مقاومت و آرمانهای امام مرز نمیشناسد/ دشمن پشت پنجرههای ایران و افغانستان در کمین است
معاون سابق عربی و آفریقایی وزارت خارجه کشورمان در همایش بزرگداشت شهدای حمله تروریستی شهر گردیز افغانستان با تاکید بر دشمنی آمریکا اظهار داشت که روابط دو کشور جدا نشدنی است همچنین مقاومت و آرمانهای امام خمینی(ره) مرز نمیشناسد.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، دوازدهم مردادماه سالجاری گروه تروریستی داعش به مسجد امام زمان (عج) در شهر گردیز در شرق افغانستان حمله کرد که در نتیجه 35 نفر شهید و حدود 100 تن دیگر نیز زخمی شدند.
در نهمین محفل از سلسه همایشهای «روایت عشق» در آستان قدس رضوی در شهر مشهد مقدس از سردار بدون مرز شهید سید «علیشاه موسوی» و 35 شهید حادثه تروریستی مسجد امام زمان (عج) شهر گردیز افغانستان تجلیل شد.
«محمدرضا باقری» معاون سابق عربی و آفریقایی وزارت خارجه کشورمان در این مراسم با اشاره به حمله تروریستی داعش به مسجد امام زمان (عج) در شهر گردیز تصریح کرد که آمریکا به دنبال تضعیف جریان مقاومت در منطقه است.
وی خاطرنشان کرد که آرمانهای امام خمینی (ره) مرز نمیشناسد و ارتباط افغانستان با ایران به مثابه ناخن و انگشت است که هرگز از هم جدا شدنی نیست.
باقری اظهار داشت: آمریکا با کشتار عمدی غیرنظامیان و تشدید ناامنی ها به دنبال درهم شکستن مقاومت مردم افغانستان است.
معاون سابق عربی و آفریقایی وزارت خارجه افزود: آمریکا برای مصونیت بخشی به اسرائیل به دنبال تضعیف مقاومت در منطقه است اما جریان مقاومت موازنه قدرت را برهم زده و منافع آنها در خطر قرار گرفته است.
وی تصریح کرد که با ورود آمریکا به افغانستان ناامنیها در این کشور تشدید شد، کشت و تولید مواد مخدر افزایش یافته است و دشمن امروز در پشت پنجرههای ایران و افغانستان کمین کرده است.
«ناصر جهانشاهی» رایزن سابق فرهنگی سفارت ایران در کابل نیز در این مراسم تصریح کرد که دکتر شهید سید علیشاه موسوی گردیزی به پیروی از مولای متقیان در محراب عبادت به شهادت رسید.
باقری خاطرنشان کرد که شهید موسوی گردیزی منادی وحدت در بین شیعیان و اهل تسنن در ولایت پکتیا بود که خدمات درمانی، و فرهنگی مردم این ولایت ارائه میکرد.
سید «عبدالفتاح حسینپور» مسئول موسسه فرهنگی اهلبیت (ع) و از فرماندهان جهادی نیز در این مراسم نیز تصریح کرد اشتراکات فرهنگی و مذهبی دو ملت ایران و افغانستان باعث بوجود آمدن پیوندی ناگسستنی میان مردم دو کشور شده است.
وی افزود: وجود چندین هزار شهید و جانباز افغانستانی در دفاع مقدس باعث بوجود آمدن ریشههای عمیق مهاجرین افغانستانی در میان مردم و جامعه ایران اسلامی شده است و همین مطلب باعث شده تا مردم و مهاجرین افغانستانی خود را از انقلاب اسلامی جدا ندانند.
دکتر سید علیشاه موسوی گردیزی را بشناسید
شهید موسوی گردیزی در سال 1338 در مرکز ولایت پکتیا متولد شد و رشته پزشکی را در دانشگاههای کابل و تهران گذارند.
وی در سال 1356 به مجاهدین پیوست و جبهه مقاومت در برابر شورویها در شهر گردیز را بنا کرد که در جریان سالهای مبارزهاش به عنوان فرمانده مجاهدین جبهه مرکزی گردیز دوبار زخمی شد.
شهید موسوی گردیزی در ایران نیز با حضور در دفاع مقدس بویژه عملیات والفجر دوران مجاهدت خود را تکمیل کرد.
وی اردیبهشت ماه سال 1381 به افغانستان بازگشت و با نامزدی در انتخابات پارلمانی افغانستان به عنوان نماینده مردم پکتیا در پارلمانی این کشور تعیین شد.
مرداد ماه سال 1382 نیروهای آمریکایی با یورش به محل زندگی شهید موسوی گردیزی، وی را بازداشت کردند و به گوانتانامو منتقل کردند که نزدیک به 4 سال در آنجا زندانی بود.
وی نهایتا در دوازدهم مرداد ماه سالجاری هنگام ادای نماز در مسجد امام زمان (عج) در شهر گردیز هدف حمله تروریستی داعش قرار گرفته و به شهادت رسید.
انتهای پیام/.