«جشن حنابندان» به عربی ترجمه شد/ گزارش‌هایی ساده و صمیمی از جنگ

«جشن حنابندان» به عربی ترجمه شد/ گزارش‌هایی ساده و صمیمی از جنگ

کتاب «جشن حنابندان»، نوشته محمدحسین قدمی به عربی ترجمه و در لبنان توزیع شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، کتاب «جشن حنابندان»، نوشته محمدحسین قدمی، شامل دو گزارش از دو عملیات در مناطق جنوب و غرب کشور از سوی جمعیت المعارف لبنان با عنوان «حفله الخضاب» به عربی ترجمه و در این کشور توزیع شد.

این اثر شامل 313 صفحه متن و مابقی اسناد و تصاویر مرتبط با آن است. «جشن حنابندان» شامل دو گزارش از خاطرات دو عملیات کربلای 5 و بیت المقدس 4 در مناطق جنوب و غرب کشور است. گزارش اول کتاب با ذوق و علاقه شخصی نویسنده و در طول عملیات کربلای 5 نوشته و جمع‌آوری شده و گزارش دوم آن که مربوط به عملیات بیت المقدس 4 و در مناطق غربی کشور و بخشی از خاک عراق است( از جمله حوادث مربوط به بمباران شیمیایی حلبچه )، به سفارش سید مرتضی آوینی و برای مجموعه روایت فتح نوشته شده است.

قدمی هر دوی این گزارش ها را از میان خاطرات رزمندگان لشکر 27 محمد رسول الله گردآوری کرده است. او برای گزارش دوم، کار دقیق‌تر و انتخاب شده‌تری انجام داده است، چرا که از میان دسته‌های مختلف، دسته ایمان را که به خط‌شکنی معروف هستند، در لشکر انتخاب کرده و کار را با آن دسته شروع کرده است. قدمی در این زمینه می گوید: «ما دنبال دسته و گروهی در جنگ بودیم که دارای تیپ و شخصیت های مختلف باشند. پس از تحقیق و بررسی این گروه را در گروهانی از لشکر 27 محمد رسول الله یافتیم. کار را از خانه، مدرسه، مسجد و محل کار شروع کردیم. زندگی با آنان را در پادگان‌ها، رزم‌های شبانه، لحضات تنهایی و راهپیمایی‌های روزانه در سرما و سختی و در غم و شادی بررسی کردیم که حاصل کار در غالب کتاب «جشن حنا‌بندان» آورده شده و از آن فیلم مستند 4 قسمتی "دسته ایمان" تولید و در برنامه‌های روایت فتح پخش شد».

رهبر معظم انقلاب در تقریظی بر این کتاب نوشته‌اند: «روز و شبی چند در لحظه‌های پیش از خواب، در فضائی عطرآگین و مصفا و در معراج شور و حالی که سطور و کلمات نورانی این کتاب به خواننده‌ی خود عطا می‌کند، سیر کردم و خدا را سپاس گفتم، هم بر آن قطره‌ی عشقی که در جان این نویسنده افکنده و چنین زلال اندیشه و ذوقی را بر قلم او جاری ساخته است، و هم بر آن دست قدرتی که نقشی چنان بدیع و یکتا بر صفحه‌ی تاریخ معاصر پدید آورده و صحنه‌هائی که افسانه‌وار از ذهن و چشم بشر این روزگار بیگانه است، در واقعیت زندگی این نسل از ملت ایران نقش زده است ... له الحمد حمد الحامدین ابدا آلابدین.»

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
triboon
گوشتیران