‌نمایشگاه بزرگ تجاری‌سازی فناوری ‌ربع رشیدی ‌در تبریز برگزار می‌شود ‌

‌نمایشگاه بزرگ تجاری‌سازی فناوری ‌ربع رشیدی ‌در تبریز برگزار می‌شود ‌

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از برگزاری بزرگترین نمایشگاه فناورانه و تجاری سازی کشور با عنوان «Rinotex ۲۰۱۸» ربع رشیدی در تبریز خبر داد و گفت: این نمایشگاه از پنجشنبه ۱۰ آبان تا ۱۴ آبان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علی جهانگیری صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران، از برگزاری بزرگترین نمایشگاه فناورانه و تجاری سازی کشور با عنوان «Rinotex 2018» ربع رشیدی در تبریز خبر داد و اظهار داشت: این نمایشگاه که پنجمین نمایشگاه فناوری و تجاری سازی استان است، از پنجشنبه 10 آبان تا 14 آبان از ساعت 15 تا 22 برگزار می‌شود.

وی آخرین آمار ثبت نام طرح‌های فناورانه در این نمایشگاه را یادآور شد و گفت: ثبت نام تا 5 آبان ادامه داشت که 1499 طرح ثبت نام کرد و در مقایسه با سال گذشته با 1278 طرح، بیش از 17 درصد رشد داشته است.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه این طرح‌ها در چهار بخش «ایده‌های فناورانه»، «توسعه و تجاری سازی فناوری» و «فروش محصولات دانش بنیان» ثبت نام کرد که از امسال بخش «معرفی نیازمندی‌های فناورانه» هم برای تقویت همکاری صنعت و دانشگاه اضافه شده است.

وی با اشاره به اینکه از 1500 طرح ثبت نامی در این نمایشگاه، 1028 طرح از آذربایجان شرقی است ابراز داشت: در نمایشگاه ربع رشیدی، رویکرد خود را از منطقه‌ای به رویکرد ملی و بین المللی تغییر دادیم که 21 استان و بیش از 6 کشور طرح ارائه کردند.

جهانگیری با بیان اینکه استان تهران با 141 طرح، آذربایجان غربی با 43 طرح و گلستان با 41 طرح به ترتیب بعد از استان آذربایجان شرقی رتبه‌های اول تا سوم تعداد طرح‌های فناورانه را در این نمایشگاه در اختیار دارد، ابراز داشت: چین، ترکیه، سوئیس، آذربایجان و... با 15 طرح در این نمایشگاه حضور یافته‌اند.

وی با اشاره به اینکه 6 تور صنعتی و سرمایه گذاری هم در طول نمایشگاه برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: گروه‌هایی از آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، اتریش، مالزی و قزاقستان به عنوان تور خارجی صنعتی در نمایشگاه حضور می‌یابند که می‌تواند به انتقال فناوری و تفاهم نامه‌های فناورانه و قراردادهای علمی منجر شود.

جاذبه نمایشگاه «Rinotex 2018» را برگزاری جشنواره ربع رشیدی دانست و گفت: جوایز ویژه‌ای برای تجاری سازی ایده‌ها در نظر گرفته شده است که تا کنون 282 طرح از 1500 طرح در جشنواره برای دو مرحله داوری ثبت نام کرده‌اند و برای برگزیدگان جایزه «علی پولاد» ارائه می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از ارائه جایزه ویژه «یونس ژائله» برای برگزیدگان زون صنایع غذایی و بهداشتی این نمایشگاه خبر داد و افزود: برای نفر اول، 10 هزار دلار، نفر دوم 5 هزار دلار و نفر سوم 3 هزار دلار اهدا می‌شود که جایزه ویژه زون‌های دیگر هم با پشتیبانی فعالان اقتصادی استان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه بانک ملی به 20 نفر از فناوران برتر «Rinotex 2018» از 20 تا 50 میلیون تومان با شرایط ویژه پرداخت می‌شود اظهار کرد: بانک رسالت هم برای 5 فناور برتر با 2 درصد تسهیلات ارائه می‌کند.

جهانگیری تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: تاکنون 107 شرکت دانش بنیان شرایط دانش بنیانی را کسب کرده‌اند و ممکن است با ارزیابی سالانه برخی از شرکت‌ها از چرخه دانش بنیانی خارج شوند و یا تعداد جدیدی وارد شوند.

وی با تاکید بر اینکه می‌خواهیم تبریز را «شهر هوشمند» کنیم تصریح کرد: تنها در شهر هوشمند است که کسب و کار دانش بنیان می‌تواند راه بیافتد و رشد کند.

دبیر نمایشگاه «Rinotex 2018» در پاسخ به سوالی مبنی بر خروجی نمایشگاه‌های گذشته، با بیان اینکه سال‌های گذشته، این نمایشگاه دستاوردهای خوبی داشت، اضافه کرد: بر اساس ارزیابی‌ها، بین 7 تا 16 درصد از طرح‌های ارائه شده تجاری سازی شده در ایجاد کسب و کار جدید موفق شدند که برای ما حتی یک طرح هم موفقیت آفرین است.

وی خاطر نشان کرد: امسال در زون طلایی بیش از 20 طرح که در نمایشگاه‌های گذشته منجر به تجاری سازی کامل شده را به نمایش خواهیم گذاشت چراکه می‌خواهیم نشان دهیم، این نمایشگاه ابزاری برای رسیدن از اقتصاد «منبع محور» به «دانش محور» است.

جهانگیری اظهار داشت: هدف ما در نمایشگاه، در کنار تجاری سازی و رشد فناوری کارخانجات، تغییر نگاه دانشجویان و دانش آموزان در تحصیلات دانشگاهی برای حرکت به سمت تولیدات دانش بنیان است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon