وزیر ورزش: در المپیک توانایی کسب مدال در شمشیربازی، قایقرانی، تیراندازی و کاراته داریم

وزیر ورزش: در المپیک توانایی کسب مدال در شمشیربازی، قایقرانی، تیراندازی و کاراته داریم

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه برتری و موفقیت ورزشکاران نخبه در عرصۀ بین‌المللی هویت و شخصیت ویژه‌ای به آن کشور می‌دهد، گفت: در المپیک توانایی کسب مدال در شمشیربازی، قایقرانی، تیراندازی و کاراته داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان در پیامی به هفتمین کنگره علمی مدیریت ورزشی، بر بسط و توسعۀ سازمان‌ها و سیستم‌های مرتبط با کشف، پرورش و ارتقاء عملکرد ورزشکاران نخبه تاکید کرد.

وزیر ورزش در این پیام آورده است: با افزایش چشمگیر نقش ورزش در توسعۀ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشورها، پیشرفت در زمینۀ ورزش به یکی از برنامه‌های دولتمردان کشورهای مختلف دنیا تبدیل شده است. یکی از ابعاد ورزش که می‌تواند انگیزه‌های مناسبی برای همدلی افراد جامعه به ویژه جوانان ایجاد کند، ورزش قهرمانی است.

وی ادامه داد: روند صحیح حرکت در راستای ارتقای سطح ورزش قهرمانی می‌‌تواند متضمن ارائۀ راهکارهایی برای پیشرفت آن ورزش و همچنین شناسایی مشکلات و ضعف‌های پیش روی آن باشد. پیروزی‌های بین‌المللی، به ویژه در بازی‌های المپیک، به طور فزاینده‌ای موجب رشد و توسعه در بسیاری از کشورها شده است.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: برتری و موفقیت ورزشکاران نخبه در عرصۀ بین‌المللی هویت و شخصیت ویژه‌ای به آن کشور می‌دهد. بر همین اساس دولت‌ها تمایل بیشتری دارند با سرمایه‌گذاری مالی، موفقیت ورزشکاران نخبۀ خود را در عرصۀ بین‌المللی فراهم کنند که این مسئله به بسط و توسعۀ سازمان‌ها و سیستم‌های مرتبط با کشف، پرورش و ارتقاء عملکرد ورزشکاران نخبه منجر شده است. 

سلطانی‌فر نوشته است: ورزش قهرمانی به عنوان یک پدیدۀ اجتماعی و یکی از نظام‌های علمی و تخصصی دارای ارزش‌های فراوانی است. با توجه به رابطۀ نزدیکی که ورزش و تربیت بدنی با فرهنگ، سیاست و اقتصاد یک کشور دارد، اگر کشوری بخواهد موقعیت خود را در عرصه بین‌المللی به نمایش بگذارد و جایگاه مناسب خود را حفظ کند، باید از ساختار تشکیلاتی و زیربنایی مناسبی برخوردار باشد. در عصر حاضر ورزش قهرمانی به پدیده‌ای پیچیده و چند بعدی تبدیل شده ‌که توسعۀ آن مستلزم توجه به تمام ابعاد آن است. بنابراین شناخت مسایل و مشکلات ورزش کشور نیازمند نگاهی علمی و پژوهشی است و در این مسیر استفاده از تجارب و الگوهای جهانی راه میانبری است که می‌تواند هزینۀ دستیابی به پیشرفت را کاهش دهد.

وی افزوده است: امروزه رویدادهای ورزشی بین‌المللی، توجه میلیونها نفر از مردم جهان را به خود جلب می‌کند و بازی‌های المپیک، بزرگترین رویدادی محسوب می‌شود که همه‌ ملت‌های جهان، تلاش می‌کنند تا با حضور در این رقابتها، کشور خود را در عرصه‌ جهانی مطرح سازند. توجه به سلامت جسمی و روحی، تلاش و رقابت سالم و مستمر، روابط اجتماعی سالم و برقراری ارتباط بین‌المللی و حفظ صلح از مهمترین اهداف برگزاری بزرگترین رویداد ورزشی یعنی المپیک است. 

وی ادامه داد: در عصر حاضر دیگر در ورزش تنها توسعه منابع انسانی (ورزشکار، مربی، داور، تماشاگر، مدیر ورزشی، پزشکی و...) مورد توجه نیست، بلکه مسئولین این حوزه در توسعه مدیریت و استراتژی، فعالیت‌های علمی و پژوهشی، توسعه استانداردها، جذب منابع مالی، گسترش همه جانبه آموزش، آمار و فناوری اطلاعات و بهره‌گیری از تجهیزات مدرن ورزشی نیز تلاش و برنامه‌ریزی نموده‌اند.

این مقام ارشد ورزش کشور خاطر نشان کرد: یکی از موارد مورد توجه برنامه‌ریزان ورزشی، فتح سکوهای بین‌المللی و افتخارآفرینی در ورزش است که از راه سرمایه‌گذاری در ورزش قهرمانی به آن نایل می‌شوند. فدراسیون‌های ورزشی ملی، به عنوان بازوهای اجرایی تشکیلات ورزش کشورها، با تعمیم و گسترش ورزش همگانی و قهرمانی، متولی رشته‌های ورزشی مختلف هستند و در این راستا وظیفۀ راهبری و تعیین خط‌‌مشی آن رشتۀ ورزشی را بر عهده دارند.

وی تاکید کرد: موفقیت کشورها در بازی‌های المپیک تصویر مثبتی از ملت‌ها در اذهان جهانیان ترسیم می‌کند و پیروزی‌های ورزشی موجب برانگیختگی غرور و اتحاد ملی می‌شود. نظر به اینکه جمعیت جوان مشتاق ایران ظرفیت مناسبی برای موفقیت در میادین ورزشی دارد، ضرورت و اهمیت شناسایی عوامل اجتماعی اقتصادی موثر بر موفقیت در بازی‌های المپیک را در بین دانشگاهیان، صاحبنظران و مسئولان ذیربط بیش از پیش نمایان می‌نماید.

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: آنچه مسلم است علاوه بر رشته‌هایی که در ادوار گذشته برای ایران در بازی‌های المپیک مدال‌آور شده‌اند در سایر رشته‌ها همچون شمشیربازی، قایقرانی، تیراندازی و کاراته هم فرصت مدال المپیکی داریم که باید تلاش ‌کنیم در استمرار موفقیت‌های ورزشی با تمرکز بر برنامه ، با عزم و ارادۀ قوی برای رسیدن به این هدف بزرگ وکسب موفقیت در بازی‌های المپیک و پارالمپیک حرکت کنیم.

سلطانی‌فر در پایان آورده است: ضمن تشکر از حضور اساتید و پژوهشگران حاضر در این رویداد علمی پژوهشی، از تلاش و همکاری صمیمانه مدیران محترم ارشد استان، همکاران اداره‌کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی و مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی قدردانی نموده و امیدوارم مجموعه مباحث مطرح شده در این کنگره علاوه بر ایجاد فرصت و فضای هم اندیشی در قالب راهکارهای علمی و کاربردی بر روند توسعه ورزش قهرمانی و ارتقاء جایگاه ایران در المپیک موثر و راهگشا باشد. 

مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon