چند پیشنهاد بیمه‌ای برای بیمه تکمیلی فرهنگیان

چند پیشنهاد بیمه‌ای برای بیمه تکمیلی فرهنگیان

تضعیف بیمه تکمیلی در سال‌های اخیر به یکی از مشکلات فرهنگیان تبدیل شده است. در این رابطه یکی از معلمان با تشریح مشکلات بیمه‌ای، پیشنهاداتی را برای بهبود وضعیت فعلی دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، بیمه تکمیلی یکی از مشکلات فرهنگیان در طول سال‌های اخیر است. سال 89 که بیمه طلایی کار خود را شروع کرد، معلمان از خدمات آن رضایت داشتند اما حالا آنها می‌گویند در چند سال اخیر بیمه تکمیلی تضعیف شده است و راهکارها و وعده‌های مسئولان آموزش‌وپرورش در دوره‌های مختلف به بهبود وضعیت بیمه‌ای منجر نشده است.

قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان به زودی منعقد خواهد شد، در اینباره سید محمد بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش گفته است: در شرایط فعلی و طبق آخرین تصمیم،دو مدل برای بیمه تکمیلی فرهنگیان داریم که فرهنگیان به طور انتخابی یکی از گزینه‌ها را مشخص می‌کنند و شرایط آن طی روزهای اخیر اعلام می‌شود.

نادر برزگر یکی از معلمان است که نسبت به تضعیف بیمه تکمیلی فرهنگیان، صحبت‌هایی دارد. او درباره مشکلات بیمه تکمیلی‌ای براین باور است:‌ نظام رفاهی برای همه اقشار به خصوص کارمندان هم از نظر تامین بخشی از نیازها و هم ایجاد انگیزه و تعلق خاطر به سازمان مربوطه جزو اولویت‌ها است به خصوص خدمات بیمه‌ای به دلیل هزینه‌های سنگین و مراحل مختلف از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی افزود: با مرور اکثر سازمان‌های کشور شاهد هستیم باعقد قراردادهای مناسب و اقدامات اداری زمینه رفاه و آرامش را برای کارمندان خودشان فراهم کرده‌اند در این متاسفانه آموزش و پرورش سالهاست حتی با وجود حضور وزرای مختلف نتوانسته خدمات رفاهی مناسبی در این زمینه ایجاد کند وبا مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

تضعیف بیمه تکمیلی به این دلایل

این معلم و کارشناس آموزشی درباره مشکلاتی که فرهنگیان در بحث بیمه تکمیلی با آن مواجه هستند، گفت:‌ دوندگی فرهنگیان برای ارائه مدارک و مستندات جهت دریافت هزینه خدمات، تغییر شرکت‌های بیمه‌ای، محدودیت مراکز درمانی که با این شرکت‌ها قرارداد دارند، محدودیت‌ مبالغ تعرفه از جمله در خدمات دندانپزشکی و عینک، مبلغ بیشتر فرانشیز، مشکل تعویض برچسب یا هولوگرام دفترچه و بسیاری از مشکلات دیگر که باعث می‌شود در بعضی مواقع همکاران از پیگیری دریافت هزینه خسته شده و ادامه ندهند که همه این مشکلات ناشی از سوء مدیریت در نظام اداری آموزش و پرورش است از جمله قرارداد با شرکت‌های بیمه‌ای ضعیف که این موضوع نیز ناشی از عمل نکردن به تعهدات از طرف آموزش وپرورش برای پرداخت به موقع هزینه‌ها به شرکت بیمه است در حالی که حق بیمه همکار در آخر هر ماه کسر می‌شود. - این امر نیز ناشی از مشکلات عدیده مالی در آموزش وپرورش است و جابجایی مالی و تخصیص این منابع برای هزینه‌های دیگر انجام می‌شود که باعث بدهکاری وزارتخانه  به شرکت‌های بیمه می‌شود.-

وی بیان کرد:‌ ضعیف بودن شرکت‌های بیمه‌ای مربوط که با اکثر مراکز درمانی به خصوص مراکز درمانی بخش خصوصی قرارداد ندارند و نوع قراداد به روش صندوقی از سایر مشکلات بیمه تکمیلی است که در این روش تمام پول در اختیار سازمان است و شرکت بیمه به عنوان کارگزار مدارک و مستندات را بررسی می‌کند که آن هم به دلیل دسترسی و جابجایی این پول توسط آموزش وپرورش است این درحالی است که آموزش وپرورش دارای ظرفیت‌هایی است که متاسفانه کمتر به آن توجه کرده از جمله تعداد زیاد بیمه‌گر که منبع مالی زیادی را شامل می‌شود و باعث تمایل بسیاری از شرکت‌های بیمه‌گر است البته به شرط انجام تعهدات طرفین، تقویت بیمه معلمان وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان، توسعه بیمارستان‌های فرهنگیان که متاسفانه هیچ توسعه‌ای در این زمینه صورت نگرفته است.

برزگر در پایان خاطرنشان کرد:‌ آموزش‌وپرورش دستگاهی است که در آن بیش از یک میلیون نفر از بیمه استفاده می‌کنند و می‌تواند جذابیت‌ خاص برای شرکت‌های بیمه داشته باشد اما آموزش‌وپرورش نمی‌تواند از این فرصت به خوبی استفاده کند  می‌توان با در نظر گرفتن ظرفیت‌های فوق، رفع موانع و حسن تدبیر خدمات بهتری به فرهنگیان ارائه کرد.
انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon