۵۴۰ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه قرار گرفت
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵۴۰ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه قرار گرفته است.
معصومه خاناحمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه تقویت ساختارهای حمایتی از موسسات دانش بنیان از رسالتهای پارک علم و فناوری است اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون 540 واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری با ایجاد زیرساختهای لازم نقش موثری برای رشد، توسعه و ارتقا فعالیتهای موسسات فناور دارد، افزود: در شرایط کانونی 37 شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف به صورت تخصصی فعالیت دارند و 68 درصد از شرکتهای دانش بنیان در پارک علم و فناوری و مراکز رشد مستقر هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان از فعالیت مستقیم 200 نفر در 37 شرکت دانش بنیان خبرداد و اظهار کرد: در شرایط کنونی این شرکتها مورد حمایت و پشتیبانی پارک علم و فناوری هستند و با داشتن شخصیت حقوقی مستقل بدون هیچ گونه وابستگی به سایر موسسات، دسترسی به تمامی اطلاعات شرکتها وجود ندارد.
خاناحمدی گفت: تاکنون بیش از 110 برنامه برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان از سوی کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرای مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اجرای قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان تاکنون تدوین و اجرایی شده است.
نخستین پارک علم و فناوری کودک کشور در اردبیل راهاندازی میشود
سند علم و فناوری استان بوشهر تدوین میشود
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان باید بستر مناسبی برای ارتقا فعالیتهای موسسات فناور فراهم کند، افزود: در شرایط کنونی 1060 شرکت و 282 واحد مورد حمایت پارک علم و فناوری قرار گرفته است که از این 282 واحد مورد حمایت، 120 واحد هسته، 134 واحد رشدی و 28 واحد پارکی است.
خاناحمدی از اجرای قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از80 شرکت موفق به دریافت تاییدیه از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرای مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است که با توجه به دورههای زمانی تایید شده برای هر شرکت، این دورهها را سپری کرده و بسیاری از این شرکتها شرایط تخصصی دانش بنیان را از دست داده و از فهرست خارج شده است.
وی کارکردهای پارک علم و فناوری را بسترسازی مناسب و ایجاد زیرساختارهای لازم جهت رشد، توسعه و ارتقاء فعالیتهای موسسات فناور، جذب متخصصین، نوآوران و مبتکران با اولویت فناوریهای روز و نیازهای کشور و منطقه اعلام و خاطرنشان کرد: افزایش قدرت رقابت و رشد صنایع متکی بر دانش، کمک به جذب سرمایهگذاری خارجی و جذب دانش فنی، تقویت ساختارهای حمایتی از موسسات دانش محور، برقراری ارتباط با دیگر بخشهای تحقیقاتی، صنعتی و اقتصادی و همکاری برای افزایش توان رقابتی شرکت از جمله وظایف این پارک است.
انتهای پیام/ح