و ناتو به یک روال روزانه تبدیل شده و کسی مسئولیت آن را نمیپذیرد اعلام انزجار میکنیم.
در این بیانیه خاطرنشان شده است که از نظر مسکو بحران کنونی در افغانستان ناشی از اشتباهات فاحش رهبری آمریکا و محاسبات اشتباه کاخ سفید درباره اعمال زور در این کشور است.
روسیه همچنین بر پیگرد قضایی افراد مسئول در اقدامات تبهکارانه علیه غیرنظامیان افغان تأکید کرده است.
در پایان این بیانیه از آمریکا خواسته شده تا از آنچه سیاستهای کوته بینانه این کشور در افغانستان عنوان شده است، دست بردارد و با تکیه بر اقدامات دیپلماتیک، یافتن راهی برای گفتوگو میان افغانها را در دستور کار خود قرار دهد.
این در حالی است که بر اساس گزارش سازمان ملل نیز بر اثر تشدید حملات هوایی نیروهای خارجی در افغانستان تلفات غیرنظامیان نسبت به سال گذشته 52 درصد افزایش یافته است.
عملیاتهای شبانه و حملات هوایی نیروهای آمریکایی به اهداف غیرنظامی در شرق افغانستان به یک سریال تبدیل شده و در چند ماه گذشته دههاغیرنظامی افغان را به کام مرگ کشانده است.
در حالی که نیروهای آمریکایی و ناتو تلفات غیرنظامیان افغان را در نیروهای خارجی کتمان میکنند دولت افغانستان نیز به سهل انگاری و بیتفاوتی در برابر کشتار غیرنظامیان متهم است.
انتهای پیام/.