کاهش شدید تلفات تصادفات رانندگی با نصب ۲ هزار دوربین جاده‌ای

کاهش شدید تلفات تصادفات رانندگی با نصب 2 هزار دوربین جاده‌ای

جانشین فرمانده ناجا گفت: در دو سال اخیر به همت وزارت راه و شهرسازی، تعداد دوربین‌های جاده‌ای به مرز حدود ۲ هزار دوربین نزدیک شده که در این جاده‌ها با کاهش شدید تلفات مواجه بودیم.

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا سردار ایوب سلیمانی صبح امروز در حاشیه رزمایش ترافیکی زمستان 97 در پیست آبعلی در جمع خبرنگاران با اشاره به کمبودهای موجود از لحاظ تجهیزات در جاده‌ها، اظهار کرد: یکی از همین کمبودها پایش تصویری است که در کنترل سرعت و پیشگیری از تصادفات موثر است.

جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر به همت وزارت راه و شهرسازی، تعداد دوربین‌های جاده‌ای به مرز حدود 2 هزار دوربین نزدیک شده که در این جاده‌ها با کاهش شدید تلفات مواجه بودیم؛ همچنین کنترلها و ردیابهایی که مخصوصاً بر روی خودروهای عمومی قرار داده می‌شود، به میزان بسیار زیادی باعث کاهش تلفات ناشی از تصادفات این نوع خودروها شده است.

وی افزود: اگر بتوانیم پایش تصویری در جاده‌ها را سرعت داده و نصب ردیابهای الکترونیکی روی خودروها را توسعه دهیم، قطعاً این موضوع می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش تلفات داشته باشد.

جانشین فرمانده ناجا درباره تعامل پلیس با اورژانس برای کاهش میزان جان‌باختن مصدومانی که از صحنه تصادف به بیمارستان منتقل می‌شوند، گفت: درباره این موضوع در آستانه امضای تفاهم‌نامه بین پلیس، سازمان اورژانس و وزارت راه و شهرسازی هستیم، در طول سالهای اخیر اورژانس توانسته نقش تعیین کننده‌ای داشته باشد و تلفات از صحنه تصادف تا بیمارستان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

 وی افزود: کشته‌شدگان حوادث رانندگی در سه مرحله صحنه تصادف، مسیر انتقال مصدوم از صحنه تصادف به بیمارستان و در نهایت در خود بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند که با هماهنگی سه جانبه بین پلیس، وزارت راه و شهرسازی و اورژانس، می‌توانیم در آینده میزان تلفات از صحنه تصادف تا بیمارستان را به حداقل برسانیم.

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه بیش از 3 هزار نقطه حادثه‌خیز در کشور وجود دارد، گفت: عمدتاً در جاده‌های کوهستانی، برف‌گیر، پرتردد و جاده‌هایی که نقاط حادثه‌خیز در آنها وجود دارد بیشترین تصادفات رخ می‌دهد، البته اطلس کل کشور موجود است و می‌دانیم که  در چه نقاطی از هر استان تلفات حوادث رانندگی رخ می‌دهد و به فرماندهان استانها ابلاغ کردیم که عمده ظرفیت پلیس راه را در آن جاده‌ها و گلوگاه ها متمرکز کرده که این موضوع یکی از راهکارهای موثر در کاهش تلفات است.

سلیمانی تصریح کرد:حدود دو هفته پیش با وزیر جدید راه و شهرسازی جلسه داشتیم، در این جلسه قرار شد که اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار دهیم، اولویت‌بندی نقاط حادثه‌خیز خدمت آنها ارائه شد و قرار شد که طی کار مشترک بتوانیم تعداد قابل توجهی از نقاط حادثه خیز را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon