حل چالش‌های خانواده در گرو ورود فعالان این حوزه و گروه‌های مردم نهاد است

حل چالش‌های خانواده در گرو ورود فعالان این حوزه و گروه‌های مردم نهاد است

رئیس بنیاد ملی خانواده گفت: اگر واقعا به دنبال رفع چالش‌های حوزه خانواده هستیم، در گام اول این موضوع با ورود گروه‌های مردم نهاد و فعالان این حوزه محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام رضا رویت رئیس بنیاد ملی خانواده گفت: همیشه در برون رفت از مسائل و چالش‌های اساسی، مردم حرف اول را می‌زنند و تا پای مردم وسط نباشد نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود.

وی با اشاره به تجربه دفاع مقدس و مدیریت مردمی در جنگ گفت: رمز موفقیت ما در دوران دفاع مقدس، حضور مردم بوده‌اند و این یک نمونه درخشان اقدام مردمی است. اگر بخواهیم در دیگر مسائل و پیشامدها هم موفق باشیم نیاز داریم که مردم پای میدان بیایند و مسائل را دست بگیرند.

رئیس بنیاد ملی خانواده افزود: خانواده هم از بزرگترین و اساسی ترین محورهای اجتماعی و موضوع بسیار پیچیده‌ای است که متاسفانه باید اعتراف کنیم در حال حاضر با چالش‌ها و آسیب‌های بسیاری رو به روست و نیاز به ورود مسئولان و بویژه نخبگان و عناصر فرهنگی و ان جی‌اوها است.

رویت تاکید کرد: اگر بخواهیم در این حوزه اتفاق‌های خوب را رقم بزنیم چاره‌ای جز اینکه مردم به وسط میدان بیایند وجود ندارد؛ مشکلات این حوزه در گام اول به دست فعالان حوزه خانواده، نخبگان و گروه‌های مردمی رفع می‌شود.

وی با بیان اینکه که نمی خواهم نقش حاکمیت را کم رنگ کنم، افزود: تاکید ما در قدم اول این است که مردم، فعالان حوزه خانواده و گروه‌های مرد نهاد مهمترین نقش را دارند و قطعا مسئولان در جایگاه بعدی قرار می‌گیرند.

رئیس بنیاد خانواده اضافه کرد: لذا با این نگاه، حلقه مفقوده، حضور مردم و به عبارت بهتر پررنگ تر کردن حضور آنها در همه عرصه های مربوط به حوزه خانواده است.

وی با اشاره به اولین کنگره ملی خانواده و گردهمایی فعالان این حوزه که در 25 و 26 مهرماه 1397 برگزار می شود گفت: به عقیده من برپایی این کنگره اتفاق بسیار خوبی در حوزه خانواده خواهد بود؛ بویژه اینکه فعالان این حوزه از سراسر کشور گرد هم می‌آیند و درباره مهمترین چالش‌ها و راهکارهای برون رفت از آن صحبت خواهند کرد.

رویت ادامه داد: ضمن اینکه در این همایش جدا از گروه‌های مردم نهاد، فعالان، نخبگان و اساتید دانشگاه، دستگاههای حاکمیتی نیز به صورت پررنگ پای کار می‌آیند. از وزارت کشور گرفته تا شورای عالی انقلاب فرهنگ، قوه قضائیه و دیگر دستگاههای مرتبط در حوزه خانواده.

رئیس بنیاد ملی خانواده توضیح داد: ما در این همایش بدنبال دستاوردهای چندگانه ای هستیم که یکی از مهمترین آنها شناسایی مجموعه‌های فعال و اثربخش در حوزه خانواده است. تلاش ما این است که این مجموعه‌ها شناسایی و برای همایش دعوت شوند تا دستاوردهایشان را به مسئولان، مجموعه حاکمیت، و حتی دیگر فعالان این حوزه ارائه دهند و ضمن معرفی خود بحث انتقال تجربیات را داشته باشند که این موضوع از اهداف جدی این همایش است.

رویت اضافه کرد: در این حوزه یعنی معرفی تجربه‌های موفق ما جدا از طراحی یک نمایشگاه برای ارائه دستاوردها، پنل های مختلف آموزشی را نیز دیده‌ایم. از سوی دیگر معرفی مجموعه های خانواده محور به دستگاههای حاکمیتی موجب خواهد شد که این دستگاهها بتوانند از ظرفیت این مجموعه‌ها نهایت استفاده را ببرند و از ظرفیت آنها در حوزه خانواده استفاده کنند.

رویت به پنل‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: حضور اساتید، نخبگان و بزرگان حوزه خانواده و همچنین مسئولان مرتبط با این حوزه جدا از مباحث آموزشی و تبادل ارتباطات می‌تواند زمینه ساز ارتباط گیری و پاسخگویی باشد.

رئیس بنیاد خانواده تاکید کرد: امیدواریم این همایش که برای اولین بار برگزار می‌شود به بهترین شکل رقم بخورد و آغازی باشد برای یک هم افزایی و همکاری دو جانبه و تعامل بین مجموعه های مردم نهاد و حاکمیت که بتوانیم اثرات آن را در سالهای متمادی داشته باشیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon