بازارچه صنایع‌دستی قم در بلوار پیامبر اعظم(ع) دایر می‌شود


بازارچه صنایع‌دستی قم در بلوار پیامبر اعظم(ع) دایر می‌شود

در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی از تأخیر در دایر شدن نمایشگاه و بازارچه صنایع‌دستی در قم انتقاد و بر استقرار غرفه‌ها و بازارچه صنایع‌دستی استان در محدوده بلوار پیامبر اعظم(ص) تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی ظهر امروز به ریاست سید محمدرضا هاشمی سرپرست استانداری قم و جمعی از مدیران بانکی و اقتصادی در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

در این جلسه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم، اظهار داشت: با نصب بیش از 3 هزار وسیله کاهنده آب در 20 دستگاه اجرایی استان شاهد کاهش مصرف آب بوده‌ایم که اتفاقی خشنودکننده است.

طرح حامیان آب در قم اجرا می‌شود

علی جان صادق پور افزود: امسال جشنواره حامیان آب در استان اجرا و طرح حامیان آب در سطح مدارس نیز باقدرت قابل قبولی دنبال می‌شود، فرهنگ‌سازی در مسئله آب نیاز اساسی و مهمی بوده که در استان احساس می‌شود.

وی عنوان کرد: میزان مصرف آب استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با یک درصد افزایش به 80 میلیون مترمکعب رسیده است، در سال جاری تعداد مشترکین آب قم یک و نیم درصد افزایش پیداکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اهمیت مسئله فرهنگ‌سازی گفت: فرهنگ‌سازی بهترین و مؤثرترین روش در بهبود و اصلاح الگوی مصرف درزمینهٔ آب است، فعالیت‌های فرهنگ‌سازی درزمینهٔ آب بر روی دانش آموزان مقاطع ابتدایی استان متمرکز است.

معاون عمرانی استاندار قم نیز در این جلسه، با تأکید بر اهمیت استفاده درست و منطقی از ظرفیت‌های بلوار حرم تا حرم گفت: از ظرفیت‌های موجود در این بلوار می‌توان برای استقرار بازارچه‌های صنایع‌دستی استان استفاده کرد.

محسن بهشتی ادامه داد: استقرار بازارچه‌ها و غرفه‌های صنایع‌دستی در این بلوار و محاسبه عوارض تجاری برای فعالیت فعالان صنایع‌دستی به‌هیچ‌وجه برای فعالان و تولیدکنندگان صنایع‌دستی استان توجیه‌پذیر نیست.

وی بیان کرد: امید می‌رود در آینده نزدیک بوستانی در محدوده بلوار حرم تا حرم احداث و آماده استفاده گردشگران و مسافران شود، باید زمینه‌های استقرار بازارچه‌های صنایع‌دستی در محدوده بلوار پیامبر(ص) فراهم شود.

8 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال خانگی در قم پرداخت شده است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم نیز در بخشی از این جلسه، گفت: در قالب تسهیلات تبصره 18 تاکنون 91 طرح به اعتبار 27 میلیارد تومان برای پویایی اشتغال استان تصویب‌شده است.

مصطفی کاویانی ادامه داد: برای اشتغال پایدار روستایی تا به امروز 104 میلیارد تومان قرارداد منعقدشده است، همچنین 82 میلیارد تومان برای تثبیت و ایجاد اشتغال برای هزار و 41 نفر در سال جاری پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به اعتبارات پرداخت‌شده درزمینهٔ اشتغال خانگی تأکید کرد: 8 میلیارد تومان از سهمیه 16 میلیارد تومانی استان درزمینهٔ اشتغال خانگی در سال جاری پرداخت‌شده است.

اشتغال و تولید اولویت نخست استان قم است

سرپرست استانداری قم نیز در بخشی از این جلسه، با اشاره به حجم قابل‌توجه تسهیلات روستایی پرداخت‌شده در قم گفت: در راستای حمایت از اشتغال پایدار روستایی تاکنون 82 میلیارد تومان تسهیلات بانکی با نرخ پایین پرداخت‌شده است.

سید محمدرضا هاشمی تأکید کرد: رونق و فعالیت واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی و رکود بخش صنعت اولویت مهم قم در مسئله اقتصاد و اشتغال است، باید خروجی تسهیلات پرداخت‌شده در استان به‌درستی سنجیده شود.

سرپرست استانداری قم گفت: وقت آن رسیده که بازارچه صنایع‌دستی بعد از سال‌ها مطرح‌شدن بی‌اثر و بی‌مورد در استان احداث و به‌صورت واقعی وارد مدار اجرا شود، بوستان‌های قم ظرفیت قابل‌توجهی در استقرار بازارچه‌های صنایع‌دستی دارند.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon