انتقاد نمایندگان گیلان به وضعیت واگذاری معادن شن و ماسه

انتقاد نمایندگان گیلان به وضعیت واگذاری معادن شن و ماسه

نمایندگان گیلان در مجلس در جلسه شورای معادن استان به وضعیت واگذاری معادن و بروز رانت و مفسده در آن انتقاد کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه شورای معادن استان گیلان در رشت اظهار داشت: اولویت برداشت از معادن شن و ماسه به شرکت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی داده شود.

استاندار گیلان پروژه‌های عمرانی را اولویت بعدی براشت از معادن شن و ماسه دانست و خاطرنشان کرد: مسئولان ذی ربط باید معادن را به صورت عادلانه بین متقاضبیان بخش خصوصی تقسیم کنند.

سالاری با تاکید بر لزوم واگذاری بخش‌های معدنی شهرستان‌‌های گیلان به کارگروه‌های از پیش تعیین شده تصریح کرد: شیوه برداشت از معادن شن و ماسه گیلان باید در کارگروه فنی معادن بررسی شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه لایروبی انهار باید در دستور کار مسئولان ذی ربط قرار بگیرد گفت: لایروبی آب رودخانه سبب افزایش حجم آب رودخانه‌ها شده و همچنین مانع از نفوذ آب به منازل جلوگیری می‌کند.

ولی‌ داداشی کمبود مصالح را یکی از معضلات احداث پروژه راه آهن آستارا به آستارا دانست و عنوان داشت: پیمانکاران برای اجرای پروژه‌های خود به مصالح نیاز دارند و کمبود مصالح باعث ایجاد اختلال در کار آن‌ها شده است.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه نیازمندی‌های استان به مصالح باید از طریق معادن داخل استان حل شود افزود: متاسفانه امروز واگذاری معادن مفسده ایجاد کرده است.

منوچهر جمالی عدم شفافیت در چگونگی واگذاری معادن را عامل بروز مفسده دانست و تصریح کرد: برای رفع مفسده‌های ایجاد شده باید معادن را به جای اشخاص حقیق به شهرداری‌ها و شورای واگذار کنیم.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم ساماندهی رودخانه‌های استان گیلان اظهار داشت: سیل تاکنون 100 میلیارد تومان خسارت به بار آورده و 90 روستای گیلان زیر آب هستند.

سیدکاظم دلخوش با بیان اینکه 13 رودخانه وحشی به شهرستان صومعه‌سرا ختم ‌می‌شود خاطرنشان کرد: نبود مصالح سبب شده است تا پروژه‌های عمرانی در شهرستان صومعه‌سرا با مانع مواجه شوند.

حسن خسته‌بند نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای نیز در این جلسه ابراز داشت: در حال حاضر عمده مصالح استان گیلان از استان مازندران و قزوین وارد می‌شود و این نتیجه ترس مدیران از ریسک کردن است.

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اعلام اینکه مسئله شن و ماسه در گیلان با رانت‌خواری همراه شده است افزود: رسیدگی و نظارت در امر شن و ماسه کاری حساس است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon