۷۰ درصد از اراضی شهرستان رشت نوسازی شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: با حمایت و پیگیری نمایندگان مجلس و مسئولان، ۷۰ درصد از اراضی شهرستان رشت نوسازی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مسعود اسدیپرور عصر امروز نشست خبری اظهار داشت: تولید برنج یکی از اصلیترین محصولات استان گیلان است که در صورت عدم حل مشکلات زمان کاشت و برداشت به معضلی برای استان گیلان تبدیل میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت خاطرنشان کرد: اجرای برنامهها و پروژههای نظیر احیاء آببندانها، نوسازی و تجهیز زمین کشاورزی از مسائل بسیار مهم بهشمار میرود و باید بیشتر پیگیر بود.
اسدیپرور با بیان اینکه با حمایت و پیگیری نمایندگان مجلس و مسئولان، 70 درصد از اراضی شهرستان رشت نوسازی شد افزود: از دیگر مزایای تجهیز و نوسازی اراضی افزایش 40 درصدی راندمان آب است.
وی به حضور و فعالیت جوانان در روستاها اشاره کرد و افزود: در سال 93 مقرر شد تا در مدت 5 سال، 10 هزار هکتار از اراضی شهرستان رشت تجهیز و نوسازی شود اما امسال فقط 150 هکتار از اراضی نوسازی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت خاطرنشان کرد: عمل مطالعاتی برنامه راندمان آب در شهرستان رشت انجام شده است بنابراین نیازمند تلاش و فعالیت بیشتری بوده و به 200 میلیارد اعتبار هزینهای نیاز دارد.
دبیر کمیته برنامهریزی شهرستانهای رشت، بندرانزلی و رودبار نیز در این جلسه اظهار داشت: راهاندازی پروژهها هزینههای بالایی میطلبد و این هزینهها سبب شده تا پروژهها سریعتر راهاندازی نشوند.
محمدتقی اقدامی به تلاش کمیته برنامهریزی در راستای اجرای مصوبات و پروژهها در سال 97 اشاره کرد و افزود: برخی از پروژهها نظیر پروژه فاضلاب شهری رشت و تأسیسات آب شرب در برنامه کمیته برنامهریزی قرار دارد.
وی با اشاره به راهاندازی راهآهن رشت-قزوین گفت: در سال 84 اعتبار هزار و 500 میلیاردی برای قطار شهری رشت در نظر گرفته شد و اکنون برای راهاندازی سریعتر، اعتبار 8 میلیاردی در نظر گرفته شد.
معاون برنامهریزی و عمرانی فرمانداری رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: گزارش پروژههای دارای اعتبار باید جمعبندی شده و به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
محمدعلی ویشکایی با اشاره به برنامه پروژههای اجرایی ابراز داشت: مرمت مصلی بزرگ رشت، زمین ورزشی روستاها و دیگر پروژهها در دستور کار اجرایی قرار دارد و از سویی میزان اعتبارات کفاف همه پروژهها را نمیدهد.
وی با بیان اینکه پروژههای در دستور کار ماهیت خوبی برای استان گیلان دارد افزود: اجرای پروژههای کمربندی نظیر سنگر، لشتنشاء و کوچصفهان قابلیت استفاده از اعتبارات ملی را دارد.
بخشدار کوچصفهان نیز در این جلسه اظهار داشت: برای پیشبرد امور عمرانی در سطح استان گیلان بسیاری از پروژههای اجرایی میتوانند از اعتبارات ملی برخوردار شوند و به مرحله بهرهبردادی برسند.
کامبیز یوسفی خاطرنشان کرد: در سال 95 شبکه توزیع برق کوچصفهان آسیب دید و سبب ناراحتی مردم کوچصفهان و اختلال در وضعیت زندگی مردم شد بنابراین باید به این موضوع توجه بیشتری شود.
وی با بیان اینکه جاده کوچصفهان به لشتنشاء یکی از مسیرهای مهم بهشمار میرود که مرمت آن سبب رونق اقتصادی این حوزه میشود گفت: بسیاری از روستائیان نیز از مشکلاتی نظیر آب شرب و کمبود امکانات در رنج هستند.
بخشدار کوچصفهان با اشاره به اهمیت بالای آب زراعی ابراز داشت: اقدامات خوبی نظیر لایروبی، احیاء آببندانها در حوزه کوچصفهان انجام شد و بازنگری طرح هادی منقضیشده 127 روستا در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/ن