فقدان پیست استاندارد مهمترین معضل اتومبیلرانان خراسان‌رضوی است

فقدان پیست استاندارد مهمترین معضل اتومبیلرانان خراسان‌رضوی است

ورزشکاران اتومبیلرانی و موتورسواری خراسان رضوی با مشکلات مالی مواجه هستند، آنها علاوه بر هزینه‌های شخصی نظیر خریداری موتور و ماشین‌های گرانقیمت، با کمبود پیست استاندارد نیز مواجه هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، اتومبیلرانی و موتورسواری ورزشی مفرح و پرهیجان بوده که افراد بسیاری را در خراسان رضوی جذب خود کرده است، این ورزش رشته‌های مختلفی دارد که بخش عمده‌ای از ورزشکاران در موتور کراس آن فعالیت دارند.

اتومبیلرانی و موتورسواری با وجود تعداد بالای ورزشکاران آن، از وضعیت چندان مطلوبی برخوردار نیستند و ورزشکاران آن با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، آنها اسپانسری ندارند و حمایت‌های ارگان‌ها نمی‌تواند تأثیر بسزایی بر وضعیت ورزشکاران بگذارد.

موتورسواران در وضعیت وخیم مالی

سمانه حمیدی؛ نایب قهرمان مسابقات کشوری موتورسواری اظهار داشت: به عنوان نخستین بانوی موتورسوار خراسان رضوی انتخاب شدم و در نخستین مسابقات در روز 22 بهمن‌ماه سال 1395 مقام نایب قهرمانی را کسب کردم، فعالیت‌های زیادی داشتم و تمریناتم را به طور مداوم انجام می‌دهم.

وی تصریح کرد: با اجرای تمریناتم توانستم مجدداً در مسابقات کشوری سال 96 نیز مقام دوم را کسب کنم، از سه سال گذشته تاکنون بانوان زیر نظر وزارت کشور فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، خراسان‌رضوی به‌عنوان نخستین استان دارای پیست تخصصی بانوان شناخته شده است اما وضعیت مناسبی از لحاظ مالی ندارد.

هزینه تجهیز پیست توسط ورزشکاران پرداخت می‌شود

حمیدی ادامه داد: تنها هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری خراسان رضوی از ورزشکاران حمایت کرده و هیچ ارگان دیگری در این امر کمک نمی‌کند، تمامی هزینه‌‌های ورزشکاران به صورت شخصی تأمین می‌شود، همچنین این هیئت تنها یک زمین موتورسواری در اختیار داشته که آن را در دسترس ورزشکاران قرار داده است.

وی بیان کرد: غیر از آن تاکنون هیچ امکانات دیگری در اختیار ورزشکاران نبوده است، حتی پیست با امکانات شخصی درست شده و تمامی هزینه‌ها باید از سوی ورزشکار تأمین شود، بنابراین ورزشکاران با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند، تاکنون هیچ اسپانسری از ورزشکاران حمایت نکرده است.

قیمت موتورهای حرفه‌ای؛ 130 میلیون تومان

حمیدی گفت: با افزایش دلار به دلیل وارداتی بودن قطعات موتورسواری، هزینه‌ خرید تجهیزات بسیار بالا رفته است، تا پیش از افزایش دلار برای خرید موتور، لوازم ایمنی و لباس در سطح معمولی پنج میلیون تومان کافی بود اما در حال حاضر باید همان تجهیزات را با 15 میلیون خریداری کرد.

نایب قهرمان مسابقات کشوری موتورکراس خاطرنشان کرد: برای فعالیت در سطح حرفه‌ای باید 100 میلیون تومان در نظر گرفت، قیمت موتور حرفه‌ای به 130 میلیون تومان رسیده و لوازم ایمنی هزینه‌های بالایی دارند.

امکانات توسط ورزشکاران فراهم شده است

هاشم علما؛ قهرمان مسابقات کشوری اتومبیلرانی در ارتباط با رتبه خود در کشور اظهار داشت: تاکنون چندین مقام در سطوح مختلف کسب کرده‌ام که از آنها می‌توان به مقام نخست مسابقات قهرمانی کشور در کلاس BPGT اشاره کرد، مقام‌های استانی زیادی تاکنون کسب کرده‌ام.

وی تصریح کرد: تاکنون با وجود پرطرفدار بودن این رشته ورزشی حمایت چندانی از آن صورت نگرفته وتمامی هزینه‌ها به صورت شخصی پرداخت می‌شود، امکانات نیز بسیار ضعیف بوده و همان امکانات ضعیف توسط ورزشکاران تهیه شده است، ورزشکاران با کمبود امکانات و تجهیزات مواجه هستند.

آسفالت پیست اتومبیلرانی نیاز به بازسازی دارد

قهرمان مسابقات کشوری اتومبیلرانی با اشاره به کمبود پیست استاندارد، ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات ورزشکاران اتومبیلرانی و موتورسواری، فقدان اسپانسر است، همچنین آسفالت پیست مشهد بسیار ضعیف بوده و نیاز به بازسازی دارد، باید برای تحقق این امر از متولیان حمایت شود.

علما گفت: در سال‌های بسیار دور جوایز اهدا می‌شد اما به تازگی به دلیل برگزاری مسابقات بدون اسپانسر تنها کاپ قهرمانی و لوح تقدیر اهدا می‌شود، در صورت وجود اسپانسر بنا به میزان توانایی و بودجه آن می‌توان مبالغ مشخصی را به عنوان هدیه دریافت کرد.

وی خاطرنشان کرد: حداقل میزان مبلغ در نظر گرفته شده برای ورود به این رشته ورزشی 20 میلیون تومان است، باید این مبلغ را برای تهیه یک ماشین ساده در نظر گرفت، پرداخت هزینه‌های این ورزش انتهایی ندارد و با هزینه بیشتر و ارتقاء خودرو می‌توان پیشرفت کرد.

گزارش از ثمره نمازی

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon