کارخانه آلاینده در ثلاث باباجانی کرمانشاه پلمب شد
معاون مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه از پلمپ کارخانه سنگ بری در منطقه ثلاث باباجانی کرمانشاه، خبرداد و گفت: تخلیه بی رویه فاضلابهای صنعتی، بیمارستانی، کشاورزی و شهری محیط زیست را از نفس انداخته و آن را دچار مرگ تدریجی کرده است.
آذر ولیزاده درگفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه کارخانه آلاینده صنعتی ثلاث باباجانی که تهدیدی علیه بهداشت عمومی منطقه شده بود برخورد قانونی صورت گرفت، عنوان کرد: از این واحد آلاینده پیش از این بازدیدهای مکرری، صورت گرفته بود و پس از اعطای مهلتهای مکرر به این واحد آلاینده هیچگونه اقدامی در جهت رفع آلایندگی صورت نگرفت.
معاون مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد علاوه بر آلودگی خاک بوی ناشی از آن بسیار آزار دهنده بود، عنوان کرد: آلودگی کارخانه سنگ بری در منطقه ثلاث باباجانی کرمانشاه باعث به خطر افتادن محیط زیست منطقه شده است , بر اساس پایشهایی که به منظور جلوگیری از کاهش آلودگی هوا از سوی کارشناسان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه انجام میشود، پلمب کارخانه آلاینده سنگبری در دستور کار قرار گرفت.
وی عنوان کرد: در راستای اعمال ماده 11 قانون حفاظت بهسازی، با در نظر گرفتن مهلت 7 ماهه طی اخطاریههایی به کارخانه داده شد و از آنجایی که کماکان اقدام موثری از سوی این واحد صورت نپذیرفت، با اعمال ماده 19 آیین نامه جلوگیری از آلودگی آب و ناظر به ماده 11 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، کارخانه سنگبری ثلاث باباجانی اقدامات در راستای بهبود وضعیت خود انجام نداده بود توسط نامهنگاری به واحد حقوقی و شکایت تنظیم شده به دادگاه ثلاث باباجانی دستور پلمپ صادر شد.
ولیزاده با اشاره به اینکه ظرفیت 400 تنی کارخانه به 2000 تن رسیده است، بیان کرد: با توجه به ایجاد ظرفیت کارخانه، اما هیچگونه تغییری در حوضچههای تصفیه آن ایجاد نشده و باعث سرریز شدن پساب حوضچهها به زمینهای اطراف کارخانه شده و باعث آلودگی آن منطقه شده است.
معاون مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه از آنجا که آبهای سطحی منابع اصلی تامین کننده آب برای مصارف مختلف خانگی، شهری، کشاورزی و صنعتی را تشکیل می دهند، گفت: آلودگی این منابع توسط انواع آلایندهها از قبیل پسابهای صنعتی، شهری اثرات سوء و جبران ناپذیری بر منابع حیاتی وارد می کند.
وی با بیان اینکه تخلیه بی رویه فاضلابهای صنعتی به رودخانهها اثرات زیانباری را به محیط زیست به ویژه زمینهای کشاورزی که با این منابع آبیاری میشوند، وارد خواهد ساخت، خاطرنشان کرد: آلودگی آب، خاک و هوا از سوی برخی واحدهای آلاینده محیط زیست به هیچ وجه به مفهوم آشتی ناپذیری صنعت با محیط زیست نیست، با کاهش عوامل آلوده کننده صنایع می توان شرایط زیست محیطی را در حد مناسبی حفظ کرد.
انتهای پیام/