کارآفرینی فقط خلاقیت و ایده پردازی نیست

کارآفرینی فقط خلاقیت و ایده پردازی نیست

برخلاف تصور بسیاری از افراد، کارآفرینی تنها خلاقیت و ایده پردازی نیست بلکه باید مهارت‌های راه اندازی کسب و کار را آموخت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهاب رحیم زاده با اشاره به اینکه وقتی صحبت از کارآفرینی در جامعه می‌شود بسیاری تصور می کنند که باید با سرمایه گذاری‌های نجومی درصدد راه اندازی یک خط تولید و یا تجارت کلان باشند، اظهار داشت: درحالیکه یک کسب و کار موفق بیشتر از پول، نیازمند خلاقیت و نحوه طی کردن مسیر ایده تا سوددهی است.

وی تصریح کرد: یادگیری مهارت های کارآفرینی و استفاده از امکانات پیرامون، دو پارامتر اساسی برای ورود به عرصه کارآفرینی است و افراد باید با شناسایی توانمندی‌های خود و تکیه بر مهارت‌های فردی و افزودن ایده‌های کاربردی به این مهارت‌ها، اقدام به راه اندازی کسب و کار جدید کنند.

نویسنده و مشاور کارآفرینی ادامه داد: شکی نیست که بسیاری از جوانان و فارغ التحصیلان علاقمند به کارآفرینی و ایجاد شغلی نوآورانه هستند ولی در بیشتر موارد ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه آنها هیچگاه به مرحله اجرا نمی رسد چراکه طی کردن مسیر یک ایده تا مرحله سوددهی فرآیندی پیچیده و پرمخاطره است که با آزمون خطا، نمی‌توان به آن رسید بلکه می‌بایست مهارت‌های لازم را در این زمینه کسب کرد.

رحیم زاده گفت: شناسایی بازار، قدرت مذاکره، آشنایی با اصول بازاریابی و تبلیغات اثر بخش، تامین منابع انسانی کارآمد، تشکیل کارگروه تحقیق و توسعه، برندینگ، فروش خلاقانه، استفاده از ابزارآلات و امکانات دیجیتالی نظیر اپلیکیشن‌های فضای مجازی و بستر وب و شیوه‌های عبور از شوک‌ها و نوسانات بازار تنها بخشی از مهارت‌هایی است که یک کارآفرین برای سودمند شدن ایده خود باید بیاموزد.

نویسنده کتاب "پزشک فروش شوید" ادامه داد: گاهی تغییر در بسته بندی، راه اندازی یک سایت و اپلیکیشن با رویکرد جدید، اجرای خدمت رسانی به اشکال متفاوت می‌تواند با استقبال گسترده ای روبرو شود و نباید پیش از هر اقدامی خود را شکست خورده دید، علاقمندان به حوزه کارآفرینی باید بدانند که آنچه امروز در نظر آنها امری ساده است به احتمال فراوان برای بسیاری می‌تواند غیرممکن باشد پس نباید با خودسانسوری و چشم پوشی بر توانمندی‌های شخصی مسیر موفقیت را مسدود کرد.

رحیم زاده با بیان اینکه بازاریابی مهمترین عامل بقای کسب و کارهای نوپاست، افزود: در طول روز ده‌ها ایده جدید و کسب و کار نوآورانه در کشور متولد می‌شود که البته بیشتر آنها به دلیل ضعف در بازاریابی و فروش هیچگاه به درآمدزایی مطلوب نمی‌رسد و در نهایت پس از مدتی فعالیت از  بازار رقابت حذف می‌شوند.

وی ابراز کرد: بهترین محصولات دنیا اگر به شکل مناسبی معرفی نشوند در انبارها باقی خواهند ماند و هیچگاه به دست مصرف کننده نخواهند رسید به همین دلیل هر کارآفرینی علاوه بر خلاقیت باید از قدرت مذاکره و فروش نیز بهره مند باشد تا محصول خود را به سوددهی برساند.

رحیم زاده خاطرنشان کرد: آغاز یک کسب و کار همواره ساده تر از بقای آن است چرا که ایده‌ها نیازمند مراقبت و نگهداری است به همین دلیل کارآفرینان موفق اغلب کسانی هستند که به فرآیند محور بودن کسب و کارها به جای نتیجه محور بودن اهمیت می دهند و با پشتکار و مداومت در اقدام‌های کوچک کسب و کار خود را رشد می‌دهند و با انعطاف پذیری و عبور از چالش‌های متعدد، سعی در مراقبت از حرفه خود می‌کنند، به عبارت ساده تر، افراد کارآفرین همیشه برای مشکلات خود راه حلی پیدا می‌کنند و به‌خوبی با روش‌های حل مسئله آشنایی دارند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon