اراک| ظرفیتهای اشتغالزایی در برنامه اشتغال فراگیر مورد توجه قرار گرفته است
معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ظرفیتهای اشتغالزایی در برنامه اشتغال فراگیر مورد توجه قرار گرفته است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عیسی منصوری پیش از ظهر امروز در بازدید از بیمارستان سینا اظهار داشت: در برنامه اشتغال فراگیر کوشش ما این بود که حوزههایی را که ظرفیت اشتغالزایی بیشتری را با توجه به شرایط اقتصادی کشور دارند را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: یکی از حوزههای بخش خدمات سلامت بود و اعتقاد داریم که بخش سلامت، بتوظرفیت بالایی را از ایجاد اشتغال در همین شرایط اقتصادی کشور دارد، بنابراین در توافقی که با وزارت بهداشت و درمان داشتیم، نقشهای از حوزههایی که میشد سرمایهگذاری کرد و بنا به اقتضا اعتبارات بانکی دراختیار گذاشت را معرفی کردند و توافق کردیم و براین اساس از منابع اشتغال فراگیر دراختیارشان گذاشتیم.
معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: یکی از این موارد، بیمارستان سینا در اراک بوده که با سرعت مناسبی کار را به انجام رساندند و آماده راهاندازی است، از منظر اشتغال به صورت مستقیم حدود 40 نفر در اینجا بلافاصله مشغول میشوند که اولویت فارغالتحصیلان دانشگاهی است که بتوانند جذب شوند.
منصوری بیان کرد: به طور غیرمستقیم در حوزه بعد از بیمارستان با برنامهای که دارند تعدادی از متخصصان، کارشناسان مرتبط با پزشکی و پیراپزشکی میتوانند درگیر شوند که این برای ما ارزشمند است، ضمن این که خود افراد مالک و مدیران این بیمارستان هم کارآفرینان صاحب نظری در حوزه تخصصی خود هستند که به طور ویژه باید مورد حمایت قرار گیرند، امیدواریم که موانع پیش روی آنها کمتر باشد و ما هم بهتر بتوانیم به انها کمک کنیم.
وی ادامه داد: استان مرکزی به واسطه تنوع در کسب و کارها امکان شیفت متناسب با شرایط اقتصادی را دارد، منظور این که بتواند از کشاورزی به صنعت و یا خدمات منتقل کند، برای مثال اگر صنعت دچار رکود است، حوزههای دیگر را انتخاب کند، این جا به جایی نیروی کار و انعطافپذیری سبب شده که استان مرکزی در سالهای اخیر تا حد خوبی توانسته خود را مدیریت کند و اگر نگاه کنیم میبینیم نرخ بیکاری جز یک دوره که اوج گرفته بوده و سرعت ریزش نیروی کار در بخش صنعت کارخانهای بالا بوده ولی به تدریج خود را مدیریت کرده و الان شرایط خوبی را دارد.
معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: برنامههای سرمایهگذاری که در حوزه اشتغال روستایی است به سبب مدیریت خوبی که در این استان انجام شده حاصل هماهنگی بین دستگاهی بوده که برای ما این موضوع خیلی مهم است و دستاوردهای بسیار خوبی داشته است.
منصوری اضافه کرد: درحال حاضر دو برنامه اصلی داریم، یک برنامه عام به نام اشتغال فراگیر که یکی از مصادیق آن را امروز دیدیم، تنها موضوع آن دریافت تسهیلات بانکی بوده، یک حوزه اختصاصی داریم که بحث اشتغال روستایی است و در هر دو حوزه استان عملکرد خوبی داشته است و به نظر میرسد که اگر به همین روند و با هماهنگی و انسجام بیشتر برنامه ادامه پیدا کند، دستاوردهای اشتغالی بهتری را شاهد میشویم.
وی با اشاره به برنامههای وزارتخانه برای اشتغال و کارآفرینی گفت: برنامههای وسیعی داریم و امیدواریم که محدودیت منابع سبب محدودیت کار نشود، بحث توسعه اشتغال روستایی را همچنان ادامه میدهیم، نه تنها از طریق ارائه تسهیلات بلکه با انجام مداخلات توسعه بازار، تکنولوژی، مهارت و غیره در مناطق روستایی که اولویت را برای این برنامهها و بعد برای تسهیلات قائل هستیم.
معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امیدواریم امسال بتوانیم در حدود یکهزار روستای کانونی برای سال 98 این برنامه را با همکاری نهادهای عمومی غیردولتی و تشکلها اجرا کنیم.
منصوری تصریح کرد: توسعه روستاهای کانونی را در دستور کار داریم، تثبیت اشتغال برای ما خیلی مهم است، زیرا در معرض ریزش نیروی کار هستیم، بنابراین مهم است که اشتغال موجود را از طریق کاهش هزینه اشتغال برای کارآفرینان و کارفرمایان حفظ کنیم و توجه ویژهای برای آن قائل شدیم، اولویت به آن دادیم و توافق با سازمان برنامه و بودجه هم در این حوزه انجام دادیم.
وی بیان کرد: امیدواریم این حوزه را که خیلی مهم و اضطراری برای کشور است بتوانیم تامین منابع و اجرا کنیم.
"محمدتقی آبایی" مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم با اشاره به تسهیلات بیمارستان سینا گفت: برای طرح بیمارستان سینا با مشارکت بانک رفاه 10 میلیارد تومان سرمایهگذاری از طریق تسهیلات انجام شده که 8 میلیارد و 700 میلیون تومان هم سرمایهگذاری خود طرح بوده که درمجموع 18 میلیارد و 700 میلیون تومان برای این طرح در بیمارستان هزینه شده است.
انتهای پیام/ن