اقتصاد مقاومتی زنان آذربایجان غربی را صاحب نخستین بیمارستان تخصصی می‌کند

اقتصاد مقاومتی زنان آذربایجان غربی را صاحب نخستین بیمارستان تخصصی می‌کند

اتکا به قدرت داخلی و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی سبب جهش در تحول اساسی در بخش سلامت شده و زنان این استان را صاحب نخستین بیمارستان تخصصی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، در سال‌های اخیر تنها بخشی که در آذربایجان غربی پروژه‌های عمرانی متعدد آن به‌رغم کاهش بودجه‌های دولتی استمرار داشته بخش سلامت بوده است که دلیل آن باور به قدرت داخلی و اتکا به آن در قالب منابع داخلی در زیرمجموعه های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوده است.

در حالی که در چند 10 سال اخیر فقط تعدادی بیمارستان محدود در تعدادی از شهرهای آذربایجان غربی ساخته شده بود اما در سه چهار سال اخیر چندین بیمارستان متوسط و بزرگ در شهرهای مختلف از جمله در ارومیه مرکز استان آذربایجان غربی ساخته شده است که برخی از آنها به عنوان محوری‌ترین برنامه افتتاحی سفر اخیر رئیس جمهور مورد توجه دولت بود.

شاخص سلامت و بهداشت در بین شاخص‌های توسعه آذربایجان غربی بهبود یافته اما همین ارتقا حدود 20 پله‌ای مورد نقد رسانه‌های مختلف نیز هست ولی در عین حال رسانه‌های طرفدار و منتقد دولت همزمان بر روند رو به تعالی عرصه درمان در این استان اذعان دارند و ساخت پروژه‌های بهداشتی درمانی متعدد در شهرهای مختلف استان که هر از گاهی به بهره‌برداری می‌رسند را دلیل قانع کننده بر روند بهبود یافته شاخص سلامت ارزیابی می‌کنند.

تحولی درمانی که پس از گریه استاندار آذربایجان غربی آغاز شد 

هنوز افکار عمومی در آذربایجان غربی گریه استاندار سابق آذربایجان غربی بعد از بازدید از بیمارستان زنان و زایمان کوثر را به خاطر دارند اگر چه تصمیم وی برای واگذاری سرای ورزشکاران و تبدیل آن به بیمارستان  زنان و زایمان ثمر بخش نبود اما همین رویکرد و دغدغه سبب شد با استفاده از منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ابتدا حدود یکصد تخت بیمارستانی در کنار بیمارستان کنونی زنان و زایمان کوثر در قالب طرح توسعه بیمارستان شهید مطهری افزوده شود و همزمان پروژه احداث بیمارستان جداگانه تخصصی برای زنان نیز در خیابان حسنی ارومیه آغاز شد تا محور مراجعات زنان در این استان برای درمان خود باشد. 

بیمارستان تخصصی زنان و زایمان ارومیه هم اینک در حال ساخت است و بازدیدهای پی‌درپی نمایندگان مجلس، معاونان وزیر بهداشت و استاندار آذربایجان غربی در کنار نظارت مستمر مردمی که هر روز از خیابان حسنی ارومیه گذرمی‌کنند این امیدواری را ایجاد کرده که با تکمیل و تجهیز به موقع این بیمارستان اتفاق خوبی در حوزه درمان به ویژه درمان زنان این سرزمین اتفاق بیافتد.

افزوده شدن 1000 تخت بیمارستانی جدید

آخرین بازدید از بازدید از این پروژه بیمارستانی مربوط به استاندار آذربایجان غربی است که طی آن محمدمهدی شهریاری از افزوده شدن 1000 تخت به تخت‌های بیمارستانی استان خبر داد.

وی در بازدید از روند احداث بیمارستان 300 تختخوابی فوق تخصصی زنان ارومیه افزود: یکی از شاخص‌های مهم توسعه، برخورداری از تخت‌های بیمارستانی است که در این خصوص اقدامات بسیار خوبی طی مدت فعالیت دولت تدبیر و امید در استان انجام شده است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با این افتتاح‌ها از متوسط کشوری بالاتر برویم و یکی ازشاخص‌های عقب ماندگی آذربایجان غربی که شاخص توسعه بهداشتی درمانی است، ارتقا یابد.

وی بیان کرد: بیمارستان 300 تخت خوابی زنان ارومیه بدون ردیف اعتباری با استفاده از منابع استانی احداث شده و پیشرفت قابل توجهی داشته است.

پیشرفت 75 درصدی بیمارستان 300 تختخوابی زنان ارومیه

استاندار آذربایجان غربی اظهار امیدواری کرد که این بیمارستان سال آینده نیز بهبهره‌برداری برسد تا یکی از مشکلات استان در حوزه درمان بیماری‌های زنان برطرف شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی نیز در این بازدید گفت: بیمارستان 300 تختخوابی جامع زنان ارومیه حدود 14 ماه پیش احداث و تا امروز 700 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

جواد آقازاده با اشاره به پیشرفت 75 درصدی بیمارستان 300 تختخوابی زنان ارومیه افزود: برای تجهیز این بیمارستان نیز 50 میلیارد دیگر نیاز است و امیدواریم تا هفته دولت سال 1398 شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که کل اعتبار احداث این بیمارستان تا زمان افتتاح به 2 هزار میلیارد ریال برسد.

گزارش از محمد آقایی پر

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon