گیلان| توسعه ظرفیت‌های تجاری منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا دنبال می شود

گیلان| توسعه ظرفیت‌های تجاری منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا دنبال می شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان گفت: توسعه و تقویت ظرفیت های تجاری منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستارا، حمیدرضا آبایی صبح امروز در نخستین سفر کاری به شهرستان مرزی بندر آستارا با هیئت همراه از روند پیشرفت، ساخت و ساز و تاسیسات جدید منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا بازدید کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان در حاشیه این بازدید با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا غربی‌ترین بندر شمال کشور است اظهار داشت: بندر آستارا با کاربری تجاری و گردشگری یکی از بنادر کلیدی استان و کشور به‌شمار می آید.

آبایی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا در یک موقعیت استراتژیک قرار گرفته است افزود: بندر آستارا در مسیرهای واردات و صادرات و ترانزیت کشور نقش به‌سزایی ایفا می‌کند که از این‌رو در طرح توسعه بندر آستارا، سازمان بنادر و دریانوردی از توسعه این بندر حمایت می‌کند.

در این سفر، مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی استان گیلان از روند پیشرفت ساخت و ساز تأسیسات جدید و بخش های عملیات احداث انبار، ترمینال غلات در حال احداث و اسکله جدید بازدید کرد.

دیدار و گفت‌و‌گو با محمد صادق کاوه سرمایه‌گذار ساخت، توسعه و بهره بردار منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا و صدور دستورات لازم در جهت پیشرفت روند ساخت و ساز در این بندر از دیگر برنامه‌های سفر آبایی به شهرستان مرزی بندر آستارا بود.

به گزارش تسنیم، منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا نخستین بندر فعال خصوصی کشور است که دو پست اسکله با ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا تا یک میلیون تن در زمینی به مساحت 61 هکتار در آن احداث شده است.

در حال حاضر سرمایه‌گذار ساخت، توسعه و بهره بردار بندر آستارا(شرکت خدمات بندری و دریایی کاوه)، ساخت یک پست اسکله جدید، دو باب انبار سرپوشیده، ترمینال غلات و مونتاژ یک دستگاه مکنده غلات را در برنامه‌های امسال خود قرار داده است.

هم‌اکنون ارتباط تجاری بندر آستارا با بنادر حاشیه دریای خزر از قبیل بندر باکو و هوسان در جمهوری آذربایجان، بندر آکتائو در قزاقستان، بندر ماخاچ کالادر جمهوری داغستان و آستاراخان در روسیه برقرار است.

از نخستین سال تأسیس بندر آستارا در سال 1392 تاکنون، کالاهایی از قبیل انواع چوب، تخته نراد، سنگ کلینگر، کربنات کلسیم، انواع سیمان، دی اکسید تیتانیوم، کاشی و سرامیک، مصنوعات فلزی، گچ ساختمانی، رول آهن، انواع پلی‌اتیلن، نمک صنعتی، فتالیک و مشتقات، شمش آهن، MDF خام، PVC و مشتقات آن و سنگ گرانیت و همچنین انواع غلات در این بندر تخلیه و بارگیری شده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon