خروج آلمان از افغانستان به نظامیان آمریکایی بستگی دارد

خروج آلمان از افغانستان به نظامیان آمریکایی بستگی دارد

بازرس کل سابق ارتش آلمان اعلام کرد که در صورت خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، نیروهای آلمانی نیز این کشور را ترک خواهند کرد.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، اخیرا شماری از رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که ترامپ در نظر دارد تا بیش از هفت هزار نیروی آمریکایی را از افغانستان خارج کند.

اگر چه تا کنون این موضوع رسما از سوی کاخ سفید تائید نشده است اما گمانه‌زنی‌ها مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان باعث ایجاد سردرگمی در کشورهای متحد آمریکا در افغانستان شده است.

اخیرا ترامپ در دیدار با نظامیان آمریکایی در عراق نیز بار دیگر گفته بود که آمریکا در نظر دارد تا نیروهای خود را از کشورهای منطقه خارج کند.

وی از کشورهای منطقه خواسته بود تا مسئولیت برقراری امنیت را پذیرفته و خود هزینه آن را پرداخت کنند.

این اظهار ترامپ نگرانی کشورهای متحد آمریکا در ماموریت حمایت قاطع در افغانستان را برانگیخته است.

«هرالد کویات» بازرس کل سابق ارتش آلمان اظهار داشت: در صورت خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، نیروهای آلمانی نیز چاره جز خروج از این کشور نخواهند داشت.

وی به روزنامه «تاگس شپیگل» گفت: اگر آمریکا آخرین واحدهای نظامی خود را از افغانستان خارج کند برای ما نیز دلیل دیگری وجود ندارد که در آنجا حضور داشته باشیم.

مقام سابق ارتش آلمانی تصریح کرد، هرگاه نیروهای آلمانی از حمایت و محافظت 100 درصدی در افغانستان برخوردار نباشند، ارتش آلمان نیز بدون شک به ماموریت خود در این کشور پایان می‌دهد.

وی افزود: من فکر نمی‌کنم که سایر اعضای ناتو مانند انگلیس نیروهای خود را در افغانستان افزایش دهند تا خلا ناشی از خروج نیروهای آمریکایی را پر کنند.

ژنرال «ایگون رامز» فرمانده سابق نیروهای آلمانی در افغانستان نیز از کاهش احتمالی نیروهای آمریکایی در این کشور انتقاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد، آمریکا پس از خروج از افغانستان نمی‌تواند به حمایت اساسی از سایر اعضای ناتو که در این کشور مستقر هستند ادامه دهد.

ژنرال آلمانی تصریح کرد که بدون حضور آمریکا ادامه ماموریت حمایت قاطع در افغانستان دیگر مفهومی نخواهد داشت.

وی افزود: حتی خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از افغانستان می‌تواند نظامیان آلمانی مستقر در این کشور را در شرایط سختی قرار دهد.

رامز تاکید کرد که رهبری سیاسی در آلمان باید تصمیم بگیرد که آیا ماموریت آلمان در افغانستان به گستردگی کنونی آن ادامه خواهد یافت یا خیر.

در حال حاضر 1100 نظامی آلمانی در چارچوب ماموریت حمایت قاطع در افغانستان حضور دارند که مسئولیت آموزش و ارائه مشورت به نیروهای امنیتی افغان را به عهده دارند.

آمریکا نیز حدود 14 هزار نظامی آمریکایی در افغانستان دارد که علاوه بر فعالیت در ماموریت حمایت قاطع عملیات‌های جداگانه ضدتروریستی در این کشور را به پیش می‌برند.

انتهای پیام/.

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
گوشتیران
رایتل
triboon
طبیعت