گرایش به خدامحوری در آثار استاد پرورش موج می‌زند


گرایش به خدامحوری در آثار استاد پرورش موج می‌زند

استاد حوزه علمیه گفت: استاد پرورش خدمات اجتماعی فراوانی به ویژه در انقلاب و دوران جنگ تحمیلی داشت، آثار پرورش اخلاقی است و جلسات وی اخلاقی و معنوی بود و روح حاکم بر همه گفته‌ها و نوشته‌های پرورش جنبه طهارت نفس و پاکی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عابدی شامگاه جمعه در همایش بزرگداشت پنجمین سالگرد ارتحال استاد سید علی اکبر پرورش که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، بابیان اینکه مرحوم پرورش با آثار فلاسفه و عرفا به خوبی آشنا بود، اظهارداشت: پیش از انقلاب ایشان با افرادی که دارای تفکرات الحادی و لیبرالیستی و حتی کمونیستی بودند با کتب و سخنرانی‌های خود مقابله می‌کرد.

وی با بیان اینکه گرایش به خدا و خدا محوری در آثار مرحوم پرورش موج می زند، ادامه داد: مرحوم پرورش همیشه از نکات نغز و جالب و زیبایی که در آثار علمای اخلاق و عرفا و معاشرت با بزرگان وجود داشت استفاده می‌کرد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه استاد پرورش شاگرد علامه طباطبایی محسوب می‌شود و از المیزان نیز بهره برده است، بیان کرد: ایشان با آثار علامه طباطبایی و شهید مطهری آشنا بود و پاکی خاصی در نوشته‌های ایشان موج می زند، آثار مرحوم پرورش آثار اخلاقی است و جلسات ایشان معنوی و اخلاقی بود.

مدیر مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل (ع) عنوان کرد: مرحوم پرورش کتاب ملکوت قرآن را با همین مضمون بیان می‌کند که برخی قرآن را به ظاهر و برخی دیگر به قرائات و رسم الخط پرداخته‌اند، برخی قرآن را از جهت علمی و تفسیری و ادبی و تاریخی مطالعه می‌کنند ولی کتبی که به مباحث تربیتی پرداخته باشد کم است.

عابدی با اشاره به خصوصیات اخلاقی مرحوم پرورش تصریح کرد: استاد پرورش و علامه طباطبایی فارغ از تفاوت سطح دارای شباهت‌هایی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به طهارت نفس اشاره کرد.

وی بیان کرد: علامه طباطبایی پیش از اذان مغرب به حرم حضرت معصومه (س) مشرف می‌شدند و در مسیر همواره در حال عبادت بود، در این مسیر گویی جسمش در مسیر بود و روحش در ملکوت ولی در مقابل یک نوجوان 7 ساله تمام قد بلند می‌شد و به او احترام می‌گذاشت.

استاد حوزه علمیه با اشاره به آثار علمی علامه طباطبایی افزود: مطالعه اثر علامه طباطبایی این حس را به انسان دست می‌دهد که یک پاکی و زلالی خاصی در روح ایشان وجود داشته است، نوشته‌های قابل استفاده بسیاری وجود دارد ولی آثار علامه طباطبایی پاکی وتقوا و معنویت و اخلاق را به مخاطب منعکس می‌کند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل (ع) ادامه داد: کتاب‌های علامه طباطبایی اخلاق و فلسفه و تفسیر و معارف است ولی همین کتب، مملو از مباحث اخلاقی است، ایشان حتی در مباحثی که خارج از حوزه اخلاق نیز دارند به مباحث اخلاقی اشاره می‌کند.

عابدی بیان کرد: استاد پرورش همچون علامه طباطبایی تاکید داشت کسی که فکر گناه می‌کند نمی‌تواند کلام خدا را بفهمد.

وی گفت: استاد پرورش خدمات اجتماعی فراوانی به ویژه در انقلاب و دوران جنگ تحمیلی داشت، آثار پرورش اخلاقی است و جلسات او اخلاقی و معنوی بود و روح حاکم بر همه گفته‌ها و نوشته‌های پرورش جنبه طهارت نفس و پاکی است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon