۲۱۹ موسسه فرهنگی هنری در استان اصفهان فعالیت دارند

219 موسسه فرهنگی هنری در استان اصفهان فعالیت دارند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه تلاش در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، همگانی است، گفت: ۱۴۶ موسسه فرهنگی هنری در شهر اصفهان و ۷۳ موسسه در شهرستان‌های اصفهان در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی نقش و جایگاه موسسات فرهنگی هنری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با اشاره به توجه به آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین موضوعات یک جامعه توجه به آسیب‌های اجتماعی است که افکار، اخلاق و وجود انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: بهترین دستورها در حفاظت از آسیب‌های اجتماعی در قران آمده است و برنامه‌ریزی تصمیم‌گیران و تصمیم سازان یک جامعه در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر است چرا که اگر قبل از به وجود آمدن مشکل به دنبال پیشگیری از مشکل باشیم، اثرگزاری بیشتر می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه تلاش در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، همگانی است، گفت: این مساله تنها به یک بخش و سازمان مربوط نیست و نیازمند یک کار جمعی است و موسسات فرهنگی هنری می‌توانند در این باره موثر واقع شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 219 موسسه فرهنگی هنری در استان فعالیت می‌کنند که 97 موسسه تک منظوره و 122 موسسه چند منظوره در حال فعالیت هستند.

حجت الاسلام انصاری با اشاره به فعالیت 219 موسسه فرهنگی و هنری در استان اصفهان اظهار داشت: 72 موسسه در شهرستان‌های استان و 146 موسسه در شهر اصفهان فعال و به خدمت‌رسانی مشغول هستند.

وی افزود: 579 موسسه هنری فرهنگی درخواست مجوز داده‌اند که از این تعداد بعضی از آنها شکل گرفته و تعدادی در حال شکل‌گیری است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خاطرنشان کرد: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است که مکرر در جلسات گروهی و خصوصی به آن اشاره و به متولیان این امر تاکید می‌کنند.

در ادامه این نشست، مدیرکل حوزه استانداری اصفهان با اشاره به پیشینه آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: این مساله دارای پیشینه زیادی است و می‌توان گفت در استان اصفهان، وضعیت نسبتا مطلوبی وجود دارد.

سعید صادقی افزود: استان اصفهان با جمعیت 5 میلیون و 200 هزار نفر، رتبه 21 استفاده از مواد مخدر و رتبه 18 طلاق را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: خشونت‌های خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری و ...در جامعه وجود دارد و در حال حاضر نیز با پدیده بی‌خانمانی نیز مواجه هستیم.

مدیرکل حوزه استانداری اصفهان گفت: بیماری روانی یک آسیب اجتماعی نیست ولی برخی از خانواده‌های ایرانی را آزار می‌دهد و در حال حاضر 9 هزار و 500 نفر بیمار روانی مزمن در اصفهان وجود دارد که سابقه چندین بار بستری شدن در بیمارستان را دارند.

وی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی یک سیستم پویا است که باید سیستمی به آن نگاه کرد، از طرفی ساختار موسسات فرهنگی هنری که برای رسیدن به اهداف می‌کوشد، سیستمی بوده و بنابراین در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از آنها می‌توان استفاده کرد.

صادقی با اشاره به تعیین وزیر پیشگیری از خودکشی برای نخستین بار در انگلستان اظهار داشت: شاید ما نیز برای تک تک آسیب‌های اجتماعی نیازمند وزیر باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در اسناد بین المللی آمده، دو گروه کودکان و زنان آینده را می‌سازند، ما تا کنون برای زنان چه برنامه‌هایی داشتیم یا برای حفظ حقوق کودکان چه کردیم.

مدیرکل حوزه استانداری اصفهان افزود: تفاوت مشکل و آسیب اجتماعی این است که مشکل اجتماعی فاصله میان وضع موجود و وضع مطلوب است هر ه این فاصله کمتر باشد، سلامت اجتماعی ما بیشتر است.

وی گفت: نخستین شاخص مشکل اجتماعی، رضایت مردم و ارزش‌های اجتماعی یک جامعه، تاثیر مستقیم روی کیفیت زندگی مردم گزینه‌های بعدی است.

مدیرکل حوزه استانداری اصفهان با اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت در سلامت روان جوانان و نوجوانان تصریح کرد: سلامت روان جوانان و نوجوانان در جهان قابل تغییر است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon