اردبیل| سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد

اردبیل| سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد

مدیر سامانه‌های نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاددانشگاهی کشور گفت: در حال حاضر تجاری‌سازی محصولات فناوران پس از دانش‌بنیان شدن حلقه مفقوده در توسعه فعالیت محققان مراکز رشد گیاهان دارویی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلسه شورای فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل صبح امروز با حضور اعضای شورای فناوری مرکز  و مدیر سامانه‌های نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاددانشگاهی کشور، در مرکز جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد.

پس از بررسی‌های مختلف در این جلسه یک شرکت و چهار طرح جدید مورد پذیرش قرار گرفت تا پس از طی مراحل اولیه، امکان استقرار در مرکز رشد را به دست آورند.

حمایت جهاد دانشگاهی از صاحبان ایده‌های فناورانه

مدیر سامانه‌های نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاددانشگاهی کشور در این جلسه اظهار داشت: مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل با توجه به اینکه از مراکز نوپای جهاددانشگاهی ا‌‌‌‌ست اما با این وجود، توانسته است در رقابت با  24 مرکز رشد در کشور با 40‌‌‌‌‌‌‌‌‌ درصد رشد نسبت به سال‌های گذشته رتبه خوبی را به خود اختصاص دهد.

سمیه قربانی با بیان اینکه مرکز رشد اردبیل به عنوان یکی از مراکز تخصصی جهاددانشگاهی، مجوز خود را از وزارت بهداشت اخذ کرده است، افزود: واحد‌های فناور فعال در حوزه گیاهان دارویی پروسه بسیار طولانی و هزینه‌بری را برای به نتیجه رساندن فعالیت‌های خود طی می‌کنند که این فعالیت‌ها نیاز به حمایت و کار تخصصی ویژه دارد.

وی با اشاره به اینکه با توجه به فعالیت‌های تخصصی در این مرکز در حوزه گیاهان دارویی حمایت و بستر‌های خوبی برای پیشبرد اهداف فناوران انجام گرفته است، اظهار کرد: حضور مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل در چهارمین نمایشگاه ملی گیاهان دارویی بسیار پر رنگ بود و محصولات ارزشمندی توسط فناوران این مرکز در آن ارائه شد.

مدیر سامانه‌های نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاددانشگاهی کشور انجام تجاری‌سازی محصولات فناوران پس از دانش‌بنیان شدن را حلقه مفقوده در توسعه فعالیت محققان مراکز رشد گیاهان دارویی دانست و بیان کرد: در حال حاضر تجاری‌سازی محصول بسیار حائز اهمیت است و به همین منظور و با هدف تسهیل در این فرآیند، سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد تا در خدمت ایده‌پردازان باشد.

قربانی تصریح کرد: در همین راستا جهاددانشگاهی حمایت‌های مختلفی را از صاحبان ایده و طرح انجام می‌دهد که تقویت و تدوین برنامه‌های تجاری سازی در خصوص نوآوری و شکوفایی از جمله این برنامه‌هاست.

مدیر سامانه‌های نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: طبق تفاهم‌نامه‌ همکاری بین جهاددانشگاهی کشور و طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهادکشاورزی، فناورانی که از سوی این نهاد انقلابی معرفی می‌شوند می‌توانند از تسهیلات کم بهره بانک کشاورزی بهره‌مند گردند.

وی با بیان اینکه سعی داریم با همکاری و ایجاد ارتباط منسجم بین پژوهشگران، مخترعان و صاحبان ایده، اکوسیستم فناوری و نوآوری را در استان‌های کشور فعال و پویا کنیم، گفت: تسهیلات برای صاحبان ایده و طرح کافی نیست بلکه جذب سرمایه‌گذار و مشارکت لازم است تا نه تنها در بحث تأمین مالی بلکه در حوزه مشاوره و بازار عرضه نیز مؤثر واقع شود.

بسته‌های حمایتی برای پیشبرد اهداف فناوران مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی تدوین شد

 سرپرست مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار داشت: در این مرکز با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسب امکان شکوفایی ایده‌های محققان و تجاری‌سازی تولیدات شرکت‌های فناور فراهم شده است.

مهران اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه بسته‌های حمایتی برای پیشبرد اهداف فناوران مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی تدوین و ارائه شده است، تصریح کرد: این مرکز سعی دارد با هدایت، حمایت و مشاوره فناوران در جهت رفع خلاء‌ها و استفاده از ظرفیت‌های استان‌، اردبیل را به قطب تولید محصولات دارویی کشور تبدیل کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر تمام فعالیت‌های شرکت‌های مستقر در این مرکز به صورت منسجم صورت می‌گیرد و برای ارتقای سطح علمی و تجربی فناوران، دوره‌های مختلف آموزشی و بازدید از مراکز و واحدهای موفق در سطح استان انجام می‌گیرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: با معرفی واحد‌های فناور برای اخذ تسهیلات قرض‌الحسنه کم‌بهره در قالب صندوق‌های پژوهانه و بانک‌ها، درصدد هستیم تا واحدهای فناور بدون وقفه فعالیت‌های خود را پیش ببرند.

اوچی اردبیلی با بیان اینکه این نهاد آمادگی دارد تا گام‌های مؤثری در حوزه توان‌ افزایی و ساماندهی حوزه گیاهان دارویی  بردارد، تصریح کرد: از تمام طرح‌ و ایده‌هایی که هدفمند هستند و منجر به تولید محصولات جدید کیفی می‌شوند، حمایت می‌کنیم.

استفاده از ظرفیت مراکز آموزش عالی برای اجرای طرح‌های فناورانه

در این جلسه رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه نتایج فعالیت و خدمات جهاددانشگاهی استان اردبیل در استان بسیار ارزشمند و ملموس است، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری و هماهنگی مراکز آموزش عالی فعالیت‌های ارزنده‌ای را در شأن استان ارائه کنیم.

عزیز حبیبی ینگجه تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی آمادگی لازم را برای اجرای برنامه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی با جهاددانشگاهی دارد و بر این اعتقاد است که با هم افزایی در بین تمام واحدها و مراکز آموزش عالی استان می‌توان فعالیت‌ها را به صورت مناسب عملیاتی کرد.

وی با تاکید بر اینکه با هماهنگی و انجام کارگروهی می‌توان کیفیت و نتایج دستاورد‌ها را بسیار پربارتر و کارآیی و اثربخشی آن را دوچندان کرد، افزود: برای توسعه، از ظرفیت‌هایی که در مراکز آموزش عالی وجود دارد باید استفاده کرد و از ظرفیت افراد متخصص بهره‌مند شد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بستر و فرصت‌های خوبی برای پرورش ایده‌های فناوران فراهم شده است، گفت: با توجه به محدودیت‌هایی که از لحاظ فیزیکی و یا دانش فنی در حوزه‌ها احساس می‌شود باید همه فعالیت‌ها با همکاری و هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت و قابلیت‌های مراکز اجرایی شود.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon