همدان| شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نباید دچار روزمرگی شود

همدان| شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نباید دچار روزمرگی شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه همدان از نظر ابتلا به مواد مخدر در مقایسه با سایر استان‌ها وضعیت بهتری دارد، گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نباید دچار روزمرگی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید سعید شاهرخی امروز در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان اظهار داشت: استان همدان از نظر ابتلا به مواد مخدر در وضعیت بهتری به نسبت سایر استان‌ها قرار دارد و 50 درصد از میانگین کشوری بالاتر است.

وی گفت: موفقیت‌های حاصل‌شده در زمینه اجتماعی کردن بحث مبارزه با مواد مخدر، مرهون ریشه دینی خانواده‌ها در استان همدان و گرم بودن کانون خانواده‌هاست زیرا از مهم‌ترین عوامل گرایش جوانان و نوجوانان به مصرف مواد مخدر، از هم پاشیدگی خانواده و نظارت نکردن اولیاء بر فرزندان به شمار می‌رود.

شاهرخی بیان کرد: از طرف دیگر نیروی انتظامی در پیشگیری از ابتلا و مقابله با توزیع‌کنندگان مواد مخدر نقش بارزی داشته و سایر دستگاه‌های اجرایی هم کمک و یاری قابل‌توجهی در حوزه پیشگیری و آموزش داشته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه آگاه‌سازی جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان نسبت به این معضل تأثیر بسیاری در پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر دارد، افزود: آموزش و پرورش، صدا و سیما و بهزیستی برنامه‌های خوب و اثرگذاری در این زمینه داشته‌اند که جای قدردانی دارد.

شاهرخی تصریح کرد: با تلاش شبانه‌روزی شورای مبارزه با مواد مخدر امروز دیگر اثری از وجود معتادان متجاهر و خرده‌فروشان مواد مخدر در خیابان‌های اصلی شهر وجود ندارد و باید گام‌های بلندتری برداشته و بحث اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از ابتلا را تقویت کرد.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: این سمن‌ها فرصت مناسبی هستند که باید بهره لازم را از آن‌ها برد.

شاهرخی با بیان اینکه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید برنامه محور باشد، افزود: یکی از آفت‌های هر دستگاه یا تشکیلات، گرفتار شدن به دام روزمرگی و بازماندن از کارهای اساسی است و از طرف دیگر کیفیت و مقدار اثربخشی برنامه‌ها هم مهم است.

وی مطرح کرد: در بحث اطلاع‌رسانی به جامعه، استفاده از توان رسانه‌ها نقش مهمی دارد و هیچ عنصری مانند آن‌ها نمی‌توان این کار را به خوبی انجام دهد، بنابراین ضرورت دارد که ارتباط اعضای شورا با رسانه‌ها تقویت‌شده و هرقدر هزینه در این حوزه بیشتر باشد، نوعی سرمایه‌گذاری است.

شاهرخی با تأکید بر استفاده از فضای مجازی در حوزه آموزش و پیشگیری بیان کرد: فضای مجازی را دست‌کم نباید گرفت زیرا در بخشی از مسائل پیشروست و گاه یک پوستر یا تیتر خبری که در فضای مجازی منتشر می‌شود به‌اندازه یک کتاب مؤثر است.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار همدان تأکید کرد: باید متناسب با وظایف کمیته‌ها تولید محتوا کرده و منتشر کرد و لازم است اعتبار ویژه‌ای برای این کار گذاشته و از رسانه‌ها حمایت کرد.

شاهرخی افزود: در حوزه اشتغال‌زایی برای بهبودیافتگان مشکل‌داریم و این افراد به دلیل وجود نگاه نامناسب در جامعه در یافتن شغل دچار مشکل هستند و باید کاری کرد تا این افراد به دلیل نداشتن شغل به شرایط قبلی بازنگردند.

شاهرخی با اشاره به مقدار اعتبارات مرحله اول تخصیصی و ابلاغی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هم اعلام کرد: یک میلیارد و 250 میلیون تومان بوده که به دستگاه‌های زیرمجموعه شورا توزیع‌شده و لازم است طوری هزینه شود که اثربخش باشد.

وی گفت: از این مقدار 145 میلیون تومان سهم سمن‌ها بوده و اگرچه نسبت به قبل 3 برابر شده، اما کم است و باز هم باید تقویت شوند.

انتهای پیام/م

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon