کمپین رسانهای پیشگیری و مبارزه با موادمخدر در استان مرکزی شکل میگیرد
کمپین رسانهای پیشگیری و مبارزه با مصرف موادمخدر بارویکرد مقابله با ماده مخدره گل در استان مرکزی شکل میگیرد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد ملکحسینی ظهر امروز در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به اهمیت مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: باتوجه به اهمیت مبارزه با مواد مخدر و همهگیری آن، بحث مصرف و پیشگیری از مصرف آن در دستور کار قرار گرفته است، در همین راستا با همکاری سازمان بهزیستی کمپین رسانهای در این زمینه انجام میشود.
وی افزود: اجرای این کمپین توسط سازمان بهزیستی به عنوان یک دستگاه متولی انجام میشود، در این زمینه برخی از وظایف به حوزه دستگاهها بازمیگردد، این کمپین به منظور پیشگیری از مصرف گل ایجاد میشود.
سرپرست شورای مبارزه با مواد مخدر استانداری مرکزی تصریح کرد: باتوجه به بررسیهای انجام شده، رشد اعتیاد در حوزه اعتیاد دانشجویی در سال 91 تا 91 به میزان 2.6 درصد بود، اما در بررسیهای انجام شده در سال 96 تا 97، رشد اعتیاد در حوزه دانشجویی به 4.7 درصد رسیده است، همین امر سبب ایجاد دغدغههای بسیاری در این زمینه شده است.
ملکحسینی اضافه کرد: در این راستا تفاهمنامهای در سطح کلان با دانشگاههای برقرار شده است و امروز مباحث اعتیاد در حوزه دانشجویی در دستور کار قرار دارد.
کمپین پیشگیری و مبارزه با مصرف گل در استان شکل میگیرد
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به راهاندازی کمپین پیشگیری از مصرف گل گفت: باتوجه به تغییر الگوی مصرف مواد مخدر در بین جوانان از سنتی به صنعتی و در دسترسی آن، باید در زمینه پیشگیری از مصرف و آگاهسازی از عواقب مصرف آن اقدامات موثری انجام شود.
وی افزود: گل بعد از تریاک، دومین ماده مخدر موجودی است که گرایش به مصرف آن زیاد است، با وجود باورها و تبلیغات گسترده از سوی مافیای مواد مخدر مبنی بر اعتیاد آور نبودن گل، شاهد افزایش مصرف آن هستیم، گل دروازه شروع مصرف موادی مثل مشروب و غیره بوده و مصرف آن آسیبهای مغزی را به دنبال دارد.
زهرا امینی تصریح کرد: پروتکل درمانی مصرف آن وجود ندارد، سبب تغییرات رفتاری میشود، نیاز جامعه فعلی و ضرورت استفاده از آن بحث بسیار مهمی است، باتوجه به تجربیات کسب شده در کمپینهای گذشته، اتاق فکری در حوزه معاونت پیشگیری تشکیل شده است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی عنوان کرد: باتوجه به افزایش میل و رغبت جوانان در مصرف مواد مخدر به سبب چشم در چشمی، لاکچری بازی و غیره و همچنین وجود باور غلط مبنی بر اعتیادآور نبودن آن، باید گفت یکی دیگر از عوامل ناآگاهی مسئولان و اقشار جامعه از از اثرات استفاده از گل و تغییر سبک زندگی است که در این راستا اصلاح این باور غلط، ضرورت ایجاد این کمپین است.
وی ادامه داد: این کمپین، یک فعالیت خودجوش بدون پروتکل اداری و با هدف آگاهسازی است و قطعا اثرات آن مورد ارزیابی قرار میگیرد، این حرکت هدفمند برای پوشش یک نیاز، طی سه تا هفت روز و برای بمباران اطلاعات و آگاهسازی است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطر نشان کرد: گل، مارجوآنا، حشیش، بنگ و علف جز مواد توهمزا دستهبندی میشوند، در این کمپین، اطلاعات و مهارتهای لازم به همه افراد جامعه داده میشود، موسسات غیر دولتی و هدف غیر سیاسی بوده و با هدف تغییر سبک زندگی، همافزایی فعالیت دستگاهها، اجتماعی کردن امر پیشگیری از مصرف و غیره است.
امینی تصریح کرد: چندین کمیته مانند کمیته سیاستگذاری، کمیته تدوین محتوا، کمیته آموزش، کمیته نظارت و ارزیابی تشکیل شده است، در این کمیپن ضمن برطرف کردن نواقص کمپینهای گذشته بیشتر به دنبال افزایش همهگیری آن هستیم.
وی اضافه کرد: سازمان بهزیستی این قول را میدهد که بر روی آسیبهای که فراگیری بیشتری دارد حتما کار کند.
انتهای پیام/ش