گیلان| سازمان حفاظت محیطزیست فقط یک ماه برای تعیین تکلیف مدارس طبیعت فرصت دارد
نایب رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس گفت: طبق اعلام نظر نهایی این فراکسیون سازمان حفاظت محیطزیست کشور یک ماه فرصت دارد تا نسبت به تعیین تکلیف مدارس طبیعت اقدام کند.
جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست کشور باید برای ساماندهی و رفع موانع سد راه فعالیت مدارس محیط زیست وارد عمل شود زیرا ادامه فعالیت این مدارس در کشور بدون صدور مجوزهای قانونی از مراکز ذیصلاح امکانپذیر نیست.
نایب رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس از برگزاری جلسهای در راستای تعیین تکلیف مدارس طبیعت خبر داد و عنوان کرد: در این جلسه که نماینده 500 واحد آموزشی طبیعت نیز در آن حضور داشتند مسائل، ابهامات و راههای برطرف کردن مشکلات این نوع مدارس مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه فعالیت مدارس طبیعت در زمان رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست کشور پایهریزی شد گفت: طبق گزارشات فعلی سازمان حفاظت محیط زیست ظاهراً روند تأسیس مدارس طبیعت قانونی نبوده و شکلگیری آنها بدون اخذ مجوزهای لازم انجام شده است.
وی عدم مشخص شدن جایگاه قانونی مدارس طبیعت و ابهام در نحوه فعالیت آنان را از علل مشکلات ایجاد شده فعلی دانست و افزود: طبق اعلام نظر نهایی فراکسیون محیطزیست و توسعه پایدار مجلس، سازمان حفاظت محیطزیست کشور یک ماه فرصت دارد تا نسبت به تعیین تکلیف مدارس طبیعت اقدام کند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه سازمان حفاظت محیط زیست در مهلت تعیین شده باید این مدارس را ساماندهی کند عنوان کرد: اگر اصلاح این روند در شرح وظایف این سازمان قرار نداشت باید موضوع مدارس طبیعت توسط این سازمان به شورایعالی آموزش و پرورش ارجاع شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم نوع فعالیت آموزشی مدارس طبیعت به نوعی ابهام برانگیز است و این امکان نیز وجود دارد کودکانی که در این مدارس فاقد مجوز در حال آموزش هستند بعدها دچار مشکلاتی شوند.
گفتنی است در حال حاضر 81 مدرسه طبیعت در 29 استان کشور دایر شده و مشغول ارائه یکسری آموزشها به کودکان و دانشآموزان است.
انتهای پیام/ح