۷۵ درصد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شاغل میشوند؛ بازنگری تمامی سرفصلهای درسی دانشگاه
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: همه سرفصلها درسی دانشگاه بازنگری میشوند تا برنامههای بین رشتهای ایجاد شود.
محمد حسین امید در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس در حاشیه اختتامیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی و ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اظهار داشت: اکنون بزرگ ترین مشکل کشور نرخ بیکاری است و انتظار ما این است که دانش آموختگان علمی و کاربردی به راحتی از این مشکل عبور کنند.
وی عنوان کرد: همه تلاش دانشگاه علمی کاربردی این است که دانشجویانی تربیت کند تا زمانی که فارغ التحصیل میشوند یا شاغل شوند و یا کارآفرین باشند تا دیگران را به کار بگیرند و هدف دانشگاه در چندسال اخیر که پرچم ارتقا کیفیت را برافراشته و چنین جشنوارههایی نظیر حرکت را برگزار میکنند همین است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: امیدواریم شرایطی فراهم شود که دانشجویان علمی کاربردی جزو کسانی باشند که با کمترین مشکل بتوانند شغلی را بیابند و یا کاری خلق کنند.
امید با تاکید بر اینکه توسعه کیفی دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار است، اضافه کرد: برای توسعه کیفی دانشگاه، در نظر داریم کیفیت دانشجویان ورودی جدید را ارتقا بخشیم به این منظور سهمیه شاغلین حذف شد تا دانش آموزان از طریق کنکور جذب شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: 800 برنامه درسی در معرض قضاوت ذینفعان قرار گرفته است تا بخش های اجرایی در بازنگری آنها نظر خود را ارائه دهند. همه سرفصلها درسی دانشگاه بازنگری میشوند تا برنامههای بین رشتهای ایجاد شود و امیدواریم خراسان رضوی در این زمینه پیشگام باشد.
امید با بیان اینکه در حال حاضر نیاز ما توسعه تک درسها و تک پودمانها است، اظهار کرد: اکنون امکان ایجاد دورههای پودمانی برای کسانی که نیازمند دورههای آموزشی کوتاه مدت هستند، وجود دارد. در این راستا تعداد دورههای پودمانی دانشگاه از 400 به 700 پودمان افزایش یافته است.
وی ادامه داد: برای مراکز رشد و نوآوری و ایدههای برتر که قابلیت تبدیل به تولید محصول را دارند تسهیلات ارزان قیمت درنظر گرفته شده که شرکت دانش بنیان در جوار مراکز علمی کاربردی تاسیس کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: 75 درصد از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شاغل میشوند. وظیفه ماست که افراد را بستری فراهم کنیم تا افراد در زمینه علایق و رشته تحصیلی خود کار کنند.
امید در زمینه جشنواره دورن دانشگاهی حرکت این دانشگاه، تصریح کرد: هزار دانشجو ایدههای خود را به این جشنواره ارسال کردند که از 81 ایده برتر تقدیر شد. امیدواریم معرفی این ایدهها سبب شود صنعت به سراغ این ایدهها بیاید تا اشتغال ایجاد کنند. لذا ارتباط بین ایدههای دانشجوبان مهارتی و سرمایهگذاران میتواند این نوید را بدهد که در اشتغال کشور نقش موثری داشته باشیم. امیدواریم از دل این جشنوارهها ایدههایی تولید شود که به اشتغال کمک کند.
وی با بیان این اینکه وضع بیکاری در کشور نامطلوب است اما انتظار داریم دانشجویان علمی کاربردی از این معضل در امان باشند گفت: راهاندازی 10 مرکز علمی کاربردی جدید در کشور در دستور کار قرار گرفته که سه مرکز در استان خراسان رضوی خواهد بود.
امید خاطرنشان کرد: تعدادی از مراکز علمیکاربردی که وابسته به نهادهای دولتی از ابتدای سال جاری پذیرش دانشجو جدید را متوقف کردهاند و برخی دیگر از مراکز نیز به دلیل عدم کیفیت از ادامه فعالیت انصراف دادند و در مجموع از هزار مرکز علمی کاربردی در سطح کشور طی سال جاری 550 مرکز پذیرش دانشجو داشتهاند.
انتهای پیام/ ز