سالانه بین ۳۰۰۰ هکتار از مناطق بحرانی استان سمنان تاغ کاری می‌شود

سالانه بین 3000 هکتار از مناطق بحرانی استان سمنان تاغ کاری می‌شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: سالانه بین ۳۰۰۰ هکتار از مناطق بحرانی استان سمنان تاغ کاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی نقی حیدریان عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی فواید چوب تاغ اظهار داشت: تاغ با هدف ایجاد فضای سبز در حاشیه شهرهای کویری کاشته می‌شود.

وی با بیان اینکه تاغ از پیشروی کویر جلوگیری می‌کند افزود: درختچه تاغ در برابر گرما و خشکی مقاوم بوده و از این رو در مناطق کویری بیشتر کاشته می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه تا حدود سه میلیون هکتار از اراضی کشور از سال 47 تا کنون زیر کشت تاغ رفته است افزود: عمده این تاغ‌ها در استان سمنان کاشته شده است.

زلزله خاموش در دل تاغزارهای خراسان جنوبی/حمله ‌شپشک سفید به تاغزارها

‌شپشک سفید به 95 هزار هکتار از تاغ‌زارهای خراسان جنوبی حمله کرد

حیدریان با بیان اینکه متأسفانه سودجویان و قاچاقچیان چوب این درختچه‌های تاغ را به صورت قاچاق به فروش می‌رسانند افزود: این سودجویان این درخت مفید را به صورت زغال در بازار به فروش می‌رسانند.

وی با بیان اینکه در روزهای اخیر 12 اصله چوب تاغ 25 ساله  از سوی مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی میامی کشف شد تصریح کرد : باید برای جلوگیری از قاچاق این درختچه ارزشمند میزان جریمه قاچاقچیان را افزایش داد تا  تخلف در این زمینه کم شود.

به گزارش تسنیم تاغ‌ها درختچه‌ای از تیره تاج‌خروسان و زیرتیره اسفناجیان است.

در ایران سه گونه سیاه‌تاغ، زردتاغ یا سفیدتاغ و تاغ بوته‌ای وجود دارد. سیاه تاغ به خاک‌های سنگین و رسی و شوری مقاوم‌تر است در حالی که زرد تاغ بیشتر به خاک‌های سبک و شنی و کم‌آبی مقاوم است و برای تثبیت تپه‌های شنی بکار می‌رود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon