ضعف مهارت‌های ارتباطی و گفتاری مهمترین علت وقوع خشونت در اردبیل است

ضعف مهارت‌های ارتباطی و گفتاری مهمترین علت وقوع خشونت در اردبیل است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: ضعف مهارت‌های ارتباطی و گفتاری از مهمترین علل وقوع خشونت در استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یوسف خدادادی صبح امروز در جلسه بررسی کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردبیل اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی پدیده‌ای است که فرهنگ، آداب، هویت و اخلاق را در جامعه هدف قرار می‌دهد به طوری که هر جامعه‌ای که آسیب اجتماعی در آن  رواج پیدا کرد نشانگر اخلال در سیستم‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و غیره است که به درستی و صحیح نتوانسته در جامعه عمل کند.

وی با اشاره به توسعه و گسترش آسیب‌های اجتماعی در جامعه گفت: متاسفانه امروزه ما شاهد رواج آسیب‌های اجتماعی در جامعه هستیم که نشانگر غفلت، قصور و عدم پرداختن به موضوع پیشگیری از وقوع جرم در طول سال‌های گذشته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل افزود: خوشبختانه در چند سال اخیر و با تاکید مقام معظم رهبری موضوع پیشگیری از وقوع جرم کاهش آسیب‌های اجتماعی در سرلوحه کار مسئولان قرار گرفته و برنامه‌ریزی و اقدامات  خوبی در این راستا انجام می‌شود.

خدادادی بیان کرد: وقتی آسیب اجتماعی در جامعه‌ای رواج پیدا کرد منجر به تولید جرم و بزهکاری در جامعه می‌شود که فقر، بیکاری، گرانی، تورم، حاشیه‌نشینی، مهاجرت، اعتیاد، طلاق، سرقت، تهدیدهای فضای مجازی نمونه‌هایی از آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه اگر آسیب‌های اجتماعی در جامعه‌ای حل نشود منجر به فروپاشی خانواده‌ها و جامعه می‌شود، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی خشونت است که شامل درگیری، نزاع، توهین و اهانت، تمسخر، پرخاشگری، فحاشی و تندی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: خوشبختانه جرائم سازمان یافته و جرائم بسیار خشن همچون سرقت‌های مسلحانه، گروگانگیری، آدم ربایی و غیره در استان اردبیل یا وجود ندارد و یا خیلی کم است و استان اردبیل از این حیث جزو استان‌های امن کشور محسوب می شود.

خدادادی با بیان اینکه ضعف مهارت‌های ارتباطی و گفتاری از مهمترین علل وقوع خشونت در استان اردبیل است، افزود: با این وجود متاسفانه خشونت‌های خرد و سبک در استان اردبیل رواج دارد و این امر در شان اردبیل که شهر تاریخی، مذهبی، فرهنگی، ولایی و پایتخت حسنیت بوده، نیست و ما باید بیش از هر کسی دیگه با تاسی از سیره ائمه اطهار(ع) و بزرگان دینی در مواجه با مشکلات و تعارضات عفو و گذشت داشته باشیم و این روحیه را در خود بیش از پیش تقویت کنیم.

وی با انتقاد از بی‌حوصلگی و کم بودن آستانه تحمل افراد اظهار کرد: این کم حوصلگی و آستانه کم تحمل افراد منجر به بروز آثار و تبعات منفی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره در اقشار مختلف جامعه می‌شود و این امر مختص به طبقه خاصی از جامعه نیست و در تمام اقشار جامعه می‌تواند بروز داشته باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل خانواده، مدرسه، نهادهای فرهنگی و صدا و سیما، مساجد، ائمه جمعه و جماعات را از نهادهای موثر در فرهنگ‌سازی و آگاهسازی برشمرد و تصریح کرد: این نهادها می‌توانند با ارائه آموزش مهارت‌های ارتباطی و گفتاری موثر جامعه را به سمت و سوی رعایت احترام و ادب و نیز عفو گذشت سوق دهند.

خدادادی بیان کرد: دستگاه قضایی استان در برخورد با اخلالگران نظم و انظباط اجتماعی قاطعانه با مجرمان و اراذل و اوباش برخورد می‌کند و برقرای امنیت و آرامش برای عموم شهروندان از سیاست‌ها و اولویت‌های دستگاه قضایی استان است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران