خراسان جنوبی | شورای حل اختلاف اصحاب رسانه در کشور تشکیل میشود
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاعرسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه از تشکیل شورای حل اختلاف اصحاب رسانه خبر داد و گفت: خبرنگار باید یک روانشناس اجتماعی و جامعهشناس باشد و خبر را به هر قیمتی بهخورد مردم ندهد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی افتخاری عصر امروز در جمع مدیران رسانههای خراسان جنوبی اظهار داشت: بیش از 70 درصد افرادی که به دادگاه مطبوعات احضار میشوند با رضایت یا اقرار یا تحلیف پرونده آنان مختومه میشود اما برای نظام ما بار صددرصدی ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه در این راستا پیشنهاد تشکیل شورای حل اختلاف اصحاب رسانه داده شد افزود: در حال حاضر تجهیزات کامل و اعضاء مشخص شده و بهزودی شورای حل اختلاف اصحاب رسانه تشکیل میشود.
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاعرسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه با ابراز اینکه اثر قانون بد در جامعه چالش ایجاد کرده و بسیار بد است گفت: منشور اخلاقی اصحاب رسانه با حضور مدیران و پیشکسوتان رسانه تدوین شده است که به امضای تمامی آنها خواهد رسید.
افتخاری با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون برای همه اقشار فیلم ساخته شده است اما تاکنون برای یک قاضی فیلم ساخته نشده است تصریح کرد: در این راستا استارت کار زده شده و فیلمی بهنام «بازپرس» در شرف تولید است.
وی خاطرنشان کرد: این فیلم در خصوص زندگی یک بازپرس است و بحث تابآوری قاضی در مقابل فشارها و برخورد صبورانه قضات با مردم را بهنمایش میگذارد.
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاعرسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه یادآور شد: متأسفانه برخی از قلمبهدستان بیزینسی عمل میکنند و بهدنبال خبر زرد هستند و زندگی سیاسی و قضایی یک نفر را بر باد میدهند.
افتخاری اظهار داشت: تاکنون برای اصحاب رسانه کارگاه آموزشی برگزار کردیم تا بهدنبال این نباشند که آنان را بهعنوان یک خبرنویس قوی بشناسند و سپس تبعات آن خبر را بهگردن نگیرند.
وی با تأکید به اینکه خبرنگار باید یک روانشناس اجتماعی و جامعهشناس باشد اضافه کرد: بلکه خبرنگار باید ببیند خبری که منتشر میکند چقدر بهنفع مملکتش است و همچنین باید خبرنگار بهنفع مملکت خود حرکت کند.
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاعرسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه گفت: درست است خبرگزاریهای مجازی به جنگ خبرگزاریها و روزنامههای کاغذی آمدهاند و به اقتصاد این حوزه آسیب میزنند اما خواهش ما این است که خبرنگار خبر را به هر قیمتی بهخورد مردم ندهد.
افتخاری با بیان اینکه "امروز اکثر مردم صفحه حوادث را میخوانند چون ما ذائقه مردم را به اخبار تلخ عادت دادهایم" ادامه داد: متأسفانه برخی از اصحاب رسانه اضطراب بلاوجهی در جامعه ایجاد میکنند بنابراین اینکه قلمبهدستان ما جامعهشناس باشند بسیار مهم است.
وی با اعلام اینکه در رویکرد جدید قوه قضاییه تلاش شده که از هنر در راستای پیشگیری از وقوع جرم استفاده بیشتری شود تصریح کرد: همچنین بحث افکارسنجی نیز انجام میشود.
انتهای پیام/ش