جزئیات جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با معترضان آزمون پزشکی دانشگاه آزاد
گروه استانها ــ عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی پیرامون جلسه معترضان آزمون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با نمایندگان مجلس توضیحاتی داد.
اکبر ترکی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی پیرامون بررسی اظهارات معترضان آزمون پزشکی دانشگاه آزاد اظهار داشت: این جلسه با حضور جمعی از معترضان و خانوادههای آنها، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، مسئولان وزارت بهداشت و درمان، مسئولان دانشگاه آزاد، اعضای کمیسیون اصل 90 و تعدادی دیگر از اعضای سایر کمیسیونهای مجلس برگزار شد.
وی با اشاره به مشکلاتی که سبب اعتراض شرکت کنندگان در آزمون پزشکی دانشگاه آزاد شده است، گفت: آزمون کلی دانشگاهها را مرکز سنجش وزارت علوم انجام میدهد و افراد میتوانند هم دانشگاه سراسری را و هم دانشگاه آزاد را انتخاب کنند، در حالی که افراد ابتدا دانشگاه سراسری را انتخاب کردند یک سری افراد پذیرفته شدند بنابراین با اعلام 4برابری پذیرفتهشدگان رشته پزشکی دانشگاه آزاد که شامل ظرفیت 600 نفر است، تعدادی از این ظرفیت خالی مانده بود.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی افزود: در مرحله تکمیل ظرفیت، با توجه به اینکه تعدادی از صندلیها خالی بود چند برابر ظرفیت خالی را اعلام کردند و عدهای ثبتنام کرده و فکر نمیکردند که شرایط به این شکل پیش رفته و مشکل ایجاد شود.
وی با بیان اینکه اکنون تعدادی از این افراد که در دانشگاه ثبتنام کرده و کارت دانشجویی گرفتهاند بلاتکلیف هستند که همین موضوع سبب ایجاد مشکلات روحی و روانی و مادی برای خود این افراد و خانوادههایشان شده است، تصریح کرد: در این جلسه، دانشجویان و خانوادههای آنها درباره مشکلاتی که ایجاد شده و اعتراضاتی که داشتند صحبت کردند، نمایندگان گزینش، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد نیز صحبت کردند.
ترکی ادامه داد: وزارت بهداشت 600 نفر ظرفیت جدید برای دانشگاه آزاد اعلام کرده و 590 نفر مدعی بودند که کارت دانشجویی گرفته و سر کلاسهای دانشگاه حاضر شدهاند.
وی با اشاره به نتایج جلسه گفت: احتمال این وجود دارد که اگر درباره مشکل 590 نفر تصمیمگیری شود حق افراد دیگر با رتبههای بهتر ممکن است تضییع شود، گفت: بنابراین از آنجایی که اطلاعات ناقص بود، قرار بر این شد که سازمان سنجش و دانشگاه آزاد اطلاعات کامل ثبتنامکنندگان را ارائه کند، نمره، تراز و رتبهبندی افرادی که ثبتنام کرده و کلاس رفتهاند مشخص شود، وضعیت آنهایی که ثبتنام کرده و کارت دانشجویی دریافت کردهاند و وضعیت آنهایی که ثبتنام نکردهاند نیز مشخص شود تا وضعیت این افراد تعیین تکلیف نهایی شود.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور نیز در این زمینه آمار و اطلاعاتی داشت، خاطرنشان کرد: نگاه کمیسیون اصل 90 بر این است که مشکل این دانشجویان باید حل شود و سپس اگر کسانی تخلف انجام دادهاند موضوع پیگیری شده و تدابیری اندیشیده شود، بنابراین مسائل دقیقتر در جلسات آتی کارشناسی کمیسیون اصل 90 و سازمان سنجش و دانشگاه آزاد بررسی میشود.
انتهای پیام/ش*