اراک| ۳۵ درصد از افزایش  تولیدات به سبب مکانیزاسیون در عرصه تولید محصولات کشاورزی است

اراک| 35 درصد از افزایش  تولیدات به سبب مکانیزاسیون در عرصه تولید محصولات کشاورزی است

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۳۵ درصد از افزایش  تولیدات به سبب مکانیزاسیون در عرصه تولید محصولات کشاورزی است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، کامبیز عباسی ظهر امروز در آئین رونمایی از محصول جدید شرکت کمباین‌سازی ایران با اشاره به نقش کمباین‌سازی ایران اظهار داشت: اگر کمباین‌سازی ایران در کشور وجود نداشت و کارخانه‌ای را با این همه نیروی متخصص نداشتیم تکلیف ما برای برداشت غلات کشور چه می‌شد و چگونه می‌توانستیم‌ محصول بیش از هشت میلیون هکتار زمین تحت کشت گندم و جو آبی و دیم برداشت کنیم.

وی افزود: کمباین‌سازی یک فرآیند بسیار اثر‌گذار در امنیت غذایی کشور، قوت مردم و غیره است، در کشور 17  هزار دستگاه کمباین وجود دارد 92 تا 93 درصد کمباین‌های موجود تولید و ساخت شرکت کمباین‌سازی ایران با سابقه 50 ساله است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی افزود: در روند تولید این شرکت در 5 تا 6 سال گذشته شاهد تغییرات محسوسی هستیم، به جرات می‌توان گفت کمباین‌سازی ایران در حوزه ماشین‌آلات کشاورزی کشور بسیار موفق بوده و در حوزه خدمات پس‌ از فروش رضایتمندی کامل داشته و در فروش محصول هم همکاری لازم را داشته‌اند، به گونه‌ای که با افزایش قیمت قطعات این محصولات، مدیریت شرکت همکاری لازم را داشته و در این جنگ اقتصادی با قائل شدن تخفیفاتی در تبدیل شدن شعار‌ها به عمل قدم‌های موثری برداشت، این تخفیفات با رعایت تولیدات با تمام استاندارهای کیفی مطلوب و در سطح تمام استانداردهای کشور بود.

عباسی بیان کرد: شرایط پرفراز و نشیبی را در حوزه تولید داشتیم، در سال‌های 92 ، 94 تا 95 شاهد نوساناتی در تولید بودیم، توانستیم این فراز و نشیب را به همت تصمیم‌گیری‌های درست در سطح استان و همکاری وزارت جهاد کشاورزی، پشت‌ سر بگذاریم، نهادهای تولید با جدیت از سوی وزارتخانه پیگیری می‌شود، اعتقاد داریم حداقل 35 درصد از افزایش  تولیدات در این ایام به سبب ظهور و بروز مکانیزاسیون در عرصه تولید محصولات کشاورزی است.

وی عنوان کرد: در چهار تا پنج سال گذشته کارخانه‌ای که در فروش 50 دستگاه کمباین مشکل داشت در دو سال گذشته دو هزار دستگاه را وارد مزارع کشور کرده و سهم بسیار بزرگی در کاهش تلفات و ضایعات غلات داشته است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: یک درصد کاهش ضایعات برداشت غلات کشور، معادل 200 میلیارد تومان پول قیمت کنونی گندم است، اگر بتوانیم این فضا را مدیریت کنیم می‌توانیم شاهد عایدی‌های بسیاری به کشور باشیم، بخش رسانه‌ای باید در این زمینه بیشتر فعال باشد.

عباسی اضافه کرد: اگر محصول با کیفیتی در این شرکت تولید می‌شود به سبب مسئولیت‌پذیری و تعهد کاری تمام کارکنان این مجموعه است، تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی به این کارخانه برای وارد کردن قطعات مورد نیاز خود مورد موافقت قرار گرفته است و در مرحله اجرایی شدن است. 

وی بیان کرد: همه تلاش ما برای پایداری و افزایش تولید این شرکت بوده، میزان تولید کمباین‌سازی ایران سالانه 400 تا 500 دستگاه در سال است که نیاز است این میزان به یک هزار و 200 عدد در سال برسد زیرا با میزان تولیدی کنونی عملا نوسازی ناوگان و ماشین‌آلات کشاورزی کشور امکان‌پذیر نیست.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon