خوزستان| ستاد بحران بندر ماهشهر به فکر آبگرفتگی معابر و قطعی برق پس از باران باشد
باران یک نعمت الهی است که میتوان طراوت را در دل مردم ایجاد کند اما با آمدن باران در بندرماهشهر این شهرستان به زیر آب رفته و برق آن قطع میشود به طوری که بسیاری از معابر شهری پر از آب شده و برق تعداد قابل توجهی از محلهها رفته و یادچار نوسان میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرماهشهر، باران یک نعمت و رحمت الهی بوده که میتوان طراوت و سرزندگی را در دل مردم ایجاد کند اما با آمدن باران در بندرماهشهر این شهرستان به زیر آب رفته و برق آن قطع شده به طوری که بسیاری از معابر شهری پر از آب شده و برق تعداد قابل توجهی از محلههای آن رفته و یا دچار نوسان شدند.
محسن بیرانوند فرماندار بندرماهشهر در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم گفته بود که بندرماهشهر کمترین میزان خاموشی و آبگرفتگی معابر را نسبت به سایر شهرستانهای استان خوزستان داشته و مدیریت بحران این شهرستان با قرض گرفتن پمپهایی از صنایع و اداره بندر مشکل آبگرفتگی را در اسرع وقت حل میکند.
حجتالاسلام غبیشاوی امام جمعه بندرماهشهر نیز در خطبه های نماز جمعه این هفته در مورد آبگرفتگی معابر و خیابانها اظهار داشت: تمامی مسئولین دست به دست هم داده و نگذارند بارش باران که رحمت الهی است به مایه نکبت برای برخی شهروندان تبدیل شود. متاسفانه به هنگام باران آب فاضلاب وارد برخی از خانهها میشود که بسیار متاثر کننده است.
اما یکی از شهروندان ساکن فاز 7 بندرماهشهرصبح امروز و پس از بارندگی شب گذشته در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: فاز 7 بندرماهشهر یک منطقه نوساز بوده که باید تمامی زیرساختها و زیرسازیهای مناسب را داشته باشد اما این محله حتی از بافت قدیمی بندرماهشهر بدتر بوده به طوری که تمامی ورودیها و کوچههای این منطقه وسیع به زیر آب رفته است.
یکی دیگر از شهروندان ساکن کویتیهای بندرماهشهر نیز گفت: پس از بارش باران نه تنها کوچه و محله ما به زیر آب رفته بلکه آب به داخل منازل ما نفوذ کرده و به بسیاری از اساسیه و وسایل منزل ما خسارت وارد کرده است.
مجاهد نظارات در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در این مورد اظهار داشت: شدت بارندگی در بندرماهشهر در روزهای اخیر بیش از 80 میلیمتر بوده که این میزان در شهرهای بزرگ کشور نیز باعث آبگرفتگی میشود؛ مجموعه شهرداری چندماه پیش از آغاز بارندگی کانالهای جمعآوری آبهای سطحی را لایهروبی کرده و در بعضی مناطق لولهگزاری انجام داده که این اقدامات جوابگو این میزبان بارندگی نبوده است.
وی افزود: تدابیر جدیدی در خصوص جمعآوری آبهای سطحی اتخاذ شده که یکی از این تدابیر احداث کانال بزرگ جمعآوری آبهای سطحی بوده که مرحله ساخت آن آغاز شده و هم اکنون روبروی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی در حال پیشروی است.
شهردار بندرماهشهر بیان کرد: برای بودجه سال 98 مبلغ بسیار خوبی برای جمعآوری آبها سطحی پیشنهاد داده شده که امیدواریم شورا آن را تصویب کند همچنین از مرکز استان پیگیر دریافت بودجه برای احداث کانالهایی در سطح بندرماهشهر و شهرکهای اطراف بوده تا معضل آبگرفتگی کاملا ریشهکن شود.
علاوه بر آب گرفتگی خاموشی و نوسات برقی از دیگر مشکلات اساسی مردم بوده به طوری که یکی از ساکنان فاز 3 بندرماهشهر در این خصوص گفت: با آغاز باران و نزول این رحمت الهی در شب گذشته برق محله قطع شده و تا چندین ساعت وصل نشده است؛ برق از حیاتیترین نیازات مردم در یک شهرستان صنعتی بوده که در صورتی که نباشد زندگی مردم را مختل میکند.
وی عنوان کرد: زحمات کارکنان اداره برق قابل انکار نیست اما عوامل و مدیریت این اداره باید پیش از آغاز فصل بارندکی به فکر مشکل قطعی برق بوده و آن را برطرف میکردند.
یکی دیگر از شهروندان ساکن فاز 1 بندرماهشهر در خصوص نوسات برقی بیان کرد: از شب گذشته تا کنون برق محله ما دچار نوسانات شدید شده به طوری که ولتاژ برق به 275 رسیده است و این امر باعث خسارت به وسایل برقی منازل شده و اداره برق تاکنون به این موضوع رسیدگی نکرده است.
متاسفانه رئیس اداره برق بندرماهشهر پس از تماسهای مکرر خبرنگار تسنیم حاضر به مصاحبه و ارائه توضیحاتی در خصوص خاموشی و نوسانات برقی سطح شهرستان بندرماهشهر نبوده است.
به گزارش تسنیم ستاد بحران بندرماهشهر باید به جای تعطیلی مکرر مدارس به فکر راههای اساسی برای برطرف کردن مشکلات در هنگام بارندگی و پس از آن بوده و به تعطیلی مدارس و مکانهای آموزشی کفایت نکند.
گزارش از قادر هادینیا
انتهای پیام/ح