تمدن نوین اسلامی در سایه ایجاد و تقویت وحدت امت اسلامی حاصل می‌شود

تمدن نوین اسلامی در سایه ایجاد و تقویت وحدت امت اسلامی حاصل می‌شود

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل گفت: تمدن نوین اسلامی تنها در سایه ایجاد و تقویت وحدت امت اسلامی حاصل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت‌الاسلام عبدالله حسنی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی حوزه و دانشگاه در اردبیل اظهار داشت: خداوند به علما و نخبگان نگاه ویژه‌ای دارد به همین دلیل وظیفه علما و نخبگان سنگین است چرا که در قیامت عالمان به عنوان یک امت محشور می‌شوند و این نشان از اهمیت رسالت و وظایف آنهاست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و تمدن نوین اسلامی در سایه وحدت این دو محقق می‌شود.

وی بیان کرد: ما باید در سایه جمهوری اسلامی، مقدمه مدینه فاضله را فراهم کرده و در این زمینه بسترسازی کنیم به همین دلیل وظیفه ما سنگین‌تر از شهداست و باید تلاش و مجاهدت اساسی شود تا در این زمینه اقدامات اساسی انجام دهیم.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل با بیان اینکه تمدن نوین اسلامی تنها در سایه ایجاد و تقویت وحدت امت اسلامی حاصل می‌شود، تصریح کرد: در این میان توجه به نخبگان جامعه در دو نهاد حوزه و دانشگاه ضروری است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاه و حوزه دو نهاد تاثیرگذار کشورند که دانشگاه مسئولیت توسعه علوم را بر عهده گرفته و حوزه مسئولیت سنگین‌تر هدایت و راهبری جامعه را بر عهده دارد، به همین دلیل می‌توان این دو نهاد را دو بال نظام اسلامی برشمرد که به عنوان مکمل هم باید جامعه اسلامی را به سمت تعالی و بالندگی سوق دهند.

عزیز حبیبی تصریح کرد: هر چند این دو نهاد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور وجود داشتند اما پیروزی انقلاب اسلامی سبب شد که هر دو نهاد به جایگاه واقعی خود برسند، جایگاهی که قبل از انقلاب هرگز به آن نتوانستند دست پیدا کنند.

وی اظهار کرد: حوزویان بازوی توانمند امام خمینی(ره) در مبارزه با رژیم پهلوی بود اما دانشگاهیان هم نقش کمرنگی نداشتند بلکه دانشجویان، خط امام را پیگیر و در کنار معمار کبیر انقلاب بودند تا بتوانند حکومت استبدادی رژیم پهلوی را ساقط کنند و این کار با رهبری شجاعانه، نگرش دینی و اعتماد اسلامی امام راحل به لایه های مختلف مردم در بهمن ماه سال 57 به سرانجام رسید و اعتماد امام به این دو نهاد سبب شد که دانشگاه و حوزه علمیه بعد از انقلاب اسلامی هم نقش راهبردی و استراتژیکی در ارکان حکومت نظام اسلامی داشته باشند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه، همیشه اسم شهید مفتح را در اذهان تداعی می‌کند، شهیدی که شاگرد مستقیم امام در حوزه بود و در دانشگاه هم تا مقطع دکتری فلسفه تحصیل کرد و برای وحدت این دو نهاد تاثیرگذار تلاش‌های قابل تقدیری انجام داد اما بدخواهان نظام و انقلاب نتوانستند او را تحمل کنند بنابراین با هدایت منافقین و با گلوله اعضای گروه فرقان او را در دانشگاه ترور کردند تا به زعم خود از انقلابیون زهر چشمی گرفته باشند غافل از اینکه هر قطره از خون انقلابیون برای تربیت و پرورش ده‌ها نفر دیگر کفایت می‌کند و نسل‌های جوان و فرزندان خلف انقلاب اسلامی، ذره‌ای از اهداف این انقلاب پا پس نمی‌کشند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon