نقاط حادثه خیز راه‌های استان لرستان شناسایی و اصلاح شود

نقاط حادثه خیز راه‌های استان لرستان شناسایی و اصلاح شود

معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: نقاط حادثه خیز مهم لرستان شناسایی و اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احمد مرادپور شامگاه یکشنبه در جلسه ایمنی راه‌ها که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه در استان راه وشهرسازی و راهداری اقدامات خوبی انجام داده‌اند اظهار داشت: اصلاح 7هزار و 802کیلومتر راه کار آسانی نیست ولی می‌توان نقطه حادثه خیز مهم را به خوبی شناسایی و اصلاح کرد.

وی افزود: در بحث ورودی‌های شهر خرم‌آباد اقدامات خوبی انجام شده است که امیدواریم این روند در ورودی سایر شهرستان‌ها ادامه پیدا کند،  تعریض مسیر قبرستان خضر به خوبی پیش می‌رود و شاهد ترافیک روان در این مسیر هستیم و بسیاری از ساکنان محل آمادگی عقب نشینی جهت تعریض این  مسیر را دارند.

معاون عمرانی استاندار لرستان با بیان اینکه قبرستان خضر پاسخگوی این حجم از ترافیک نیست عنوان کرد: شهرداری باید به صورت منطقه‌ای قبرستان‌هایی را طراحی کند و ساماندهی قبرستان فلک الدین نیز در حال انجام است.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از ترافیک این قبرستان پارکینگ طراحی شده و پل موقتی نیز در این قبرستان برای کاهش حجم ترافیک احداث باید شود.

خرم‌آباد –بروجرد پر تلفات‌ترین محور لرستان ؛ 265 نفر در جاده‌های استان جان باختند

همچنین صحبت الله صفایی نژاد شامگاه یکشنبه در این جلسه  با اشاره به آمار کشته شدگان 8ماهه امسال در جاده‌های برون شهری و روستایی اظهار داشت: سال گذشته مجموع کشته شدگان برون شهری و روستایی استان 269نفر بوده که این تعداد امسال به 265نفر رسیده  که 1.5درصد کاهش داشته‌ایم.

وی افزود: بر اساس گزارشات پلیس راه در آذر ماه امسال 25نفر فوتی داشته‌ایم ولی در آبان ماه سال گذشته 30نفر بوده به طوری که بیش از 17درصد کاهش تلفات رخ داده است.

رئیس بودجه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان عنوان کرد: سال گذشته در تصادفات درون شهری 60نفر و امسال 47نفر فوتی شده‌اند که 21.7درصد کاهش داشته است و در تصادفات برون شهری نیز 255نفر فوتی بوده که سال 97 به 241 نفر رسیده و 5.5درصد کاهش داشته است.

وی بیان کرد: در محورهای روستایی سال گذشته 14نفر فوتی داشته‌ایم که امسال به 24نفر رسیده است و 71.4درصد افزایش فوتی داشته‌ایم.

صفایی نژاد گفت: در 8ماهه امسال تعداد فوت شدگان حوادث ترافیکی در استان لرستان 265نفر و حوادث غیر ترافیکی 50 نفر بوده است؛ کمترین تصادفات در اردیبهشت ماه با 17نفر فوت شده و بیشترین تصادفات در شهریور ماه با 56نفر اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به محورهای پر تلفات استان لرستان گفت:در 8ماهه امسال محور خرم‌آباد -بروجرد با 20نفر فوتی در رده اول قرار گرفت و در محور خرم‌آباد -کوهدشت 16نفر و در محور خرم‌آباد- پلدختر15نفر فوت شد.

رئیس بودجه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با بیان اینکه امسال در محور آزاد راه خرم‌آباد- پلدختر 9نفر فوت شد تصریح کرد: در محور خرم‌آباد - نورآباد 9نفر در فرعی گراب 6نفر در محور نورآباد-نهاوند 6نفر در سه راهی نهاوند 5 نفر ودر محور الیگودرز خمین با 4نفر فوتی به ترتیب بیشترین تلفات جاده‌ای را داشته‌اند که در مجموع در این محورها 90 نفر فوت شده است.

وی اظهارداشت:در 18نقطه حادثه خیز استان نقاطی از جمله خرم‌آباد -کوهدشت در نقطه گیلوران قبلا شناسایی شده ولی متاسفانه امسال نیز 7 نفر در این نقطه کشته داشته‌ایم.

صفایی نژاد افزود: یکی دیگر از نقاط حادثه خیز پر تلفات استان در کیلومتر 2‌ جاده خرم‌آباد -پلدختر روبروی فرودگاه است که 2 نفر عابر پیاده فوتی داشته‌ایم؛ اقدامات بلند مدت در این نقطه جهت کاهش تصادفات، احداث پل عابر پیاده با اعتبار 700میلیون تومان است البته به شرط اینکه به دلیل ارتفاع پل فرودگاه اجازه احداث پل بدهند، نقطه دیگر دره چپی محور بروجرد -بیران شهر است که راهکار بلندمدت برای کاهش تصادفات این نقطه نیز احداث تقاطع غیر هم سطح با اعتبار بالغ بر 6میلیارد تومان است.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از نقاط حادثه خیز استان تقاطع باباطاهر در محور بروجرد-اشترینان است که علاوه بر تقاطع مسیر کاملا شیب دارد و سبب واژگونی وسایل نقلیه می‌شود، در این نقطه نیز 3نفر فوتی داشته‌ایم.

رئیس بودجه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان بیان کرد: محور دهریز -جعفر آباد نیز که با حوادثی همچون خارج شدن وسایل نقلیه از محور، تصادفات رخ به رخ و واژگونی در این محور سبب تصادفات منجر به فوت می‌شود امسال 5 تلفات داشته و بهترین راهکار برای این مسیر احداث تقاطع غیر هم سطح با اعتبار4میلیارد تومان است.

وی  گفت: پیچ گاو کش محور خرم‌آباد-نورآباد  از دیگر نقاط حادثه خیز استان است که طرح هندسی راه مشکل دارد و نیازمند تعریض است، همچنین مقطع خمه سفلی محور الیگودرز -خمین  که با واژگونی وسیله نقلیه و خارج شدن از جاده سبب تلفات در این نقطه می‌شود نیازمند ایمن سازی محور و احداث ت‌قاطع غیر هم سطح است.

صفایی نژاد تصریح کرد: در مسیر قلعه کهریز محور الیگودرز-خمین با تسریع در عملیات احداث باند دوم، شاهد کاهش تصادفات منجر به فوت در این نقاط خواهیم شد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon