خوزستان| ۴۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت پاییزه اختصاص یافت

خوزستان| 48 هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت پاییزه اختصاص یافت

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: امسال بیش از ۴۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت انواع محصولات کشاورزی اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، امسال و با هدف توسعه کشت‌های نوین در کشور 60 رقم جدید برای کشت محصولات پاییزه اختصاص یافته و همچنین تولید 43 رقم بذر به بخش خصوصی واگذار شده است تا ایران اسلامی بیش از گذشته در مسیر تقویت اقتصادی خود، گام بردارد.

کشاورزان شهرستان اندیمشک نیز در فصل پاییز امسال با شنیدن طنین مهربانی طبیعت و بهره گیری از ظرفیت‌های بی نظیر این شهرستان، همت و تلاش را در دستان پر توان خود به تصویر کشیدند تا در مسیر تولید و خود کفایی کشور حوزه تولیدات کشاورزی گام بردارند، به همین جهت با رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

48 هزارهکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک به کشت انواع محصولات پاییزی اختصاص یافته است

سید هدایت اله موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، اظهار داشت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال، بیش از 600 هزار تن محصول کشاورزی در بخش‌های مختلف شهری و روستایی شهرستان اندیمشک کشت و روانه بازار مصرف شود.

وی با اشاره به این که مشکل اختصاص آب در فصل کشت تابستان رفع و امسال بیش از 15 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک اختصاص به کشت محصولات تابستانه اختصاص یافت، افزود: کشت پاییزه محصولات کشاورزی در اندیمشک آغاز شده است.

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک ذرت را مهم‌ترین محصول کشاورزی اندیمشک در فصل تابستان دانست و عنوان کرد: بیش از این و هم زمان با آغاز فصل پاییز، بیش از 48 هزارهکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک به کشت انواع محصولات پاییزی، اختصاص یافته است.

15 محصول کشاورزی در شهرستان اندیمشک کشت و روانه بازار مصرف می‌شود

وی گفت: امسال و در فصل پاییز، بیش از 15 محصول کشاورزی در شهرستان اندیمشک کشت و روانه بازار مصرف می‌شود تا این شهرستان به یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید محصولات کشاورزی استان خوزستان تبدیل گردد.

موسوی بیان کرد: هم چنین در فصل پاییز امسال 5 مرکز آزادی، لور، حسینیه، سرخکان و مازو به عنوان کانون‌های حمایت و تأمین نیازهای کشاورزان تعیین و در فصل کشت پاییز به فعالیت می‌پردازند.

وی گفت: گندم آبی و دیم، کلزا آبی و دیم، آفتابگردان، جو، دیم، سیب زمینی، پیاز، گوجه، سبزی و صیفی، باقلا، عدس دیم، نخود، یونجه و چغندر قند مهم‌ترین تولیدات کشاورزی شهرستان اندیمشک در فصل پاییز امسال هستند.

تولید چغندر قند در شهرستان اندیمشک افزایش یافت

موسوی با اشاره به این که امسال بیش از 14 هزار هکتار از اراضی کشاورزی لور اندیمشک به تولید انواع محصولات کشاورزی اختصاص یافته است، بیان کرد: هم چنین در این مدت، بیش از 9 هزار و 800 هکتار از اراضی کشاورزی مرکز آزادی نیز به تولید محصولات کشاورزی اختصاص یافته است.

وی سطح زیر کشت مرکز مازو رو در فصل کشت پاییز امسال را بیش از 8 هزار و 800 هکتار دانست و گفت: میزان و سطح زیر کشت مرکز سرخکان نیز در این مدت بیش از 8 هزار و 800 هکتار بوده و سطح زیر کشت مرکز حسینیه به 7 هزار و 600 هکتار می‌رسد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به افزایش تولید چغندر قند در شهرستان، خاطر نشان کرد: محصولات کشاورزی شهرستان اندیمشک پس از تأمین نیاز بازار مصرف داخل کشور به کشورهای خارجی صادر می‌گردد.

گفت‌وگو از محمد امین جمشیدی

انتهای پیام/م

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon