اراک| میزان نیاز جامعه به هر رشته فنی رصد و ارزیابی میشود
رئیس سازمان فنی و حرفهای با تحلیلی از رشتههای فنی اشباع شده گفت: میزان نیاز جامعه به هر رشته فنی رصد و ارزیابی میشود.
سلیمان پاکسرشت در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به رشتههای فنی اشباع شده در بازار کار اظهار داشت: یکی از برنامههای شورای مهارتآموزی مدیریت کردن این موضوع است زمانی در حوزه آموزشهای مهارتی مدیریت به صورت متمرکز بود بنابراین مشخص است وقتی که با توجه به شرایط استان تصمیمگیری نمیشود و فقط به دنبال آموزش در تعداد و اعداد کلان هستیم نمیتوانم رصد کنیم چه رشتهای و در کجا اشباع شده است.
وی ادامه داد: از فواید شورای مهارتآموزی این است که میتوان گفت در استانها و در سالهای آینده به کدام رشته نیاز و به کدام دوره و رشته نیاز نیست.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: منطبق کردن برنامهریزی سالانه واحدهای آموزشی با نیازهای متقاضیان خصوصی از وظایف کارگروهها و شوراهای آموزش مهارتی است.
پاکسرشت ادامه داد: ویژگی آموزشهای مهارتی این است وقتی که در یک مقطع به یک آموزشی نیاز نیست و الویتی ندارد علیرغم داشتن تجهیزات رشته، آموزش آن کمرنگ میشود و با رصد کردن رشته و مهارت مورد نیاز در این مقطع کارگاههای مورد نیاز را دایر میکنیم.
وی عنوان کرد: یکی از ابزارهای مهم تربیت نیروی انسانی بخش آموزشهای فنی و حرفهای است که با ارائه مهارتها به فراگیران آنها را برای ورود به دنیای کسب و کار آماده میسازد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با توجه به این امر که تغییرات در دنیای بازار کسب و کار و صنعت سطح نیازمندی ها و مهارتها را تغییر داده که لازمه پاسخگویی به این تغییرات آموزشهای انعطافپذیری است که به فراگیران نحوه برخورد درست با محیطهای جدید و حل مساله را ارائه دهد.
پاکسرشت خاطرنشان کرد: چنان که فراگیران قادر باشند مهارتهای شغلی مهمی را همانند برقراری ارتباط، تعهد کاری، وقتشناسی، حل مسئله، کارگروهی، خود مدیریتی، برنامهریزی و سازماندهی و آشنایی با فنآوری را بیاموزند که امروزه برای شاغل شدن امری واجب و ضروری است.
انتهای پیام/ح