دانشگاه علمی کاربردی باید به سمت تخصصهای درآمدزا و مهارتگرایی حرکت کند
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: فعالیت و آموزش دانشگاه علمی کاربردی بهتر است بیشتر به سمت و سوی تخصصهای درآمدزا و مهارتگرایی برود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج،به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی در بازدید از دانشگاه علمی کاربردی شهرستان سقز، ضمن قدردانی از مدیریت و فعالیتهای نوگرا و بهروز این دانشگاه اظهار داشت: فعالیت و آموزش دانشگاه علمی کاربردی بهتر است بیشتر به سمت وسوی تخصصهای درآمدزا و مهارتگرایی برود و آموزش این مرکز متفاوت از دیگر مراکز دانشگاهی باشد.
وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی میتواند چندها شغل که در زمینه هنرگرایی درخانه ها اجرا شود را آموزش دهد و در اصل هنر و مهارت جایگزین مدرک نماید تا دانشجویان بتوانند بهتر به بازار کار وارد شوند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: در گذشته به تربیت نیروهای ماهر و متخصص توجه نمیشد و نگاه به تحصیل در دانشگاه صرفاً مدرکگرایی بود که همین امر منجر به افزایش آمار بیکاری در کشور شده است.
وی بیان کرد: اگر در دانشگاههای ما رشتههای مهارتی آموزش و نیروهای فارغالتحصیل متخصص تربیت میشدند، بسیاری از مشکلات موجود کشور، امروز وجود نداشت.
آیتالله حسینیشاهرودی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی رسالت تولید علم و مهارت را عهدهدار شده است، ادامه داد: اگر به این دانشگاه به عنوان مرکزی مهارتی و همچنین مراکز فنیوحرفهای توجه شود بسیاری از مشکلات کشور در زمینه بیکاری رفع خواهد شد.
وی اظهار کرد: مراکز دانشگاهی علمی کاربردی امروز منشاء خیر و برکت برای کشور شدهاند و اگر بخواهیم تولید داشته باشیم باید در راه توسعه هر چه بیشتر این مراکز گام برداریم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه زندگی در هر زمان و موقعیتی با هنر، مهارت و تجربههای جدید پیش میرود، گفت: این امر از نظر علمی ثابت شده که اگر کسی مهارتی دارد موفقتر است.
وی یکی از مشکلات عمده کشور را افزایش دانشگاههای نظری و کاهش دانشگاههای مهارتی عنوان کرد و افزود: بر اساس مهارت باید مدرک صادر شود و اخذ مدرک توسط شاغلین برای اضافه شدن حقوق بدون کسب مهارت به ضرر کشور است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: باید دانشگاهها را ملزم به سوی تولید محتوا، تکنیک و هنر کرد و در بخشهای مختلف این روند را گسترش داد تا مهارت منجر به ایجاد شغل تبدیل شود.
آیتالله حسینیشاهرودی سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی به سوی آموزشهای مهارتی را به نفع کشور در شرایط حاد امروزی دانست و یادآور شد: امروزه عمدهترین معضل و مشکل کشور اشتغال است و اگر نیروهای تحصیل کرده ما برای انجام کارهای مختلف تربیت میشدند اکنون با خیل عظیم تحصیل کرده بیکار مواجه نبودیم.
انتهای پیام/ش