قیمت عمده‌فروشی موادغذایی در شیراز ۳۰ درصد افزایش داشته؛ هرج و مرج قیمت‌ در خرده‌فروشی‌ها


قیمت عمده‌فروشی موادغذایی در شیراز 30 درصد افزایش داشته؛ هرج و مرج قیمت‌ در خرده‌فروشی‌ها

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی شیراز گفت: قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی واقعی است و نسبت به مدت مشابه سال قبل به طور میانگین ۳۰ درصد رشد داشته است.

مجتبی نمازیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با بیان اینکه قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 درصد افزایش یافته و قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی مثل قند، شکر، روغن و برنج به طور میانگین 30 درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: قیمت عمده فروشی برنج هندی شهریور سال گذشته 62 هزار تومان بوده که در حال حاضر به  71 هزار تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه در عمده‌‌فروشی‌ها قیمت‌ها واقعی است و در بخش خرده‌فروشی با هرج و مرج قیمت‌ها روبه‌رو هستیم، عنوان کرد: قیمت عمده‌فروشی موادغذایی پایین‌تر از این نمی‌آید.

نمازیان خاطرنشان کرد: در شیراز 400 واحد بنکداری مواد غذایی وجود داشته که از سال 90 تا امروز 30 درصد آنها غیرفعال شده‌ است.  

وی با بیان اینکه در خرده‌فروشی مواد غذایی با دو مشکل روبه‌رو هستیم، گفت: یکی از مشکلات را وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد کرده به این صورت که به یک سری شرکت‌ها توزیع و پخش کالا که هیچ گونه مجوزی را از اتاق اصناف اخذ نمی‌کنند اجازه فعالیت داده و طبق بخش‌نامه‌هایی اعلام کرده که این شرکت‌ها لازم نیست پروانه کسب بگیرند و متاسفانه همین شرکت‌ها که نه مالیات درستی می‌دهند و نه نظارتی بر آنها حاکم است عامل گرانی در بازار هستند.

نمازیان با بیان اینکه مشکل بعدی  مسئله فروشندگان نهایی مثل سوپر مارکت‌ها، فروشگاه‌ها بزرگ به ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند که تحت عنوان تخفیف در حق مردم اجحاف می‌کنند، گفت: متاسفانه مردم فکر می‌کنند این فروشگاه‌ها جنس را به آنها ارزان می‌دهند در صورتی که در واقعیت اینطور نیست.

وی افزود: این فروشگاه‌های زنجیره‌ای با برندهای مختلف با یکدیگر در ارتباط هستند و از آنجا که خریدهای آنها بسیار سنگین و کلی است سفارشات را با هم به کارخانه می‌دهند و در واقع سفارش تولید بی‌کیفیت را به کارخانه‌ها می‌دهند و متاسفانه تولیدکننده برای اینکه فروشش را انجام دهد به نقطه نظرات آنها صحه می‌گذارد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی شیرازگفت: فرضا اگر قیمت رب گوجه فرنگی در بازار بین 8 تا 9 هزار تومان باشد از تولیدکننده می‌خواهند که قیمت 13 هزار و 500 را روی قوطی درج کند و این فروشگاه‌ها نیز با تخفیف چندین درصدی همین رب ‌گوجه فرنگی را به قیمت 9 هزار تومان به دست مشتری می‌دهند.

وی اظهار داشت: اتفاق دیگری که در این فروشگاه‌ها اتفاق می‌افتد کم‌فروشی است به طور مثال اگر وزن رب گوجه فرنگی در فروشگاه‌های بنکداری 900 گرم باشد در این فروشگاه‌ها 880 گرم است یعنی 20 گرم کمتر است.

انتهای پیام/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon