آستان قدس رضوی و دانشگاه فردوسی ‌تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

آستان قدس رضوی و دانشگاه فردوسی ‌تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

آستان قدس رضوی و دانشگاه فردوسی در راستای پیشبرد اهداف علمی آستان قدس رضوی ‌تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدسو به نقل از آستان نیوز، محمد کافی در نشست هم‌اندیشی و امضای تفاهم‌نامه همکاری آستان قدس رضوی و دانشگاه فردوسی که با حضور معاون علمی آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های علمی استان در راستای پیشبرد اهداف علمی آستان قدس رضوی اظهار داشت: دانشگاه فردوسی یک دانشگاه جامع است و به جز در حوزه علوم پزشکی در بقیه حوزه‌ها دانشکده‌ و پژوهشکده‌ مرتبط دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید از همه ظرفیت‌های علمی برای پیشبرد اهداف آستان قدس رضوی استفاده کرد، گفت: ما در حوزه زیارت و گردشکری، مطالعات اسلامی علوم انسانی، کشاورزی، دامپزشکی و منابع طبیعی موضوعاتی را پیشنهاد می‌کنیم تا در حوزه‌هایی که آستان قدس رضوی به آن نیاز دارد، مورد استفاده قرار گیرد.

کافی ابراز کرد: ما کشوری هستیم که در شرایط فعلی با محدودیت‌های شدید منابع مواجه هستیم و باید از این منابع به نحو مطلوب استفاده کنیم. ما در استان خراسان رضوی و شهر مقدس مشهد، یک سری امتیازاتی داریم که مهمترین آن وجود آستان مقدس رضوی است و انتظار داریم برای مرجعیت علمی شدن این شهر از همه این مزیت‌ها استفاده شود.

رئیس دانشگاه فردوسی بیان کرد: برای مرجعیت علمی شدن استان خراسان و شهر مقدس مشهد، دانشگاه فردوسی در کنار دیگر دانشگاه‌ها و دیگر ظرفیت‌های موجود در اختیار آستان قدس رضوی است و انتظار می‌رود امکانات موجود در این دانشگاه به نحو مطلوب مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های علمی دانشگاه فردوسی در راستای مهارت افزایی، کارآفرینی و اثرگذاری اجتماعی است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم در وهله نخست به حل مشکلات که در این شهر و در این خطه مقدس وجود دارد بپردازیم تا الگوی همکاری علمی مناسبی را ارائه دهیم.

محمد مهدی‌نژاد؛ معاون علمی آستان قدی رضوی نیز عنوان کرد: آستان قدس رضوی به عنوان نهادی که هم دربردارنده سازمان‌ها و موسسات بهره‌بردار بوده و هم تولیدکننده ظرفیت، به دنبال این است که با نگاه هدایت و راهبری و با استفاده از شبکه علمی و همکاری فن‌آوران و دانش‌ورزان، بتواند مسائل خود را حل کند و رهبر این جریان علمی باشد.

وی اظهار کرد: برای تبدیل علم به ثروت و قدرت چرخه‌ای وجود دارد؛ این چرخه از هنگامی‌که ایده در ذهن یک محقق شکل می‌گیرد تا زمانی‌که تبدیل به محصول و یا خدمت می‌شود ادامه دارد و حاصل این چرخه رفع مشکلات و ایجاد یک کسب و کار جدید است.

معاون علمی آستان قدس رضوی، آگاهی از حوزه‌های نیازمند به این ظرفیت‌ها در جامعه و آستان قدس رضوی را گام نخست این چرخه دانست و افزود: از آنجایی که ممکن است به هر دلیلی تولیدات دانشمندان به بار ننشیند، ما تمام ظرفیت و توان خود را به کار می‌بندیم تا حوزه مسائل شکل گیرد و حاصل کار در مراکزی همانند پژوهشکده‌ها، مراکز نوآوری و پارک‌های علمی و فناوری نه تنها مورد استفاده آستان قدس رضوی قرار گیرد بلکه راهی بازار نیز شود.

مهدی‌نژاد نوری ادامه داد: در این صورت است که ما متقاعد می‌شویم زیست بوم مناسب تولید ثروت از علم شکل گرفته و ما را به سمت مرجعیت علمی و شکوفایی اقتصادی سوق داده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon